KFLU.dk

Ral sten pristjek

Er du på udkig efter ral sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ral sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 500 kg 15 kg 20 kg 10 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 500 liter 1 m3 15 kg

Levering: i løs vægt vognlæs løst leveret i poser i bigbag hent selv afhentning i sække trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af ral sten.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare ral sten.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige ral sten alt efter hvor du handler online. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra alverdens leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af ral sten online.
De velkendte byggemarkeder finder du nær dig, og pga. det har folk adgang til at købe online og hente varerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, og endda hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber ral sten online fra deres webshop.
En masse specialiserede netbutikker producerer selv varerne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få gode tilbud.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Altså bør du få super brugbar vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis ral sten.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der viser sig stort set altid utidige udfordringer når det kommer til svære projekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at der er afsat nok plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
2Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Nogle ombygninger behøver flere personer. Dertil er det mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3I god tid inden at du igangsætter byggeriet må det være yderst fornuftigt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4I nogle tilfælde kan man søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives ifald renoveringen er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at projektet påvirker miljøet.
5Forberedelse vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må nedskrive en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din strategi.
6Muligvis vil det vise sig essentielt at du har de relevante bygningsmaterialer disponible forinden du går i krig med eksekveringen. Du kunne udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
7Man skal aldrig undvære grej. Typisk kan det være smart at have værktøjet tilgængeligt idet du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
8Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være en fordel at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man bør notere beløbet for dem en ad gangen.
9For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Således skal du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du undgår at det uventet begynder at piske ned når du lige er midt i det svære byggeprojekt.
10Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig information, især ifald man kigger på engelsk.
11Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeriet, især såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
12Husk at regne på hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde investere i eksperthjælp til dele af projektet. Hvis du skal have hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at lede efter priser fra diverse foretagender.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående ral sten

 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvad er ral sten?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  En stor portion outlets på nettet tildeler på nuværende tidspunkt flere billige metoder til levering til ral sten. Det mest populære er for nærværende pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig ultra nem, samt oftest ligeledes den billigste leveringstype.

  Du bør på samme måde vælge at få pakken leveret hjem til dig selv eller til dit arbejde. Metoden bliver ofte en anelse mere pebret, men tillige særdeles nem ift. ral sten online. Den billigste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du opholder dig tæt på internet shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstiden på ral sten er selvfølgelig usædvanlig relevant hvis vi absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så herved er det ret fornuftigt at du checker den anslåede leveringsdato for ral sten. Flere online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre online, men det er underforstået at ordren aflægges tidligere end et besluttet tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet fikset før logistikmedarbejderne har fyraften.

  Indtil flere e-firmaer præsterer levering uden beregning på ral sten online, men for det meste påkræves det at du aftager for et fastsat beløb. Desuden kan du snuppe den billigste løsning til levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

  Masser af webshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig ral sten på nettet og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på ral sten i følgende områder:

  Ikast, Kolding, Stenløse, Nærum, Rødovre, Nørresundby, Roskilde, Højbjerg, Hjørring, Odder, Virum, Glostrup, Farum, København, Korsør, Tårnby, Charlottenlund, Skanderborg, Nyborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Vejle, Kalundborg, Søborg, Vordingborg, Herlev, Holstebro, Frederiksberg, Næstved, Sønderborg, Tilst, Hobro, Herning, Struer, Viborg, Thisted, Hillerød, Aalborg, Svendborg, Ballerup, Ishøj, Brabrand, Slagelse, Hedehusene, Gentofte, Haderslev, Åbyhøj, Køge, Vanløse, Taastrup, Holbæk, Greve, Dragør, Hvidovre, Brønderslev, Ølstykke, Grenaa, Nakskov, Hørsholm, Odense, Frederikssund, Brønshøj, Aabenraa, Rudersdal, Frederiksværk, Solrød Strand, Albertslund, Randers, Kokkedal, Værløse, Haslev, Allerød, Rønne, Birkerød, Esbjerg, Middelfart, Varde, Skive, Hedensted, Helsingør, Lillerød, Jyllinge, Lyngby, Valby, Fredericia, Brøndby, Lystrup, Horsens, Nykøbing Falster, Silkeborg, Risskov, Gladsaxe, Aarhus, og Ringsted, .

  Click-and-collect ift. ral sten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm).

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker ofte søger blandt andet ral sten online og billig ral sten. Vi ser desuden tit folk søge efter bl.a. ral sten tilbud, ral sten priser samt køb ral sten, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

  Den bedste pris på ral sten

  Det er jo efterhånden virkelig problemfrit for købere at kigge efter tilbud på billige ral sten online fra flere e-butikker, og altså har mange internet shops set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på ral sten betragteligt, og endda yde fragt uden betaling.

  Men det kan imidlertid blive gavnligt at efterprøve forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud på ral sten online forud for at du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

  Man må bare være obs på, at hvis en online butik markedsfører billige ral sten online til salg for en pris der er usædvanlig lav, kunne det ofte være en indikation på en uægte online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre en del af en orden, hvilket sikrer en imod snydagtige e-forhandlere.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at betale pengene til ral sten af flere omgange. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

  Ses der på søgedata står det markant, at netshoppere som regel søger blandt andet billig ral sten og ral sten priser. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge efter bl.a. ral sten online, ral sten tilbud samt køb ral sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 20 kg 800 kg 500 kg 25 kg 1 m3

  Levering: i løs vægt i sække løst leveret hent selv afhentning vognlæs i bigbag trailer i poser

  Kig på tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot forærer dig nogenlunde habile løsninger til at gennemrode en stor gruppe aktuelle kunders erfaringer og derved er det godt, at du evaluerer internet forretningens omtaler forud for at du bestiller billige ral sten online.

  Facebook medfører lige så vel regulære sikre chancer for at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Foruden det er der en del e-butikker som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, som også kan anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen shopper billige ral sten online på en internet webshop bør man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

  En anden valgmulighed kunne derfor være at kigge om online firmaet er e-mærket medlem, hvilket burde være en sikring om at e-forretningen opfylder dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden ofte gennemses af jurister der har meget erfaring med reglerne på området.

  Det giver dig anledning til bistand, hvis du bliver udsat for udfordringer ved din ordre på ral sten. For øvrigt rekommanderer vi at køberen er klar over de mest vitale betingelser gældende for købet af ral sten online, til eksempel den returrettighed shoppen benytter.

  I den relation er det tilmed vigtigt, at man permanent bibeholder ens kvitteringsmail, således man altid kan vidne om købet af ral sten, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma eller 10-4.

  Hans T gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Tina U gav 4 stjerner

  god service

  Birthe gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Michael M gav 4 stjerner

  Fremragende service.

  9 gode råd til internetshopping
  1Den mest letkøbte leveringsmåde vil altid være at du selv henter varerne, men den mulighed stiller krav om at du er nærved internet firmaets hjemsted. Den form for fragt er selvfølgelig meget aktuel når vi står og skal bruge ral sten om kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte online webshops portofri fragt, men tit kræves det at der købes for en bestemt pris.
  2Det er i dag yderst uproblematisk for købere at finde de laveste priser online på billige ral sten på diverse online selskaber, og ergo garanterer flere netbutikker fragt uden beregning. Dog kan det stadigvæk vise sig lønnende at undersøge et par e-shops efter billige priser før du bestiller, således at du er sikker på at indhente den laveste pris.
  3Leveringstidspunktet er ret essentiel i tilfælde af at man har brug for varerne straks, og derfor er det uden tvivl klogt at man undersøger leveringstiden for ral sten. En lang række e-forretninger byder på billig 1 dags levering på en masse varer, som dog regnes ud fra at ordren indsendes tidligere end et givent tidspunkt.
  4Adskillige butikker på nettet frembyder efterhånden flere billige leveringsmuligheder til ral sten. En af de mest moderne er p.t. afhentningssteder, som gør det muligt at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er jo super fleksibel, og ofte ligeledes den mest betalelige fragtmulighed.
  5Trustpilot medfører tilpas habile chancer for at betragte en stor portion forhenværende brugeres ratings og af den grund slår vi et slag for, at du tolker webshoppens omtaler inden du bestiller billige ral sten online. Facebook resulterer i derudover egentlig gunstige metoder til at få indsigt i online forretningens troværdighed.
  6Vi går generelt ind for at efterse om webbutikken er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en angivelse af at internet virksomheden accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at netshoppen fra tid til anden evalueres af jurister som har indsigt i vedtægterne på området. Før nogen shopper billige ral sten hos en butik burde de for at være sikker gennemse forhandlerens handelsbetingelser.
  7Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af et regelsæt, der skærmer dig overfor uærlige internet foretagender. Som et alternativ burde du anvende et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække regningen over flere uger.
  8Før folk køber billige ral sten hos en shop på nettet kan de helt sikkert gennemgå dens forretningsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig sjovt. For øvrigt er det klogt at kunden er obs på de mest relevante retningslinjer der har indvirkning på handlen med billige ral sten online, for eksempel den returrettighed forretningen tilbyder.
  9Visse online selskaber tilbyder portofri fragt på ral sten, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du shopper for et bestemt beløb. Derudover skal man beslutte sig for den mindst kostelige mulighed for fragt, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtformen bliver oftest desuden rigtig let gængelig. Den billigste form for levering er uden tvivl selv at hente varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk