KFLU.dk

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til borddækning til haven til krukker til blomster til dekoration til potteplanter til vaser til gravsted

Varianter: glas hvide store indendørs sorte små marmor

Mængder: 10 kg 25 kg 800 kg 1 m3 1 ton 500 kg 500 liter 20 kg 1 kubikmeter 25 kg 1000 kg 15 kg 15 kg

Levering: trailer i løs vægt i sække afhentning i poser løst leveret hent selv vognlæs i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige pyntesten fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man tjekke netbutikkens regler.
For de fleste er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du kan modtage information omkring pyntesten.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragten, så kan du med fordel transportere varerne selv. Dette er navnligt muligt i de udbredte byggecentre.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot pyntesten.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og som følge af det har folk valget om at bestille online og transportere varerne personligt. Derfor har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggekæder udbyder produkter fra flere nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt sortiment af pyntesten online.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du køber pyntesten online på deres hjemmeside.
Majoriteten af specialiserede webshops har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det er det forventeligt at du får ekstra nyttig rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis pyntesten.
De 10 største byggemarkeder
pyntesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt når du ikke får professionel hjælp.
2Husk at kalkulere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan hente hjælp fra en professionel til noget af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at indhente en pris fra diverse firmaer.
3Det kan vise sig aktuelt at du har samtlige materialer klar forinden du igangsætter projektet. Du har god gavn af at notere en enkel note med de materialer der bliver brug for, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
4Man må under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet til disposition før du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at inkludere de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
5Længe før du går i gang med byggeriet er det vildt fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, specielt når det er store byggeopgaver. Omfattende projekter stiller krav om mere end en person. Dertil er det mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
7Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes når ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinger at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
8Der kommer typisk uventede udfordringer i forbindelse med krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man har afsat god plads i agendaen, med det formål at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det må være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og dernæst gennemgå beløbet for hver enkelt.
10Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette må du regelmæssigt kigge på meldingerne om vejret i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør lave en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver agendaen.
12Der kan findes mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube yder assistance med rigelig gavnlig information, ikke mindst hvis man benytter engelske ord i din søgning.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig imponerende. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om pyntesten

 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

  Masser af netbutikker i Danmark udlover nu flere billige leveringsformer til pyntesten. En af de mest almindelige er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Den er jo yderst gnidningsløs, samt oftest ydermere den mest billige fragtmulighed.

  Du bør ydermere planlægge at få varerne bragt til din bolig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er gerne en lille smule mere bekostelig, men endvidere ret så uproblematisk ved køb af pyntesten online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo betinges af at du har bopæl nær online forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på pyntesten er naturligvis temmelig central i tilfælde af at du mangler dine nye produkter om kort tid, og derfor er det skam fornuftigt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt på pyntesten. En række online forhandlere – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, som alligevel er afhængig af at ordren køres igennem forud for et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsendt inden medarbejderne har fyraften.

  Nogle online webshops byder på portofri fragt på pyntesten online, men tit kun når man handler for et fastsat beløb. I øvrigt må du udse dig den mest billige leveringsløsning, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  Mange webshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig pyntesten online men selv henter i butikken. Fx Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder for eksempel klik-og-hent på pyntesten i følgende områder:

  Ølstykke, Charlottenlund, Korsør, Søborg, Kokkedal, Hedehusene, Brønshøj, Hobro, Fredericia, Esbjerg, Værløse, Albertslund, Lyngby, Vordingborg, Nakskov, Frederikssund, Roskilde, Tårnby, Solrød Strand, Lillerød, Holstebro, Jyllinge, Brøndby, Skanderborg, Grenaa, Silkeborg, Hedensted, Middelfart, Helsingør, Åbyhøj, Brabrand, Haderslev, Vallensbæk, Herlev, Valby, Rudersdal, Hjørring, Ishøj, Næstved, Køge, Horsens, Svendborg, Nærum, København, Sønderborg, Stenløse, Taastrup, Rødovre, Rønne, Varde, Frederikshavn, Slagelse, Aabenraa, Vanløse, Ringsted, Frederiksberg, Lystrup, Viborg, Holbæk, Haslev, Gentofte, Frederiksværk, Ikast, Skive, Greve, Thisted, Dragør, Gladsaxe, Odder, Farum, Virum, Tilst, Hørsholm, Aalborg, Hvidovre, Kolding, Struer, Aarhus, Vejle, Ballerup, Birkerød, Hillerød, Herning, Nyborg, Kalundborg, Odense, Nørresundby, Allerød, Randers, Nykøbing Falster, Risskov, Brønderslev, Glostrup, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent af pyntesten er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på tallene er det klart, at folk mange gange søger eksempelvis billig pyntesten og pyntesten tilbud. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter bl.a. pyntesten online, pyntesten priser og køb pyntesten, foruden de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

  Find den bedste pris på pyntesten

  Det er i dag ekstremt bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet på billige pyntesten online i blandt flere e-firmaer, og ergo har de fleste butikker på nettet set sig nødsaget til at tvinge salgspriserne på pyntesten en hel del, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det alligevel vise sig gunstigt at checke nogle internet webshops efter rabatter og tilbud på pyntesten online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du bør bare være så påvagt, at ifald en webbutik sælger billige pyntesten online for en salgspris som virker uforståeligt tiltalende, så er det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig online forretning. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en bestemmelse, hvilket dækker folk imod fup shops på nettet.

  Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere betalingen af pyntesten over flere uger. Dette fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

  Når vi ser på tendenserne er det klart, at folk ofte søger efter eksempelvis køb pyntesten og pyntesten tilbud. Derudover oplever vi ofte online shoppere efterspørge fx billig pyntesten, pyntesten online samt pyntesten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til blomster til dekoration til krukker til potteplanter til vaser til haven til borddækning

  Varianter: små sorte indendørs glas store hvide marmor

  Mængder: 1000 kg 1 ton 20 kg 15 kg 15 kg 500 liter 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 1 m3 500 kg 25 kg

  Levering: trailer afhentning i bigbag løst leveret i poser hent selv vognlæs i sække i løs vægt

  Se nærmere på tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot præsterer visse gode løsninger til at eftersøge ret mange andre køberes synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemsøger online shoppens kritik før du placerer din ordre på billige pyntesten online.

  Facebook frembringer tillige stort set belejlige løsninger til at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Herinde ses endda internet forretninger hvor kunder kan forfatte en omtale af ordreforløbet, som også kan drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen shopper billige pyntesten online hos en e-forretning kunne man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsaftale, dog er det i reglen ikke særlig morsomt, specielt hos de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

  Et andet alternativ er at bemærke hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, da det typisk er en sikring om at internet virksomheden opfylder de officielle danske regler, udover at forretningen undertiden efterses af sagkyndige der forstår bestemmelserne på området.

  Desuden får du lejlighed til opbakning, hvis du møder problemer ved din shopping med pyntesten. Yderligere foreslår vi at køber er vaks omkring de væsentligste vedtægter der har indflydelse på købet af pyntesten online, f.eks. den byttepolitik webbutikken tilbyder.

  I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man altid sikrer sin ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne bevidne sit køb af pyntesten, hvad end man køber hos Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark eller 10-4.

  Poul Kristensen gav 5 stjerner

  Som altid

  Lars Rasmussen gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Susanne Larsen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Marianne Knudsen gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 tips til indkøb via nettet
  1En del online outlets udlover efterhånden en hel del forskellige billige metoder til levering til pyntesten. En favorit iblandt mange er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig rigtig nem, samt endda ydermere den billigste leveringstype.
  2Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket afhænger af at du bor nærved netshoppens hjemsted. Den leveringsmåde kan vise sig at være ultra udslagsgivende om vi har behov for pyntesten med det samme. Alternativt så præsterer enkelte e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men tit under forudsætning af at man køber for en præcis sum.
  3Forud for at nogen handler billige pyntesten hos en online webshop bør de de facto læse butikkens forretningsaftale, det er dog undertiden ikke videre spændende. Yderligere stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de fundamentale regler der influerer på bestillingen af billige pyntesten online, til eksempel den returneringsret e-forretningen kører med.
  4Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under et reglement, som begunstiger kunden overfor uoprigtige internet forretninger. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække prisen senere.
  5Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig betydningsfuld hvis vi mangler produkterne inden for få dage, og med det formål er det rimelig på sin plads at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid på pyntesten. En række online forhandlere yder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, men som imidlertid afhænger af at ordren placeres før et angivent klokkeslæt.
  6Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en påvisning af at internet shoppen adlyder de opstillede regler, udover at online firmaet af og til ses til af eksperter der har megen viden om reglerne. Før folk shopper billige pyntesten i en e-forhandler burde man uden tvivl bese e-butikkens handelsaftale.
  7Nogle enkelte e-butikker præsterer billig fragt på pyntesten, men for det meste er det så præmissen at der erhverves for en bestemt pris. Desuden må du gribe den mest betalelige type af levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Metoden viser sig til tider på den anden side ekstremt ligetil. Den billigste mulighed for fragt er dog at hente produkterne selv.
  8Det er jo ret enkelt for købere at sammenligne tilbud online på billige pyntesten hos forskellige forretninger på nettet, og så frembyder de fleste e-handler fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel blive indbringende at kontrollere nogle få online webshops efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
  9Trustpilot leverer absolut ærlige chancer for at undersøge diverse nuværende konsumenters ratings og på grund af dette slår vi et slag for, at du undersøger internet forhandlerens kritik inden du shopper billige pyntesten online. Facebook yder ligeledes regulære strålende muligheder for at få indsigt i webbutikkens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk