KFLU.dk

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pynt til gulve til bede til gravsted til haven til indkørsel

Mængder: 10 kg 500 kg 20 kg 500 liter 25 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 15 kg 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 1 m3

Levering: i bigbag vognlæs i poser i sække hent selv løst leveret afhentning trailer i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige småsten fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder har et stort vareudvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot småsten.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra en webshop, som giver sparring og vejledning omkring småsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i det meste af landet, og på grund af det har mange valget om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at undvære leveringsomkostningen, og tilmed have varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggecentre forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af småsten online.

Nichewebshop

Majoriteten af niche webshops er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle småsten online på deres hjemmeside.
En masse online nichebutikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få skarpere priser.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du få mere god vejledning fra folk som er eksperter i netop småsten.
Danmarks største byggemarkeder
småsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især når der er tale om vigtige projekter. Omfattende byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
2Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette må du ofte tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det komplicerede projekt.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en klar plan, der fortæller hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af agendaen.
4Der kommer uden tvivl uforudsigelige problematikker ved store projekter, og som følge heraf vurderes det essentielt at man har afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5Husk at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Det betinger at renoveringen forbedrer planeten.
6Forinden du går i gang med byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
7Du skal nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beklædning som sikkerhedssko der hjælper dig mod potentielle skader. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
8Du bør reflektere over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du vil benytte hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at indhente en pris fra en håndfuld selskaber.
9Der er vældig mange artikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med en masse udbytterig oplysning, særligt hvis du bruger den engelske version.
10Man må ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Det er en fordel at du har værktøjet til disposition akkurat som du igangsætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Det kan blive betydningsfuldt at du har de presserende materialer indkøbt inden du iværksætter eksekveringen. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig liste som samler alt der skal bruges, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
12Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at beskrive samtlige poster, og dernæst nedfælde ens omkostning ved dem enkeltvis.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til småsten

 • Hvor købes småsten online?
 • Hvad er småsten?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  Mange online virksomheder foreslår til alt held mange forskellige billige former for fragt til småsten. Den mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo temmelig fremkommelig, samt ofte tillige den mindst kostelige leveringsversion.

  Du kunne ydermere foretrække at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Denne er jævnligt en tak mere omkostningsfuld, men til gengæld særligt gnidningsløs ift. småsten online. Den mest billige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på småsten er naturligvis temmelig betydningsfuld hvis du mangler dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det ganske væsentligt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på småsten. Adskillige e-handler – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på en række produkter online, men vær påpasselig da det beroer på at bestillingen placeres forud for et bestemt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varen skippet afsted forinden lagermedarbejderne har fyraften.

  Nogle byggeforretninger præsterer fragt uden betaling på småsten online, men i mange tilfælde påkræves det at der aftages for en konkret sum. I øvrigt må du vælge den prisbilligste leveringsmodel, der tit vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

  Mange webbutikker foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig småsten hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. Byggekæderne tildeler bl.a. click-and-collect på småsten i disse områder:

  Hedehusene, Varde, Frederikshavn, Jyllinge, Albertslund, Stenløse, Nakskov, Aabenraa, Vejle, Hjørring, Hørsholm, Fredericia, Næstved, Søborg, Korsør, Gentofte, Hvidovre, Virum, Frederiksberg, Vanløse, Vallensbæk, Kalundborg, Randers, Lillerød, Viborg, Charlottenlund, Horsens, Ølstykke, Greve, Risskov, Valby, Ballerup, Gladsaxe, Brønderslev, Skanderborg, Kolding, Rudersdal, Åbyhøj, Solrød Strand, Dragør, Odder, København, Ikast, Thisted, Holbæk, Frederikssund, Brabrand, Højbjerg, Birkerød, Nørresundby, Hedensted, Middelfart, Aalborg, Herning, Tilst, Herlev, Brøndby, Roskilde, Kokkedal, Helsingør, Værløse, Nærum, Glostrup, Slagelse, Struer, Silkeborg, Skive, Haderslev, Grenaa, Odense, Hillerød, Farum, Nyborg, Haslev, Holstebro, Taastrup, Rønne, Nykøbing Falster, Tårnby, Køge, Hobro, Vordingborg, Svendborg, Ishøj, Lystrup, Allerød, Lyngby, Frederiksværk, Aarhus, Ringsted, Rødovre, Brønshøj, Esbjerg, og Sønderborg, .

  Click-and-collect for småsten er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

  Når man ser på tendenserne er det markant, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis billig småsten og småsten tilbud. Derudover ser vi typisk mennesker efterspørge fx småsten online, køb småsten og småsten priser, plus de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Den bedste pris på småsten

  Det er i dag ualmindeligt nemt for os alle at prissammenligne på billige småsten online i blandt diverse e-butikker, og for det har mange netbutikker set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på småsten helt i bund, og derudover præstere gratis fragt.

  Trods dette kan det imidlertid blive lukrativt at kigge forbi nogle få butikker på nettet efter tilbud på småsten online før du køber, således at du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

  Man må dog være opmærksom på, at når en butik på nettet afsætter billige småsten online for en pris der anses for utopisk tiltalende, er det undertiden være et fingerpeg om en snydagtig internet forhandler. Handler med kort er dog en del af en retningslinje, der redder en overfor bedrageriske online forretninger.

  Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du vil dække omkostningerne til småsten i flere bidder. Det tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Ved kig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter fx småsten tilbud og billig småsten. Derudover oplever vi som regel folk søge efter eksempelvis småsten priser, småsten online og køb småsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Nemt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til haven til gravsted til pynt til indkørsel til gulve

  Mængder: 20 kg 1 ton 500 liter 25 kg 15 kg 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 800 kg 15 kg 10 kg 25 kg 500 kg

  Levering: vognlæs afhentning i bigbag løst leveret i poser i sække trailer hent selv i løs vægt

  Gennemsøg tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder dig visse anstændige genveje til at se nærmere på forskellige andre forbrugeres kritik og af den grund er det at foretrække, at du gennemgår online forretningens ratings før du placerer din ordre på billige småsten online.

  Facebook yder også uden sammenligning ønskværdige muligheder for at få et kig ind i webbutikkens popularitet. Tilmed ser vi endda internet selskaber hvor kunder kan registrere en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel må udnyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk køber billige småsten online hos en e-shop behøver man for at være på den sikre side overveje netbutikkens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at kigge om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, som burde være en tilkendegivelse af at webbutikken tilslutter sig de opstillede regler, udover at internet butikken jævnligt besigtiges af fagmænd der forstår de gældende love.

  Det er en rigtig god chance for assistance, når du udsættes for problemstillinger ved din shopping med småsten. Desuden rekommanderer vi at køberen er klar over de mest basale vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af småsten online, som fx hvilken returpolitik shoppen garanterer.

  På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne vidne om sin bestilling af småsten, uafhængig af om man shopper fra 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

  Mette E gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Per Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Anne P gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Kim Andersen gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  9 tips til køb på nettet
  1Den mindst kostelige leveringsmodel vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du lever lige ved internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsversion kan vise sig at være særligt bestemmende om man har behov for småsten om kort tid. Alternativt så yder nogle få online webshops gratis fragt, men i reglen kræves det at du køber for et fastsat beløb.
  2En række netshops foreslår til alt held et stort udvalg af billige leveringsudgaver til småsten. En af de mest populære er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Fragttypen er jo særdeles nem, og tit derudover den billigste fragtform.
  3Generelt slår vi et slag for at kigge om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, som generelt er et tegn på at internet firmaet efterkommer den officielle danske lovgivning, og at webbutikken en gang i mellem gennemses af fagmænd der har megen viden om de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige småsten i en forhandler på nettet kunne man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsaftale.
  4Trustpilot fører til tilpas fortræffelige chancer for at gennemsøge ret mange tidligere kunders oplevelser og derved er det smart, at du beser online virksomhedens kritik før du køber billige småsten online. Facebook byder på desuden fuldt ud gavnlige chancer for at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
  5Forinden nogen køber billige småsten på en butik behøver de i virkeligheden overveje e-shoppens vilkår, det er dog for det meste ikke særlig morsomt. Yderligere anbefales det at køber er vidende om de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige småsten online, eksempelvis den returneringsret online firmaet lover.
  6Det er yderst bekvemt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige småsten fra flere online webshops, og så præsterer adskillige online virksomheder fragt uden beregning. Det kan dog ikke desto mindre blive rentabelt at efterprøve diverse online varehuse efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
  7Indtil flere e-firmaer frembyder fragt uden betaling på småsten, men tit er det forbeholdt når du shopper for en fastsat pris. Ellers skulle man tage den mest betalelige fragtmulighed, der oftest er at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringsformen er sædvanligvis endda særdeles fremkommelig. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  8Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en anordning, hvilket bistår kunden overfor fup e-forretninger. Alternativt bør du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale prisen over et længere tidsrum.
  9Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld ifald vi behøver din pakke om et øjeblik, og af den grund er det i sandhed væsentligt at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt på småsten. En hel del shops på nettet stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et givent klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk