KFLU.dk

Rhododendron jord pristjek

Er du på udkig efter rhododendron jord? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron jord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: hjemmelavet organisk NPK

Mængder: 400 liter 3000 liter 500 liter 200 liter 300 liter 50 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 2000 liter

Levering: vognlæs i sække trailer i bigbag løst leveret i poser i løs vægt hent selv afhentning

Brands: Osmo Prima Hornum

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare rhododendron jord.
Når du skal have produkterne hurtigt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt hos de kendte byggecentre.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring rhododendron jord.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige rhododendron jord fra netbutik til netbutik. Nogle satser på de bedste priser, imens øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre samler produkter fra adskillige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af rhododendron jord online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og hermed har flertallet tilbuddet om at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Dermed er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og samtidig få varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at handle rhododendron jord online hos dem.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Således bør du forvente en høj grad af indsigtsfuld assistance fra nogle som er eksperter i lige præcis rhododendron jord.
De fleste nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
rhododendron jord silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

rhododendron jord jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rhododendron jord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rhododendron jord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal skaffe eksperthjælp til noget af det. Hvis du ønsker professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at tage imod en pris fra flere leverandører.
2Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det er vigtige byggeprojekter. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
3Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være forstandigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne tjekke ens udgift ved dem en ad gangen.
4For projekter udenfor har vind og vejr meget at sige. Således skal du tit tage et kig på vejrforudsigelserne i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned når du netop er midt i det komplicerede byggeprojekt.
5Du skal ikke fattes udstyr. Det kan vise sig at være klogt at have værktøjet parat akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Du bør huske at indkalkulere de medfølgende omkostninger i dit budget.
6Forinden du optager arbejdet kan det være vildt essentielt at have styr på, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det bliver afgørende at have de presserende materialer indkøbt inden du tager fat på eksekveringen. Du har god gavn af at sammensætte en enkel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og så tjekke hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
8Der kommer stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i planen, som er vigtigt for at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
9Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet strategi, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din dagsorden.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet betinger at ombygningen påvirker miljøet.
11Der kan findes utrolig mange guides og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube faciliterer rigelig anvendelig information, særligt såfremt du søger på engelsk.
12Du bør aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Gængse spørgsmål om rhododendron jord

 • Hvor meget jord til rhododendron?
 • Rhododendron hvilken jord?
 • Hvilken jord til rhododendron?
 • Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

  Temmelig mange online selskaber giver nu om dage en lang række forskellige billige fragtløsninger til rhododendron jord. En af de mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når du har tid. Metoden er altså virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte leveringsform.

  Du bør også overveje at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragttypen er i regelen en sjat mere bekostelig, men omvendt vældig smart ved køb af rhododendron jord online. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du bor lige ved internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på rhododendron jord er jo rigtig vital i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke med det samme, og derfor er det skam klogt at du ser det anslåede leveringstidspunkt for rhododendron jord. En del internet firmaer – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på deres primære varer online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen placeres forud for et fastsat klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produkterne betjent før personalet drager hjemad.

  Flere online firmaer lover levering uden omkostninger på rhododendron jord online, men typisk kun ifald du indkøber for en konkret sum. Desuden bør man udvælge den billigste leveringstype, der oftest vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

  Store byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig rhododendron jord derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af rhododendron jord i disse byer:

  Vordingborg, Svendborg, Frederiksberg, Ikast, Roskilde, Gentofte, Hillerød, Frederikssund, Gladsaxe, Horsens, Hørsholm, Åbyhøj, Frederikshavn, Farum, Helsingør, Herning, Viborg, Randers, Jyllinge, Brønshøj, Struer, Nærum, Korsør, Lystrup, Aarhus, Herlev, Ringsted, Skive, Nyborg, Hjørring, Odense, Hobro, Næstved, Kalundborg, Grenaa, Silkeborg, Brønderslev, Nykøbing Falster, Søborg, Slagelse, Holbæk, Valby, Værløse, Thisted, Kokkedal, Haderslev, Haslev, Nakskov, Odder, Birkerød, Hedensted, Allerød, Charlottenlund, Kolding, Dragør, Stenløse, Albertslund, Virum, Varde, Esbjerg, Fredericia, Tilst, Vanløse, Lillerød, Hvidovre, København, Vallensbæk, Skanderborg, Aalborg, Hedehusene, Rønne, Solrød Strand, Nørresundby, Vejle, Sønderborg, Rudersdal, Middelfart, Ballerup, Tårnby, Lyngby, Risskov, Holstebro, Aabenraa, Højbjerg, Rødovre, Køge, Ølstykke, Ishøj, Taastrup, Brøndby, Glostrup, Brabrand, Greve, og Frederiksværk, .

  Afhentning ift. rhododendron jord er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland).

  Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis rhododendron jord tilbud og køb rhododendron jord. Vi ser derudover typisk online shoppere søge efter eksempelvis billig rhododendron jord, rhododendron jord priser samt rhododendron jord online, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

  Spar penge på rhododendron jord

  Det er i dag temmelig gnidningsløst for enhver at sammenholde priser på billige rhododendron jord online i blandt diverse forhandlere på nettet, og med det motiv har en lang række butikker på nettet fundet det uundgåeligt at nedbringe prisniveauet på rhododendron jord drastisk, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

  Dog kan det ikke desto mindre blive nyttigt at se nærmere på nogle enkelte internet handler efter udsalg og tilbud på rhododendron jord online før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

  Du skal lige meget hvad huske på, at når en butik på nettet reklamerer billige rhododendron jord online til en udsalgspris der virker overordentlig attraktiv, burde det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig e-handler. Køb med kort er heldigvis omfavnet af en orden, som begunstiger dig som kunde imod svindlende butikker på nettet.

  Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage omkostningerne til rhododendron jord i flere bidder. Det fås ofte hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Når man ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter blandt andet billig rhododendron jord og rhododendron jord priser. Derudover oplever vi som regel online shoppere søge eksempelvis rhododendron jord tilbud, køb rhododendron jord og rhododendron jord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron jord er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: organisk NPK hjemmelavet

  Mængder: 300 liter 1000 liter 80 liter 3000 liter 500 liter 400 liter 2000 liter 1 m3 50 liter 200 liter

  Levering: i bigbag i sække vognlæs i løs vægt løst leveret trailer hent selv afhentning i poser

  Brands: Osmo Hornum Prima

  Udforsk tidligere brugeres anbefalinger

  Trustpilot bringer dig egentlig sikre løsninger til at gøre dig bekendt med ganske mange tidligere konsumenters iagttagelser og af den grund foreslår vi, at du beser online forhandlerens kritik inden du lægger din bestilling på billige rhododendron jord online.

  Facebook frembringer derudover fuldkommen fordelagtige muligheder for at få et kig ind i internet webshoppens popularitet. I øvrigt ses mange shops på nettet hvor det er muligt at frembringe en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel burde udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk køber billige rhododendron jord online på en e-forretning kan man til hver en tid få overblik over shoppens handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig spændende, i særdeleshed med de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Alternativet er at granske hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være et billede på at netbutikken imødekommer dansk lovgivning, foruden at online virksomheden lejlighedsvis revurderes af jurister som har ekspertise inden for de gældende love.

  Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, når du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med dit køb af rhododendron jord. Yderligere er det prisværdigt at du er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af rhododendron jord online, eksempelvis hvilken returneringsret hjemmesiden benytter.

  I den relation er det tilmed relevant, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af rhododendron jord, uagtet om man bestiller hos Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

  Inger gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Søren gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Mads gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Louise D gav 4 stjerner

  Det fungerer jo bare

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot forærer dig i højeste grad fine muligheder for at kigge nærmere på en hel del eksisterende køberes ratings og derved foreslåes det, at du verificerer internet forhandlerens ratings inden du bestiller billige rhododendron jord online. Facebook fremskaffer ydermere tilpas habile løsninger til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed.
  2Den mindst kostelige fragtform vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den løsning kræver at du bor i kort afstand af internet forretningens lager. Den mulighed for fragt kan vise sig at være super vital om vi skal bruge rhododendron jord øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer visse internet firmaer fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det påkrævet at du handler for et fastsat beløb.
  3Generelt tilråder vi at se nærmere på om internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er et kendetegn for at webbutikken forsvarer de danske regler, foruden at e-shoppen hyppigt overværes af sagkyndige der kender de gældende regulativer. Før folk køber billige rhododendron jord på en internet handler bør man uden tvivl bese deres handelsbetingelser.
  4Vi går generelt ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en lovbestemmelse, som skærmer kunden imod svindlende internet virksomheder. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at klare prisen i flere bidder.
  5Inden folk bestiller billige rhododendron jord på en shop behøver man reelt gennemse butikkens handelsbetingelser, men det er gerne ikke særlig spændende. Herudover tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold der kan have indvirkning på købet af billige rhododendron jord online, som for eksempel hvilken returpolitik online butikken kører med.
  6Fragttiden kan være yderst væsentlig i tilfælde af at man skal bruge varerne om kort tid, så af den grund er det fuldt ud aktuelt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på rhododendron jord. En lang række e-handler byder på billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, som er forudsat at ordren lægges forud for et angivent tidspunkt.
  7En række webshops præsterer fragt uden betaling på rhododendron jord, men typisk forudsætter det at du shopper for et bestemt beløb. I øvrigt bør du tage den mest prisbevidste fragttype, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden er beklageligvis tillige særdeles simpel. Den mest billige fragttype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
  8Det er jo efterhånden meget ligetil for alle at undersøge tilbud online på billige rhododendron jord på flere e-forhandlere, og med det motiv præsterer utallige online outlets fragt uden betaling. Derfor kan det stadigvæk vise sig rentabelt at undersøge enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud før du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
  9Mange internet outlets frembyder nu et stort udvalg af billige muligheder for levering til rhododendron jord. Den mest anvendte er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig usædvanlig gnidningsløs, og oftest desuden den mest letkøbte leveringsform.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk