KFLU.dk

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: runde hvide sorte gule blå fritlagte små

Mængder: 25 kg 500 kg 500 liter 15 kg 800 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 1 ton 1 m3 1000 kg

Levering: trailer hent selv i sække i bigbag i løs vægt løst leveret vognlæs i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regler.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af søsten.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige søsten fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod andre tilbyder en høj grad af service. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden blot søsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggecentre finder du nær dig, og takket være dette har du tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne personligt. Hermed har man valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne nu og her.
De kendte byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan vælge fra et bredt sortiment af søsten online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derfor kan du forvente en høj grad af informativ rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis søsten.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Diverse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle søsten online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

søsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj herunder arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke investerer i professionel assistance.
2Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være fornuftigt at have udstyret klar akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at inkludere omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
3Måske du burde tage til overvejelse om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde investere i hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Når du indhenter hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at modtage forslag fra flere foretagender.
4For udendørs projekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. Således skal du hyppigt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit vigtige byggeprojekt.
5Inden du igangsætter byggeprojektet må det være vildt essentielt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du finder mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med utrolig meget almennyttig information, særligt når du søger på engelsk.
7Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, navnlig i tilfælde af omfangsrige ombygninger. Store ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bør det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Det er fornuftigt at have en budgetoversigt for arbejdet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være sundt at nedskrive samtlige poster, og herefter notere online tilbud på dem én og én.
9Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende vanskeligheder når det handler om større byggeprojekter, og på grund af det vurderes det værdifuldt at der afsættes rimelig tid i køreplanen, som bidrager til at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
10I visse tilfælde kan man få offentlig støtte til ombygninger. Det ydes når projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
11Forberedelse vil være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Husk at være skarp i sammensætningen af din køreplan.
12Muligvis kan det blive væsentligt at have alle byggematerialer til disposition på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du har god gavn af at sammensætte en enkel huskeliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste granske materialerne, så du er overbevist om at du har husket alt.
De mest folkekære byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål til søsten

 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvad er søsten?
 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  Flere firmaer på nettet giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtløsninger til søsten. Førstevalget hos mange er i vore dage pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente varerne når du har mulighed for det. Metoden er altså i høj grad overkommelig, samt typisk endvidere den billigste leveringsmåde.

  Du kunne ligeledes foretrække at få ordren bragt til din adresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen er som regel en kende mindre billig, men ydermere yderst ligetil med søsten online. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men den mulighed nødvendiggør at du bor i nærheden af e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Antal dages levering på søsten kan vise sig at være usædvanlig vigtig forudsat vi mangler pakken fluks, så af den grund er det særdeles fornuftigt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved søsten. En lang række byggecentre – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 dags fragt på adskillige varer online, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen indsendes inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forinden de logistikansatte tager hjem.

  Flere online firmaer sikrer fragt uden omkostninger på søsten online, men typisk er det kun gældende hvis man bestiller for en bestemt sum. Ellers kan du snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at levere ordren til et udleveringssted.

  Mange byggecentre giver klik-og-hent hvor man handler billig søsten på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene frembyder fx click-and-collect på søsten i følgende områder:

  Hobro, Sønderborg, Gentofte, Brøndby, Hjørring, Hedensted, Hedehusene, Randers, Valby, Hørsholm, Hvidovre, Herning, Kolding, Køge, Tilst, Kokkedal, Skive, Højbjerg, Albertslund, Vordingborg, Allerød, Ikast, Vanløse, Skanderborg, Brønderslev, Charlottenlund, Nakskov, Frederiksberg, Hillerød, Haslev, Korsør, Horsens, Aabenraa, Rønne, Nykøbing Falster, Odder, Brabrand, Vallensbæk, Virum, Stenløse, Glostrup, Struer, Grenaa, København, Frederikssund, Gladsaxe, Jyllinge, Fredericia, Herlev, Ishøj, Åbyhøj, Middelfart, Esbjerg, Kalundborg, Varde, Ballerup, Værløse, Taastrup, Farum, Nærum, Aarhus, Ringsted, Aalborg, Brønshøj, Lyngby, Frederiksværk, Slagelse, Svendborg, Solrød Strand, Helsingør, Odense, Næstved, Ølstykke, Roskilde, Holbæk, Lystrup, Nørresundby, Thisted, Dragør, Viborg, Birkerød, Greve, Vejle, Rudersdal, Holstebro, Nyborg, Risskov, Haderslev, Rødovre, Tårnby, Søborg, Silkeborg, Frederikshavn, og Lillerød, .

  Click-and-collect af søsten er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Bornholm).

  Ved kig i søgedata bliver det klart, at netshoppere typisk efterspørger eksempelvis søsten tilbud og billig søsten. Vi ser desuden mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis søsten online, køb søsten og søsten priser, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

  Få rabat på søsten

  Det er jo yderst uproblematisk for internetbrugere at finde tilbud på billige søsten online på tværs af e-forretninger, og til gengæld har masser af internet forretninger i Danmark fundet det uundgåeligt at formindske priserne på søsten helt i bund, og derudover yde levering uden beregning.

  Trods dette kan det ikke desto mindre være udbytterigt at kontrollere nogle forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud på søsten online før du køber, sådan at man er garanteret at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Man skal dog være omhyggelig med, at hvis en butik tilbyder billige søsten online til salg for en udsalgspris der virker ufattelig overkommelig, så er det tit være en varsel om en bedragerisk webbutik. Kortbetalinger er i hvert fald indbefattet af en regel, der bistår køberen overfor uærlige netbutikker.

  Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at betale regningen på søsten over tid. Det foreslåes som regel hos specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter bl.a. køb søsten og søsten priser. Vi ser desuden jævnligt netshoppere efterspørge fx søsten tilbud, billig søsten samt søsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: hvide blå sorte runde små gule fritlagte

  Mængder: 25 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 800 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 m3 10 kg 1000 kg 20 kg

  Levering: afhentning i poser trailer i løs vægt i bigbag i sække løst leveret hent selv vognlæs

  Undersøg folks ratings

  Trustpilot tilbyder en del nyttige genveje til at se nøjere på adskillige aktuelle forbrugeres anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du læser internet shoppens kritik før du handler billige søsten online.

  Facebook bringer dig på samme måde ret hensigtsmæssige chancer for at få indblik i e-handlens kundefokus. Desuden er der en række e-shops hvor du kan ytre en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige søsten online i en internet shop kan de reelt tyde netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke super interessant, i særdeleshed med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bygma.

  En anden løsning kan derfor være at bemærke om internet webshoppen er e-mærket medlem, da det generelt er et signal om at netshoppen opretholder de danske regler, tillige med at internet selskabet nu og da gennemses af jurister der er meget fortrolige lovgivningen.

  Dette er desuden en god chance for assistance, for så vidt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din bestilling af søsten. Dertil er det anbefalelsesværdigt at du er obs på de mest basale forhold der influerer på købet af søsten online, f.eks. den byttepolitik online shoppen bruger.

  I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst sikrer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af søsten, ligegyldig om man køber hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Else D gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Pia Pedersen gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Bente Madsen gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Pia gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 tips til internetshopping
  1Det har vist sig at være ekstremt gnidningsløst for alle og enhver at finde tilbud online på billige søsten på tværs af e-forhandlere, og for det garanterer en hel del shops på nettet levering uden gebyr. Det kan dog alligevel vise sig smart at efterse diverse outlets på nettet efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så man er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.
  2Antal dages levering er meget vital hvis vi står og skal bruge din ordre om et øjeblik, og derfor er det rigtig centralt at du finder leveringstidspunktet på søsten. En del internet forretninger byder på billig 1 dags fragt på mange varer, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et givent tidspunkt.
  3Vi tilråder at se om online shoppen er e-mærke godkendt, hvilket bør være et billede på at e-handlen efterlever de opstillede regler, udover at internet shoppen en gang i mellem føres tilsyn med af specialister som har nøje kendskab til reglementet på området. Forinden folk køber billige søsten på en e-shop bør de i virkeligheden studere e-shoppens forretningsvilkår.
  4Forud for at nogen handler billige søsten på en internet virksomhed bør de i princippet overveje netbutikkens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. Herudover er det klogt at du er opmærksom på de mest relevante vilkår der kan have indvirkning på købet af billige søsten online, fx hvilken bytteret e-shoppen bruger.
  5Flere online shops tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til søsten. Den mest benyttede er i dag levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine produkter når der er mulighed for det. Løsningen er altså ekstremt let gængelig, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige fragtmulighed.
  6Den mest betalelige slags levering er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du opholder dig med kort afstand til online firmaets lager. Den fragtform er jo ekstremt essentiel om vi mangler søsten med det samme. Alternativt så garanterer en række online virksomheder levering uden betaling, men i mange tilfælde er det betinget af at man indkøber for en konkret pris.
  7Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er en del af et reglement, der hjælper os overfor uægte internet shops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil dække omkostningerne over en længere periode.
  8Trustpilot indebærer regulære sikre løsninger til at gennemstøve en lang række aktuelle forbrugeres tanker og herved kan det være til hjælp, at du eftergår e-forretningens anmeldelser forud for at du handler billige søsten online. Facebook genererer også tilpas ærlige muligheder for at få indsigt i webbutikkens pålidelighed.
  9Nogle enkelte internet outlets sikrer levering uden beregning på søsten, men for det meste kræves det at man aftager for et fastslået beløb. Alternativt må du tage den mest letkøbte fragtmetode, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen er beklageligvis omvendt ret smertefri. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk