KFLU.dk

Rosengødning pristjek

Er du på udkig efter rosengødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosengødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: økologisk flydende organisk

Mængder: 1000 liter 80 liter 500 liter 50 liter 200 liter 2000 liter 3000 liter 1 m3 300 liter 400 liter

Levering: i løs vægt vognlæs afhentning i poser hent selv trailer i sække i bigbag løst leveret

Brands: Kongerslev Animix Osmo Ecostyle Hornum PrimaSubstral

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et enormt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot rosengødning.
Der er variationer i prisniveauet på billige rosengødning fra webshop til webshop. Nogle har gode tilbud, og nogle fokuserer på service. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller blot vil undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de store byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du lede andre steder.
For mange er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som kan give hjælp til valg af rosengødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre samler varer fra adskillige nicheshops, så du kan bestille fra et stort udvalg af rosengødning online.
De kendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og derfor har kunderne chancen for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan man slippe for fragtgebyret, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe rosengødning online på deres hjemmeside.
Flertallet af niche webshops har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du modtage ekstra god hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis rosengødning.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

rosengødning bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rosengødning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af cirka 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rosengødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rosengødning silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger endeløse guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget anvendelig viden, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
2Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag kan du hyppigt undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det komplekse projekt.
3Måske kan det blive af stor betydning at du har de relevante byggematerialer tilgængelige forud for at du påbegynder arbejdet. Du kan lave en overskuelig indkøbsliste med alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at alt er klar.
4Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på omkostningerne. Det kan være sundt at dokumentere samtlige omkostninger, og så finde frem til billige priser på dem slavisk.
5Forberedelse vil være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at liste en effektiv køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
6Det er oplagt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af store ombygninger. Nogle projekter skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
7Der præsenterer sig uden tvivl utidige vanskeligheder ved krævende projekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
8I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen er det vanvittigt værdifuldt at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
9Du må ikke på noget tidspunkt mangle grej. Det kan vise sig at være klogt at have værktøjet klar når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10Du må ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse imod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke køber assistance fra en fagmand.
11Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
12Du kan tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må have assistance fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En hel del internet virksomheder giver efterhånden flere billige leveringsmåder til rosengødning. En der er meget anvendt er nu om dage pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter din pakke når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo særdeles gnidningsløs, samt endda tilmed den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at bestille levering til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig gerne en lille smule mere pebret, men tillige rigtig smertefri for rosengødning online. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du er i kort afstand af online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på rosengødning er selvfølgelig usædvanlig vigtig hvis man behøver produkterne straks, så med det formål er det sandelig væsentligt at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid på rosengødning. En lang række forhandlere på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produktet klar før lagerpersonalet har fyraften.

En hel del internet selskaber sikrer levering uden beregning på rosengødning online, men i reglen forudsætter det at du handler for en fastsat sum. Alternativt kunne man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsform, der i de fleste tilfælde er at få kørt din ordre til et afhentningssted.

En masse byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig rosengødning online og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på rosengødning i disse byer:

Hjørring, Vordingborg, Rønne, Lystrup, Kalundborg, Randers, Nakskov, Ringsted, Odense, Frederikssund, Ishøj, Charlottenlund, Jyllinge, Brønshøj, Albertslund, Aalborg, Taastrup, Slagelse, Solrød Strand, Gladsaxe, Vejle, Ølstykke, Horsens, Køge, Nørresundby, Nærum, Frederiksberg, Korsør, Værløse, Allerød, Rødovre, Grenaa, Nyborg, Herlev, Aabenraa, Rudersdal, Herning, Middelfart, Lyngby, Vallensbæk, Holbæk, Holstebro, Ballerup, Roskilde, Odder, Aarhus, Dragør, Skive, Lillerød, Risskov, Frederikshavn, Valby, Haderslev, Varde, Kokkedal, Tilst, Glostrup, Højbjerg, Thisted, Næstved, Brøndby, Brønderslev, Haslev, Brabrand, Stenløse, Hobro, Hørsholm, Greve, Kolding, Tårnby, Sønderborg, Struer, Hvidovre, Fredericia, Hedensted, Farum, Viborg, Helsingør, Frederiksværk, Vanløse, Silkeborg, Virum, Åbyhøj, Ikast, København, Skanderborg, Gentofte, Svendborg, Hillerød, Esbjerg, Hedehusene, Nykøbing Falster, Søborg, og Birkerød, .

Afhentning for rosengødning er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når man ser på søgedata er det klart, at online shoppere typisk leder efter for eksempel rosengødning online og rosengødning tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge for eksempel billig rosengødning, rosengødning priser samt køb rosengødning, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Priser på rosengødning

Det er efterhånden rigtig simpelt for folk at tjekke tilbud på billige rosengødning online i blandt flere internet shops, og herved har adskillige online varehuse set sig nødsaget til at tvinge priserne på rosengødning helt i bund, og endda yde levering uden beregning.

Til gengæld kan det imidlertid være lønsomt at checke nogle forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på rosengødning online forinden du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Du bør trods alt være klar over, at hvis en butik på nettet sælger billige rosengødning online på tilbud til en salgspris der anses for uendeligt tiltalende, så burde det mange gange være et faresignal om en svindel e-butik. Shopping med kort er i hvert fald omfattet af Indsigelsesordningen, som skærmer folk imod fup internet shops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage omkostningerne til rosengødning over flere uger. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere ofte leder efter for eksempel rosengødning online og billig rosengødning. Derudover oplever man tit internet shoppere søge eksempelvis køb rosengødning, rosengødning priser samt rosengødning tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosengødning er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: organisk flydende økologisk

Mængder: 3000 liter 1 m3 1000 liter 50 liter 200 liter 80 liter 400 liter 2000 liter 300 liter 500 liter

Levering: i bigbag hent selv i sække vognlæs i poser afhentning i løs vægt trailer løst leveret

Brands: PrimaSubstral Animix Osmo Hornum Ecostyle Kongerslev

Gennemsøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot fører til en række hæderlige genveje til at evaluere forskellige nuværende køberes synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du betragter e-firmaets kritik inden du shopper billige rosengødning online.

Facebook medfører endvidere immervæk fantastiske løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens popularitet. Tilmed møder vi nogle e-handler hvor man kan udfærdige en omtale af købsoplevelsen, som ydermere kan bruges til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen handler billige rosengødning online hos en netshop kan de på en vis måde overveje webshoppens handelsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig morsomt, specielt på de velkendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at undersøge hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket er et signal om at internet forhandleren retter sig efter de officielle regler, udover at internet webshoppen hyppigt føres tilsyn med af eksperter som har meget erfaring med lovene på området.

Desuden får du anledning til bistand, hvis du bliver udsat for besvær som følge af din handel med rosengødning. Herudover kan det anbefales at du er opmærksom på de mest basale betingelser der har indflydelse på bestillingen af rosengødning online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online forhandleren lover.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan påvise bestillingen af rosengødning, hvad end man har bestilt fra Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

Helle Jensen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Niels Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lars Jensen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Michael E gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til når du køber online
1Generelt tilråder vi at kontrollere om internet selskabet er støttet af e-mærket, som længe har været en tryghed om at webshoppen efterkommer de danske regler, foruden at forretningen hyppigt ses til af specialister som er meget bekendte med lovgivningen. Forinden nogen shopper billige rosengødning hos en internet virksomhed kunne de i virkeligheden tage stilling til netshoppens forretningsbetingelser.
2Trustpilot leverer rigtig hensigtsmæssige løsninger til at gennemsøge en stor gruppe andre konsumenters reflektioner og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på internet forretningens kritik inden du køber billige rosengødning online. Facebook yder tilsvarende ret så fine metoder til at få indblik i online firmaets kundefokus.
3Forinden folk handler billige rosengødning i en internet webshop bør man utvivlsomt gennemse forhandlerens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke super spændende. Endvidere er det fornuftigt at du er på vagt for de fundamentale bestemmelser der indvirker på handlen med billige rosengødning online, for eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken tilbyder.
4Fragttiden er selvfølgelig særdeles relevant om man absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så med det formål er det aldeles afgørende at man gransker det anslåede leveringstidspunkt for rosengødning. En masse internet selskaber byder på billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, hvilket dog er betinget af at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået tidspunkt.
5Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du er med kort afstand til online forretningens arbejdslager. Den form for fragt er rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man behøver rosengødning øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række internet firmaer gebyrfri levering, men tit kun når man shopper for et bestemt beløb.
6Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af et lovbud, der forsvarer dig som køber overfor uægte netshops. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage prisen over en længere periode.
7Det har vist sig at være i høj grad praktisk for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige rosengødning fra forskellige online selskaber, og for det garanterer masser af internet butikker fragtfri levering. Men det kan stadigvæk blive nyttigt at eftergå visse butikker på nettet efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris.
8Visse e-handler i Danmark sikrer fragt uden betaling på rosengødning, men typisk er det under forudsætning af at der shoppes for et fastsat beløb. Ellers burde man vælge den mest billige metode til levering, der ofte er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig mange gange ydermere ret problemfri. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
9Temmelig mange online firmaer yder i vore dage en række forskellige billige leveringsudgaver til rosengødning. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså ultra ukompliceret, samt i mange tilfælde tillige den billigste type af levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk