KFLU.dk

Singels sten pristjek

Er du på udkig efter singels sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg singels sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 kubikmeter 20 kg 1 m3 15 kg 15 kg 10 kg 1000 kg 800 kg 25 kg 500 kg 500 liter 25 kg 1 ton

Levering: i løs vægt hent selv i bigbag afhentning vognlæs i sække løst leveret trailer i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre produkterne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot singels sten.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
Du vil finde ulighed i priserne på billige singels sten fra byggemarked til byggemarked. Nogle har lave priser, og øvrige har fokus på kompetent sparring. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeprojekter lig med en masse spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring singels sten.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har flertallet chancen for at bestille online og hente materialerne selv. Af den grund kan du vælge at undvære fragten, samt endda skaffe varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af singels sten online.

Nichewebshop

Mange små butikker er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du bestiller singels sten online fra deres webshop.
Forskellige små butikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Således er det forventeligt at du får endnu mere brugbar service fra medarbejdere der er eksperter i netop singels sten.
Danmarks største byggekæder
singels sten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

singels sten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. Det forudsætter med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
2Der kommer utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen ved omfangsrige projekter, og som følge heraf vurderes det meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må sammensætte en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter oversigten.
4Forinden du indleder byggeprojektet er det ganske afgørende at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Det er en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om store byggeopgaver. Omfangsrige ombygninger gør krav på mere end en person. Desuden bør det blive bedre og mere minderigt at være flere om det.
6Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være forstandigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og herefter dokumentere ens udgift ved hver eneste af dem.
7Det vil vise sig aktuelt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt før du indleder projektet. Du får god gavn af at udarbejde en hurtig note som samler det du har brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
8Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i assistance fra en professionel.
9Man må aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte vil det vise sig yderst relevant at du har det ved hånden før du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Husk at overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde investere i hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du får professionel assistance kan det være optimalt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
11For projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Således skal du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
12Der kan findes en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget brugbar oplysning, særligt hvis du kigger i hele verden.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål hvad angår singels sten

 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvad er singels sten?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvilken type af levering er bedst?

  Mange netbutikker i Danmark yder heldigvis alverdens billige former for fragt til singels sten. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Den er nemlig temmelig fremkommelig, samt endda derudover den mest prisbevidste leveringsløsning.

  Du kunne endvidere forsøge at vælge levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig beklageligvis en smule mindre billig, men samtidig ualmindeligt simpel for singels sten online. Den prisbilligste form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på singels sten er naturligvis meget central når vi absolut skal bruge varen om få sekunder, og af den grund er det temmelig væsentligt at vi besigtiger den anslåede leveringstid på singels sten. Størstedelen af firmaer på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter online, som alligevel er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få ordren klar inden personalet drager hjemad.

  Nogle enkelte internet webshops sikrer fri fragt på singels sten online, men tit under forudsætning af at du bestiller for en konkret sum. Som alternativ må du tage den mest letkøbte mulighed for fragt, der tit er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  Masser af byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du handler billig singels sten online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. De tildeler fx klik-og-hent på singels sten i følgende byer:

  Jyllinge, Nykøbing Falster, Holbæk, Kolding, Ikast, Horsens, Solrød Strand, Frederikshavn, Vallensbæk, Tilst, Sønderborg, Virum, Glostrup, Taastrup, Brønshøj, Grenaa, Allerød, Haslev, Åbyhøj, Vanløse, Herning, Aalborg, Brønderslev, Frederiksværk, Næstved, Thisted, Nærum, Rudersdal, Nørresundby, Nyborg, Hjørring, København, Hillerød, Valby, Herlev, Esbjerg, Frederikssund, Rønne, Vejle, Roskilde, Gentofte, Svendborg, Kalundborg, Viborg, Brøndby, Slagelse, Kokkedal, Frederiksberg, Greve, Rødovre, Charlottenlund, Gladsaxe, Ølstykke, Ishøj, Korsør, Værløse, Odder, Birkerød, Randers, Brabrand, Hobro, Lystrup, Fredericia, Struer, Nakskov, Lillerød, Ballerup, Aabenraa, Dragør, Holstebro, Haderslev, Middelfart, Køge, Hørsholm, Hvidovre, Tårnby, Skive, Søborg, Skanderborg, Hedensted, Silkeborg, Albertslund, Lyngby, Helsingør, Stenløse, Risskov, Vordingborg, Aarhus, Varde, Odense, Ringsted, Hedehusene, Farum, og Højbjerg, .

  Klik-og-hent for singels sten er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet køb singels sten og singels sten tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge efter for eksempel singels sten online, singels sten priser samt billig singels sten, foruden de kendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus.

  Find den bedste pris på singels sten

  Det er efterhånden ualmindeligt let for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige singels sten online fra forskellige internet outlets, og ergo har utallige forhandlere på nettet set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på singels sten drastisk, og derudover frembyde fragt uden beregning.

  Det kan alligevel være indbringende at studere flere shops på nettet efter billige priser på singels sten online inden du gennemfører din handel, så man er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

  Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en internet forhandler annoncerer billige singels sten online til en salgspris som kan ses som utrolig lav, så er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en falsk webbutik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et reglement, der værner dig imod svindlende online firmaer.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at afbetale prisen på singels sten over en periode. Det tilbydes typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

  Når man kigger i tendenserne står det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis køb singels sten og billig singels sten. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge eksempelvis singels sten online, singels sten priser samt singels sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 15 kg 15 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 800 kg 10 kg 20 kg 25 kg

  Levering: i poser afhentning i bigbag hent selv i sække løst leveret vognlæs i løs vægt trailer

  Læs folks betragtninger

  Trustpilot leverer ultra sikre løsninger til at gennemstøve en hel del nuværende brugeres erfaringer og af den grund kan det være til hjælp, at du besigtiger webshoppens bedømmelser forud for at du køber billige singels sten online.

  Facebook fører til desuden relativt troværdige chancer for at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed. Derudover møder vi nogle internet selskaber hvor man kan udforme en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk handler billige singels sten online hos en shop kunne man for at være på den sikre side løbe igennem deres handelsaftale, det er dog bare et omfattende projekt, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, 10-4 og Davidsen.

  Et nemt alternativ kunne måske være at granske hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket generelt er et billede på at online shoppen lever op til de danske love, udover at internet forhandleren regelmæssigt vurderes af sagkyndige som er meget fortrolige vilkårene.

  Derudover giver det dig mulighed for opbakning, ifald du møder dilemmaer med din bestilling af singels sten. Tillige foreslåes det at køberen er sat ind i de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af singels sten online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet webshoppen har.

  Her er det ydermere vigtigt, at man når som helst sikrer sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne eftervise bestillingen af singels sten, uafhængig af om man handler fra Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan eller 10-4.

  Søren gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Inge gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Jan H gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Michael gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 gode råd til når du køber online
  1Forinden nogen handler billige singels sten i en e-handler bør de uden tvivl se på e-butikkens handelsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Tilmed kan det anbefales at køber er vidende om de mest betydningsfulde vilkår der er gældende for købet af billige singels sten online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online virksomheden tilbyder.
  2Trustpilot giver dig tilpas relevante løsninger til at vurdere ret mange eksisterende konsumenters betragtninger og derved er det fornuftigt, at du bliver klogere på netbutikkens anmeldelser før du bestiller billige singels sten online. Facebook indebærer desuden fuldkommen ærlige løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet.
  3Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, da det typisk er et bevis på at e-handlen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at netbutikken ofte undersøges af sagkyndige der er indført i reglementet på området. Forinden nogen shopper billige singels sten i en netbutik kunne man helt sikkert studere netshoppens forretningsvilkår.
  4En lang række e-handler yder heldigvis mange forskellige billige løsninger til levering til singels sten. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du så selv henter pakken når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig ekstremt praktisk, samt endda derudover den prisbilligste leveringsform.
  5Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer dig overfor svindlende netbutikker. Alternativt kan du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale beløbet over et længere tidsrum.
  6Leveringstidspunktet er selvfølgelig super vigtig når vi står og skal bruge dine nye varer fluks, og af den grund er det øjensynligt vigtigt at du undersøger den estimerede leveringstid for singels sten. De fleste netbutikker udlover billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter, men som imidlertid står og falder med at orden realiseres før et givent klokkeslæt.
  7Det er jo efterhånden ret så overkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige singels sten på diverse internet foretagender, og så garanterer en lang række internet butikker levering uden gebyr. Dog kan det immervæk vise sig lukrativt at tjekke en række e-butikker efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.
  8En hel del internet forhandlere yder fragt uden omkostninger på singels sten, men typisk er det forbeholdt når man aftager for en præcis sum. Desuden bør du snuppe den billigste leveringsudgave, som tit vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Denne bliver gerne på den anden side yderst simpel. Den prisbilligste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
  9Den prisbilligste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som dog kræver at du lever lige ved online butikkens lager. Den løsning er selvfølgelig yderst central i tilfælde af at du mangler singels sten med det samme. Alternativt så sikrer enkelte e-shops i Danmark gratis levering, men for det meste er det forbeholdt når du handler for en præcis sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk