KFLU.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fodboldbaner til indendørs til modelbaner til haver til tag med mikrokløver til altan til greens med blomster til golfbaner til skygge

Varianter: ægte plastik kunstigt

Mængder: 100 m2 40 m2 5 m2 50 m2 10 m2 20 m2 30 m2

Levering: hent selv leveret afhentning

Brands: Prodana Kronjysk Danturf Kingos Volstrup DLF LeopoldLindbjerg Plantorama Refsgaard Plantetorvet Amager

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt vareudvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare rullegræs.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Der findes forskelle i priserne på billige rullegræs hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på gode priser, imens øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For en del er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en webshop, som giver sparring omkring rullegræs.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du lede andre steder.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte butikker, som bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har mange valget om at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre sælger varer fra flere nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort sortiment af rullegræs online.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Forskellige online nichebutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du bestiller rullegræs online på deres webshop.
De fleste specialiserede netbutikker er specialister i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du få endnu mere kompetent vejledning fra folk der er eksperter i netop rullegræs.
De største byggecentre i Danmark

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der viser sig utvivlsomt uventede problemstillinger når det kommer til avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være afgørende at man har afsat passende plads i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
2Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det kommer til krævende arbejdsopgaver. Store byggeprojekter gør krav på flere folk. Samtidig må det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
3Du kan finde et stort udvalg af guides og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube giver vældig meget udbytterig information, især ifald du skriver søgeordene på engelsk.
4Ofte vil det være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive forstandigt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem alle sammen.
5Det kan vise sig at have noget at sige at du har de relevante materialer handlet ind før du går til værks med din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå det du skal bruge, og derefter eftergå punkterne, så du føler dig sikker på at du har styr på det.
6Du burde måske overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal have professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du køber professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter forslag fra flere leverandører.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din plan.
8Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være essentielt at have udstyret til disposition inden du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de tilhørende udgifter i budgettet.
9Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får eksperthjælp.
10Før du påbegynder arbejdet kan det blive usandsynligt fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11For opgaver udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette må du regelmæssigt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med dit svære projekt.
12Nogle gange kan man få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål angående rullegræs

 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Rullegræs?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvad er rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvor sent?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvilken løsning til levering er smartest?

  Masser af e-butikker yder i vore dage alverdens billige fragtformer til rullegræs. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når du har lyst. Fragttypen er altså yderst gnidningsløs, og mange gange tilmed den billigste fragtform.

  Du kan tillige afveje for og imod at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Muligheden er typisk en kende mindre billig, men derudover særligt let ift. rullegræs online. Den prisbilligste form for levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det kræver at du lever nærved webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på rullegræs kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig forudsat vi skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det helt væsentligt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på rullegræs. Temmelig mange e-forhandlere – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men som trods alt påkræver at ordren laves inden et konkret tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen hen til fragtfirmaet inden pakkepersonalet har fyraften.

  Nogle internet forretninger tilbyder portofri fragt på rullegræs online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man aftager for et bestemt beløb. Alternativt skal man tage den prisbilligste fragtmulighed, der ofte vil være at få bragt pakken til en pakkeshop.

  Store byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor du handler billig rullegræs online og selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder for eksempel click-and-collect på rullegræs i følgende byer:

  Højbjerg, Ølstykke, Ishøj, Frederikssund, Åbyhøj, Frederiksberg, Vejle, Aarhus, Nærum, Esbjerg, Valby, Kalundborg, Korsør, Albertslund, Kolding, Dragør, Randers, Brabrand, Vanløse, Thisted, Herning, Middelfart, Aalborg, Allerød, Varde, Odder, Nykøbing Falster, Grenaa, Holbæk, Vallensbæk, Frederikshavn, Lillerød, Gladsaxe, Farum, Aabenraa, Hedensted, København, Risskov, Skive, Nørresundby, Frederiksværk, Slagelse, Gentofte, Greve, Skanderborg, Værløse, Helsingør, Haderslev, Tilst, Viborg, Struer, Hvidovre, Horsens, Haslev, Charlottenlund, Hedehusene, Stenløse, Nakskov, Birkerød, Ballerup, Næstved, Brøndby, Ringsted, Solrød Strand, Roskilde, Hillerød, Hobro, Lyngby, Virum, Søborg, Vordingborg, Fredericia, Rønne, Herlev, Nyborg, Køge, Holstebro, Sønderborg, Rudersdal, Silkeborg, Ikast, Brønshøj, Rødovre, Tårnby, Svendborg, Odense, Hjørring, Taastrup, Lystrup, Kokkedal, Hørsholm, Glostrup, Jyllinge, og Brønderslev, .

  Klik-og-hent for rullegræs er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland).

  Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk typisk efterspørger bl.a. rullegræs priser og køb rullegræs. Derudover oplever man som regel mennesker efterspørge eksempelvis rullegræs tilbud, billig rullegræs samt rullegræs online, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

  Den bedste pris på rullegræs

  Det er rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige rullegræs online på flere online outlets, og derfor har en lang række butikker på nettet været nødt til at mindske priserne på rullegræs enormt, og ydermere garantere gratis levering.

  Men det kan alligevel være smart at checke enkelte internet forhandlere efter udsalg og tilbud på rullegræs online forinden du shopper, så du er sikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

  Man bør dog være så påpasselig, at ifald en webshop frembyder billige rullegræs online til en pris der anses for ubegribelig favorabel, så er det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk webshop. Bestillinger med kort er trods alt en del af et lovbud, som garanterer dig som køber imod svindlende forhandlere på nettet.

  Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere beløbet til rullegræs i flere bidder. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter for eksempel rullegræs online og rullegræs tilbud. Vi ser desuden mange gange mennesker søge eksempelvis rullegræs priser, køb rullegræs og billig rullegræs.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: med mikrokløver til greens til fodboldbaner til skygge til modelbaner til haver med blomster til indendørs til altan til golfbaner til tag

  Varianter: ægte kunstigt plastik

  Mængder: 5 m2 100 m2 30 m2 10 m2 20 m2 50 m2 40 m2

  Levering: leveret hent selv afhentning

  Brands: Volstrup Refsgaard Amager LeopoldLindbjerg Kronjysk DLF Kingos Danturf Plantorama Prodana Plantetorvet

  Undersøg tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot giver dig sådan set hensigtsmæssige løsninger til at fortolke ret mange aktuelle kunders oplevelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du studerer online forhandlerens kritik forud for at du handler billige rullegræs online.

  Facebook tilbyder dig tilsvarende uden sammenligning udmærkede muligheder for at få en idé om webbutikkens popularitet. Derudover møder vi mange online selskaber i Danmark hvor kunder kan afgive en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes burde udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

  Inden folk handler billige rullegræs online hos en internet webshop kunne de når alt kommer til alt løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant, særligt ved de store byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Bauhaus.

  En nem løsning kan være at granske om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en tilkendegivelse af at online forhandleren opretholder de officielle regler, og at hjemmesiden undertiden føres tilsyn med af specialister som kender vilkårene.

  Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes problemstillinger ved din ordre på rullegræs. Foruden dette kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest vitale vedtægter gældende for købet af rullegræs online, for eksempel hvilken bytteret internet shoppen tilsikrer.

  I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man altid beholder sin ordremail, således man i fremtiden kan eftervise købet af rullegræs, ligegyldig om man køber ved Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen eller XL-Byg.

  Mette Jensen gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Poul N gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Lone N gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Charlotte G gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 tips til online indkøb
  1Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som køber imod uærlige internet forretninger. Som et alternativ kan du overveje et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre beløbet over tid.
  2Det er i dag meget praktisk for alle og enhver at analysere priser online på billige rullegræs på forskellige internet webshops, og følgelig tilbyder en lang række internet webshops gebyrfri levering. Til gengæld kan det trods alt blive smart at efterprøve nogle online firmaer efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
  3Trustpilot forærer dig regulære gunstige genveje til at beskue en hel del aktuelle køberes reflektioner og derfor stiller vi forslag om, at du tager et kig på internet shoppens bedømmelser før du køber billige rullegræs online. Facebook giver dig tillige rigtig fremragende løsninger til at få indtryk af netshoppens troværdighed.
  4De fleste internet shops foreslår til alt held et bredt udvalg af billige løsninger til levering til rullegræs. En af favoritterne er lige nu pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså super smertefri, og desuden ydermere den mest prisbevidste leveringstype.
  5Den mest prisbevidste løsning er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du har bopæl nærved e-forretningens hjemsted. Den fragttype er jo temmelig essentiel såfremt man mangler rullegræs om et øjeblik. Alternativt så lover flere webbutikker portofri levering, men tit stiller det krav om at der købes for en bestemt pris.
  6Nogle enkelte netbutikker byder på portofri fragt på rullegræs, men undertiden kun ifald du bestiller for en konkret sum. I øvrigt bør du gribe den prisbilligste leveringsmanér, som mange gange vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Den er ofte endda rigtig ligetil. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
  7Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er et signal om at e-forhandleren opretholder de danske retningslinjer, foruden at internet firmaet undertiden undersøges af specialister som behersker reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige rullegræs i en online webshop kunne de for at være sikker skimme webshoppens regler.
  8Fragttiden kan vise sig at være særdeles aktuel i tilfælde af at vi skal bruge produkterne inden for få dage, så i det øjemed er det sandelig aktuelt at man gransker den estimerede leveringsdato på rullegræs. Adskillige online selskaber stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, men glem ikke at det antager at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastsat klokkeslæt.
  9Forud for at nogen køber billige rullegræs hos en internet forhandler kan de på en vis måde se på deres forretningsaftale, det er dog typisk ikke særlig interessant. Endvidere er det klogt at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter i forbindelse med købet af billige rullegræs online, til eksempel den returret internet webshoppen garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk