KFLU.dk

Rhododendron gødning pristjek

Er du på udkig efter rhododendron gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: hjemmelavet NPK organisk

Mængder: 3000 liter 80 liter 1000 liter 1 m3 2000 liter 300 liter 500 liter 50 liter 400 liter 200 liter

Levering: i poser afhentning i løs vægt i bigbag vognlæs trailer hent selv i sække løst leveret

Brands: Hornum Prima Osmo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare rhododendron gødning.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er især muligt ved de udbredte byggemarkeder.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som giver gode råd til valg af rhododendron gødning.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund skal man undersøge webshoppens regler.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige rhododendron gødning alt efter hvor du handler online. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og som følge af det har man valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at undvære fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af rhododendron gødning online.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Størstedelen af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du køber rhododendron gødning online på deres hjemmeside.
De fleste nichebutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette får du formentlig ekstremt gavnlig assistance fra personale der er specialister i lige præcis rhododendron gødning.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
rhododendron gødning harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rhododendron gødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

rhododendron gødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

rhododendron gødning bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være essentielt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være rationelt at beskrive hver enkelt omkostning, og herefter notere ens udgift ved dem alle sammen.
2Inden du iværksætter dit byggeprojekt er det yderst centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald renoveringen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
4For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag kan du ofte tjekke femdøgnsprognosen lige før byggeriets begyndelse, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på det krævende projekt.
5Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fx arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke får professionel hjælp.
6Du finder mange vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til ret så meget udbytterig information, navnligt ifald du benytter den engelske version.
7Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig ift. vigtige byggeopgaver. Krævende byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Du skal nødig gå ned på grej. Det er uundværligt at have grejet ved hånden akkurat som du påbegynder arbejdet. I øvrigt må du huske at tage højde for disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
9Der kommer som regel uforudsete udfordringer når det gælder omfattende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at man afsætter god nok plads i agendaen, således at man kan være ubekymret om at nå i mål.
10Planlægning bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
11Måske det viser sig at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer klar forinden du starter din byggeproces. Du bør sammensætte en punktforms oversigt indeholdende de materialer der skal bruges, og bagefter gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
12Du kan tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal have hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Hvis du indhenter assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at indhente forslag fra flere foretagender.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål til rhododendron gødning

 • Hvilken gødning til rhododendron?
 • Rhododendron gødning hvordan?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Rhododendron gødning hvornår?
 • Hvor meget gødning til rhododendron?
 • Hvornår skal rhododendron have gødning?
 • Hvilken slags levering er bedst?

  Mange online firmaer tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtformer til rhododendron gødning. En favorit er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er jo usædvanlig gnidningsløs, samt i mange tilfælde endvidere den billigste fragttype.

  Du burde ligeledes udse dig at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden er i mange tilfælde en anelse mere bekostelig, men på den anden side virkelig enkel med rhododendron gødning online. Den billigste fragtform vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du opholder dig nærved e-shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på rhododendron gødning kan vise sig at være yderst essentiel såfremt man har behov for produktet lige om lidt, så i det øjemed er det temmelig afgørende at man checker den estimerede leveringsdato på rhododendron gødning. En stor portion webshops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, der dog regnes ud fra at ordren lægges inden et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer på posthuset forud for at de lageransatte holder fyraften.

  Visse e-shops i Danmark byder på fri fragt på rhododendron gødning online, men oftest er det så nødvendigt at man shopper for et konkret beløb. Desuden bør man foretrække den billigste form for fragt, hvilket ofte vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  Adskillige webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig rhododendron gødning online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af rhododendron gødning i følgende byer:

  Hobro, Åbyhøj, Esbjerg, Allerød, Birkerød, Frederiksværk, Slagelse, Vordingborg, Tilst, Højbjerg, Vejle, Brabrand, Ølstykke, Tårnby, Hjørring, Silkeborg, Korsør, Ikast, Næstved, Taastrup, Gladsaxe, Kolding, Herlev, Rudersdal, Sønderborg, Horsens, Ishøj, Nyborg, Ballerup, Brønshøj, Albertslund, Brøndby, Randers, Hørsholm, København, Rødovre, Helsingør, Nakskov, Værløse, Frederiksberg, Fredericia, Køge, Rønne, Viborg, Dragør, Glostrup, Thisted, Grenaa, Gentofte, Søborg, Struer, Risskov, Holbæk, Kokkedal, Middelfart, Farum, Skive, Ringsted, Valby, Lystrup, Frederikshavn, Nørresundby, Haderslev, Varde, Herning, Charlottenlund, Vanløse, Holstebro, Aalborg, Aabenraa, Aarhus, Stenløse, Brønderslev, Lyngby, Virum, Odense, Haslev, Solrød Strand, Nærum, Roskilde, Kalundborg, Nykøbing Falster, Greve, Frederikssund, Hedensted, Svendborg, Odder, Jyllinge, Vallensbæk, Hvidovre, Hillerød, Lillerød, Skanderborg, og Hedehusene, .

  Afhentning af rhododendron gødning er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx rhododendron gødning online og køb rhododendron gødning. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere efterspørge bl.a. rhododendron gødning priser, rhododendron gødning tilbud samt billig rhododendron gødning, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

  Find den bedste pris på rhododendron gødning

  Det er i dag i høj grad bekvemt for enhver at sammenligne tilbud på billige rhododendron gødning online fra diverse internet forretninger, og herved har flertallet af forretninger på nettet set sig nødsaget til at trykke prisen på rhododendron gødning helt i bund, og i øvrigt garantere gratis fragt.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være gunstigt at analysere diverse netbutikker efter tilbud og udsalg på rhododendron gødning online forinden du bestiller, så man er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4.

  Man må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online virksomhed markedsfører billige rhododendron gødning online til en pris der anses for mystisk letkøbt, kan det tit være en varsel om en falsk online shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en vedtægt, der passer på en overfor svindlende online selskaber.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at godtgøre pengene til rhododendron gødning over tid. Det fås typisk hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk ofte leder efter bl.a. rhododendron gødning priser og køb rhododendron gødning. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge for eksempel rhododendron gødning online, rhododendron gødning tilbud og billig rhododendron gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: NPK hjemmelavet organisk

  Mængder: 3000 liter 400 liter 200 liter 2000 liter 1 m3 50 liter 80 liter 500 liter 1000 liter 300 liter

  Levering: i løs vægt afhentning i poser i sække løst leveret vognlæs trailer i bigbag hent selv

  Brands: Prima Osmo Hornum

  Læs nuværende kunders evalueringer

  Trustpilot fremskaffer visse solide genveje til at bese en række aktuelle kunders opfattelser og herved foreslår vi, at du kigger nærmere på webshoppens anmeldelser før du handler billige rhododendron gødning online.

  Facebook leverer for øvrigt uden sammenligning belejlige chancer for at få indtryk af netbutikkens popularitet. I øvrigt er der endda online webshops som tilbyder folk at nedfælde en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige rhododendron gødning online i en e-butik behøver man i og for sig studere webbutikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke videre spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

  Et alternativ kan være at kontrollere om netbutikken er e-mærket, fordi det generelt er et fingerpeg om at online firmaet understøtter de officielle danske regler, foruden at internet forhandleren af og til føres tilsyn med af eksperter der behersker reglerne.

  Derudover giver det dig chance for støtte, hvis du møder problemer i forbindelse med din bestilling af rhododendron gødning. Yderligere tilrådes det at køberen er opmærksom på de mest vitale bestemmelser der er gældende for bestillingen af rhododendron gødning online, f.eks. den bytteret online virksomheden benytter.

  I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst bevarer ens købsbekræftelse, så man når som helst kan bekræfte bestillingen af rhododendron gødning, uanset om man bestiller ved Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller 10-4.

  Morten gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Niels G gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Else D gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Birthe Møller gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  9 tips til indkøb via nettet
  1Før folk handler billige rhododendron gødning på en internet forhandler burde de egentlig studere butikkens regler, det er dog tit ikke videre spændende. Udover dette tilråder vi at køberen er på vagt for de mest centrale regler der har betydning for shopping af billige rhododendron gødning online, eksempelvis hvilken returrettighed forretningen kører med.
  2Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et signal om at netshoppen overholder gældende dansk lovgivning, foruden at den nu og da føres tilsyn med af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige rhododendron gødning på en internet shop bør man egentlig have øje for netshoppens forretningsvilkår.
  3Det er jo yderst fleksibelt for købere at analysere priser online på billige rhododendron gødning hos forskellige internet firmaer i Danmark, og følgelig lover utallige outlets på nettet levering uden beregning. Det kan stadigvæk blive gavnligt at efterprøve indtil flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, sådan at man er sikret at få den bedste pris.
  4Leveringstiden kan vise sig at være usædvanlig vital såfremt du står og skal bruge varerne fluks, så herved er det altså relevant at du ser det forventede leveringstidspunkt ved rhododendron gødning. En række shops på nettet byder på billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer, men som trods alt beroer på at handlen laves før et givent tidspunkt.
  5Indtil flere e-forhandlere præsterer fragt uden beregning på rhododendron gødning, men typisk påkræves det at man indkøber for et fastslået beløb. Derudover kunne man udvælge den billigste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringsmetoden er oftest ligeledes ret smertefri. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
  6Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en orden, der beskytter kunden imod uægte forretninger på nettet. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere regningen over en periode.
  7Trustpilot byder på forholdsvis fine genveje til at se nærmere på ret mange andre konsumenters opfattelser og på grund af dette foreslåes det, at du betragter online butikkens kritik før du køber billige rhododendron gødning online. Facebook fremskaffer tilsvarende sådan set strålende genveje til at få kendskab til internet selskabets kundetilfredshed.
  8En lang række firmaer på nettet tildeler nu en række forskellige billige muligheder for fragt til rhododendron gødning. En der er meget almindelig er p.t. levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot ordren når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo vældig smart, samt desuden ydermere den mest prisbevidste metode til levering.
  9Den mindst kostelige type af levering vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket står og falder med at du har bopæl lige ved e-shoppens lager. Den fragtmulighed er jo særligt vigtig forudsat man har behov for rhododendron gødning inden for få dage. Alternativt så sikrer en hel del e-butikker gratis levering, men tit er det så præmissen at der bestilles for et konkret beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk