KFLU.dk

Rosenjord pristjek

Er du på udkig efter rosenjord? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosenjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 80 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 3000 liter 400 liter 1000 liter 300 liter 500 liter 50 liter

Levering: i poser vognlæs i løs vægt afhentning i bigbag i sække hent selv løst leveret trailer

Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke netbutikkens regler.
For en del er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring rosenjord.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige rosenjord fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er særligt muligt hos de gængse byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du finde et andet.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, imens andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot rosenjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra diverse producenter, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af rosenjord online.
De kendte byggekæder finder du i hele landet, og af den grund har flertallet mulighed for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Derved kan du spare leveringsgebyret, samt tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få billigere priser.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller rosenjord online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det er det forventeligt at du får super kyndig service fra personale med specialistviden i lige præcis rosenjord.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rosenjord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

rosenjord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rosenjord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

rosenjord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du starter byggeprojektet må det være ekstremt centralt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
2Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med byggeriet. Du bør have en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter handlingsplanen.
3Du må på ingen måde negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse herunder sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på hændelige skader. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, især såfremt du ikke har professionel assistance.
4Måske du burde tage til overvejelse om du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at hente tilbud fra flere virksomheder.
5Der kommer ofte overraskende problemer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det være meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, således at man føler sig sikker på at man når det til siden.
6For udendørs opgaver har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund skal du løbende tage notits af vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
7Du kan finde utallige artikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig utrolig meget gavnlig oplysning, navnligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
8Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har alle materialer handlet ind inden du tager fat på byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en hurtig huskeliste som indeholder alt hvad som er nødvendige, og som det næste granske hver enkelt ting, så du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for istandsættelsen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være rationelt at nedskrive samtlige udgifter, og herefter finde frem til prisen på dem en ad gangen.
10Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
11Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det være smart at du har det klar forinden du påbegynder arbejdet. Det er derudover afgørende at tillægge omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
12Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er større ombygninger. Flere byggerier behøver flere folk. Derudover viser det sig mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er rigtig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål inden for rosenjord

 • Hvor købes rosenjord billigt?
 • Hvad koster rosenjord?
 • Hvor købes rosenjord online?
 • Hvor er rosenjord på tilbud?
 • Hvad er rosenjord?
 • Hvor meget vejer rosenjord?
 • Hvilken fragtløsning skal du vælge?

  Temmelig mange forretninger på nettet udlover efterhånden diverse forskellige billige leveringsmodeller til rosenjord. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo super ukompliceret, og ofte ydermere den billigste type af levering.

  Du kunne tillige beslutte dig for at få pakken leveret til din bolig eller til hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig somme tider en sjat mere omkostningsfuld, men ligeledes super simpel for rosenjord online. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det står og falder med at du befinder dig i nærheden af online forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på rosenjord kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge dine nye varer med det samme, og herved er det nemlig essentielt at du studerer leveringstidspunktet på rosenjord. En masse internet selskaber – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, men vær vagtsom da det påkræver at der bestilles tidligere end et fast klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne fikset forud for at personalet holder fyraften.

  Nogle netshops sikrer fragtfri levering på rosenjord online, men tit er det påkrævet at man aftager for en konkret sum. I øvrigt kan man overveje den mest betalelige type af levering, der oftest er at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

  Størstedelen af byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig rosenjord online men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af rosenjord i følgende områder:

  Holbæk, Vallensbæk, Aabenraa, Tårnby, Holstebro, Dragør, Rødovre, Herlev, Aalborg, Brønderslev, Haslev, Silkeborg, Stenløse, Hvidovre, Allerød, Hedensted, Hjørring, Lyngby, Odense, Vejle, Ølstykke, Fredericia, Brønshøj, Ringsted, Kokkedal, Glostrup, Ikast, Nakskov, Søborg, Frederiksværk, Hørsholm, Nykøbing Falster, Jyllinge, Køge, Varde, Randers, Tilst, Grenaa, Hobro, Ballerup, Lystrup, Svendborg, Rønne, Middelfart, Hillerød, Taastrup, Valby, Skanderborg, Odder, Charlottenlund, Sønderborg, Slagelse, Solrød Strand, Helsingør, Frederikssund, Brabrand, Hedehusene, Lillerød, Gladsaxe, Roskilde, København, Viborg, Risskov, Virum, Nørresundby, Værløse, Birkerød, Kalundborg, Aarhus, Rudersdal, Haderslev, Greve, Korsør, Brøndby, Næstved, Nærum, Struer, Horsens, Esbjerg, Nyborg, Åbyhøj, Thisted, Herning, Vanløse, Skive, Frederiksberg, Albertslund, Gentofte, Frederikshavn, Højbjerg, Kolding, Vordingborg, Ishøj, og Farum, .

  Klik-og-hent ift. rosenjord er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når man kigger i tallene står det klart, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis rosenjord online og rosenjord priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere kigge efter fx rosenjord tilbud, billig rosenjord samt køb rosenjord, plus de velkendte byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Stark.

  Gode tilbud på rosenjord

  Det er efterhånden ret ligetil for internetbrugere at finde de laveste priser på billige rosenjord online fra flere e-firmaer, og altså har utallige online selskaber været presset til at at sænke prisen på rosenjord kolossalt, og ydermere yde fragt uden beregning.

  Men det kan til hver en tid være profitabelt at studere diverse webshops efter rabatter og tilbud på rosenjord online før du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

  Man skal trods alt huske på, at hvis en internet handler afsætter billige rosenjord online til en salgspris der er umådelig billig, så kunne det tit være et bevis på en uoprigtig e-handler. Bestillinger med kort er dog en del af et lovbud, hvilket værner køberen imod snydagtige forhandlere på nettet.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du agter at betale pengene til rosenjord senere. Dette fås ofte hos nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

  Ved indkig i data er det markant, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. køb rosenjord og rosenjord online. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge eksempelvis rosenjord priser, rosenjord tilbud og billig rosenjord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosenjord er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Fornuftig pris” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 200 liter 3000 liter 80 liter 1000 liter 300 liter 1 m3 50 liter 2000 liter 500 liter 400 liter

  Levering: vognlæs i poser hent selv løst leveret i sække i løs vægt i bigbag afhentning trailer

  Brands: Danmuld Park Champost Pindstrup GreenBio

  Udforsk tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot indebærer evigt nyttige chancer for at evaluere diverse tidligere køberes observationer og af den grund tilråder vi, at du tjekker internet selskabets anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige rosenjord online.

  Facebook byder på for øvrigt evigt udmærkede muligheder for at få en idé om netbutikkens troværdighed. Derudover er der en række internet handler hvor man kan notere en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

  Forinden nogen bestiller billige rosenjord online hos en internet handler behøver de i reglen gennemløbe dens handelsaftale, men det er i reglen ikke super spændende, særligt med de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bygma.

  Et andet alternativ er at se om internet forretningen er støttet af e-mærket, da det bør være en antydning af at netbutikken efterkommer de gældende danske regler, udover at webbutikken jævnligt vurderes af sagkyndige som kender til de gældende vilkår.

  Dette er desuden en god lejlighed til bistand, hvis du skulle få vanskeligheder i processen med din shopping med rosenjord. Endvidere anbefaler vi at man er obs på de fundamentale betingelser der gælder for købet af rosenjord online, f.eks. den ombytningsret e-forhandleren kører med.

  Her er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte købet af rosenjord, uanset om man har handlet ved Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Hanne U gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Maria F gav 4 stjerner

  Fantastisk behandling

  Lars B gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Christian gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 tips til køb på nettet
  1Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du har bopæl lige ved internet firmaets hjemsted. Den leveringsmodel er naturligvis særligt væsentlig ifald du mangler rosenjord med det samme. Alternativt så tilbyder flere online firmaer gratis fragt, men ofte afkræver det at der erhverves for en bestemt sum.
  2De fleste e-shops yder heldigvis flere billige leveringstyper til rosenjord. En af de mest anvendte er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ultra problemfri, samt typisk endvidere den prisbilligste fragtmulighed.
  3Forud for at nogen køber billige rosenjord i en online forretning kan de utvivlsomt sætte sig ind i e-butikkens regler, dog er det normalt ikke særlig interessant. Tilsvarende er det at foretrække at køber er på vagt for de fundamentale retningslinjer der gælder for bestillingen af billige rosenjord online, til eksempel hvilken returrettighed e-handlen tilsikrer.
  4Enkelte butikker på nettet tilbyder levering uden omkostninger på rosenjord, men ofte stiller det krav om at du shopper for en bestemt sum. Ellers skulle man foretrække den mest betalelige metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver ofte omvendt rigtig overkommelig. Den mest letkøbte leveringsform er utvivlsomt selv at hente ordren.
  5Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en forordning, hvilket sikrer dig som kunde overfor uoprigtige internet webshops. Alternativt bør du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at dække omkostningerne over flere uger.
  6Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende hvis du behøver varerne med det samme, så herved er det skam på sin plads at du tjekker den forventede leveringsdato for rosenjord. Størstedelen af butikker på nettet reklamerer med billig 1 dags levering på deres favorit varenumre, som imidlertid påkræver at transaktionen realiseres tidligere end et angivent tidspunkt.
  7Generelt tilråder vi at kigge om online butikken er e-mærket, fordi det almindeligvis er en angivelse af at netbutikken anerkender de gældende danske regler, samt at butikken hyppigt revurderes af jurister som kender til lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige rosenjord på en forretning på nettet burde man egentlig skimme butikkens handelsbetingelser.
  8Trustpilot præsterer aldeles sikre løsninger til at tyde mange tidligere konsumenters kritik og af den grund tilråder vi, at du efterforsker internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige rosenjord online. Facebook tilbyder dig lige så vel aldeles fordelagtige genveje til at få indtryk af internet forretningens kundefokus.
  9Det er i dag ultra fleksibelt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige rosenjord hos flere internet virksomheder, og altså garanterer massevis af online selskaber fragt uden omkostninger. Det kan dog trods alt være profitabelt at checke nogle enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forinden du shopper, sådan at du er sikret at antage den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk