KFLU.dk

Spagnum pristjek

Er du på udkig efter spagnum? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 5.400 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 5.400 liter for kun 2.195 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 5.400 liter spagnum inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.195 kr.Sække med 300 literKøb
2.426 kr.Sække med 6.000 literKøb
2.759 kr.Sække med 250 literKøb
2.959 kr.Sække med 6.000 literKøb
3.239 kr.Sække med 4.000 literKøb
3.329 kr.Sække med 150 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.604 kr.Poser med 80 literKøb
3.900 kr.Poser med 60 literKøb
4.136 kr.Sække med 2.000 literKøb
4.491 kr.Sække med 3.000 literKøb
4.718 kr.Poser med 40 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
9.385 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 5.400 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: akvarie køkkenhave heste højbed kartofler hortensia hæk bambus bøgehæk surbundshed græsplæne drivhus køer hønd roser krydderurter

Varianter: grov fin ugødet gødet

Mængder: 80 liter 2000 liter 50 liter 400 liter 200 liter 500 liter 300 liter 3000 liter 1 m3 1000 liter

Levering: i løs vægt løst leveret i bigbag vognlæs i poser i sække hent selv afhentning trailer

Brands: Park Champost GreenBio Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige spagnum hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver service. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare spagnum.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggemarked, som giver rådgivning til valg af spagnum.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du i det meste af landet, og dermed har flertallet tilbuddet om at købe online og hente materialerne personligt. På grund af det kan du undvære fragten, samt tilmed have varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af spagnum online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem støtter du idet du bestiller spagnum online på deres side.
De fleste webshops i små nicher producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Altså bør du få en høj grad af konstruktiv service fra mennesker der er specialister i netop spagnum.
De største byggecentre i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

spagnum jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

spagnum harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

spagnum bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

spagnum silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det anbefales at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af større byggeprojekter. Krævende ombygninger bør udføres af mere end en person. Desuden viser det sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
2Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig smart at du har udstyret tilgængeligt når du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at tage højde for de her udgifter i byggeriets regnskab.
3For projekter udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. Således kan du tit tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprocessen, så du undgår at det uden varsel starter med at regne netop som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
4Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Det kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
5Det kan blive essentielt at du har de fornødne materialer indkøbt forinden du går til værks med projektet. Du får god gavn af at lave en simpel huskeliste hvorpå der noteres det som er nødvendige, og derefter gennemløbe hver eneste ting, hvormed du kan føle dig sikker på at du har det hele.
6Du skal ikke negligere dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som skåner dig imod mulige risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
7Måske du burde regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig ret meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at have et budget for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det må være en god idé at tage noter til samtlige udgifter, og dernæst nedfælde den billigste pris på dem alle sammen.
10Forberedelse er nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at have en effektiv arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du laver din strategi.
11Der ligger et stort udvalg af guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder dig betydelige mængder konstruktiv oplysning, i særlig grad forudsat at man kigger i hele verden.
12Der viser sig ofte uforudsete udfordringer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og af den grund er det meningsfuldt at der er afsat passende tid i køreplanen, med formålet om at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål vedrørende spagnum

 • Hvor meget spagnum til hortensia?
 • Hvad vejer 1m3 spagnum?
 • Hvordan bruges spagnum?
 • Hvad bruges gødet spagnum til?
 • Hvor meget spagnum til rhododendron?
 • Hvad er spagnum?
 • Hvor kommer spagnum fra?
 • Rhododendron spagnum hvornår?
 • Hvordan laver man spagnum?
 • Hvad bruges spagnum til?
 • Hvad vejer 80 liter spagnum?
 • Hvad består spagnum af?
 • Hvad betyder spagnum?
 • Hvad koster spagnum?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  En masse e-forhandlere frembyder til alt held diverse forskellige billige fragtmuligheder til spagnum. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når du har tid. Metoden er altså meget simpel, samt oftest desuden den mest letkøbte slags levering.

  Du kunne på samme måde tænke over at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig almindeligvis en sjat mere pebret, men ydermere vældig smart for spagnum online. Den billigste fragtmetode er dog selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du har bopæl nær online shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på spagnum er selvfølgelig ret aktuel forudsat du absolut skal bruge varerne omgående, og i det øjemed er det nemlig afgørende at man besigtiger den anslåede leveringsdato ved spagnum. En lang række online selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig 1 dags levering på mange produkter online, hvilket dog kræver at ordren lægges forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt fikset inden medarbejderne tager hjem.

  En hel del internet butikker lover portofri fragt på spagnum online, men tit kun hvis man handler for en bestemt sum. Derudover må du vælge den mest billige leveringsform, som typisk er at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

  En hel del webshops tildeler afhentning hvor du køber billig spagnum online og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan og Davidsen. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på spagnum i følgende byer:

  Varde, Kolding, Haslev, Jyllinge, Solrød Strand, Greve, Lyngby, København, Frederiksværk, Aarhus, Struer, Slagelse, Charlottenlund, Svendborg, Dragør, Rønne, Farum, Hjørring, Gladsaxe, Albertslund, Ikast, Stenløse, Holbæk, Herning, Viborg, Taastrup, Odder, Grenaa, Tårnby, Birkerød, Skive, Brønderslev, Holstebro, Middelfart, Åbyhøj, Hillerød, Frederikshavn, Køge, Frederiksberg, Nørresundby, Søborg, Vanløse, Nyborg, Hedehusene, Hørsholm, Thisted, Kokkedal, Vejle, Lystrup, Roskilde, Kalundborg, Brabrand, Allerød, Herlev, Rudersdal, Glostrup, Ballerup, Næstved, Ølstykke, Ishøj, Ringsted, Brønshøj, Valby, Værløse, Korsør, Vordingborg, Tilst, Hobro, Skanderborg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Fredericia, Virum, Rødovre, Nærum, Odense, Aalborg, Højbjerg, Vallensbæk, Lillerød, Frederikssund, Horsens, Hvidovre, Sønderborg, Esbjerg, Haderslev, Nakskov, Risskov, Silkeborg, Hedensted, Brøndby, Randers, Helsingør, og Gentofte, .

  Click-and-collect ift. spagnum er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter fx billig spagnum og spagnum online. Foruden dette ser man typisk netshoppere søge fx køb spagnum, spagnum priser og spagnum tilbud, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Rabat på spagnum

  Det er virkelig fleksibelt for folk at sammenligne tilbud på billige spagnum online på tværs af internet forretninger, og til tak har masser af webbutikker ikke kunne lade være med at mindske salgspriserne på spagnum eftertrykkeligt, og derudover byde på billig levering.

  Det kan immervæk blive tiden værd at tjekke nogle forskellige netbutikker efter rabatter og tilbud på spagnum online forinden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

  Man må bare være klar over, at hvis en online butik sælger billige spagnum online for en pris som kan virke umådelig attraktiv, så kan det for det meste være et karakteristika der viser en fup online virksomhed. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i et reglement, hvilket dækker køberen imod snydagtige netbutikker.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække omkostningerne til spagnum over en længere periode. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen og Bauhaus.

  Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker tit kigger efter fx spagnum tilbud og spagnum priser. Foruden dette oplever vi tit online shoppere lede efter eksempelvis billig spagnum, spagnum online samt køb spagnum.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 5.400 liter kg spagnum er 2149 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fuld tilfreds” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: roser kartofler køer hønd heste krydderurter drivhus akvarie bambus hæk højbed surbundshed bøgehæk køkkenhave hortensia græsplæne

  Varianter: ugødet gødet fin grov

  Mængder: 400 liter 500 liter 2000 liter 1 m3 300 liter 50 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 200 liter

  Levering: i poser i bigbag løst leveret hent selv i løs vægt trailer vognlæs i sække afhentning

  Brands: Pindstrup GreenBio Champost Danmuld Park

  Undersøg eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot resulterer i fuldstændig værdifulde chancer for at kortlægge en længere række øvrige køberes kritik og på grund af dette er det godt, at du kigger på online webshoppens kritik forinden du shopper billige spagnum online.

  Facebook medfører endvidere relativt troværdige genveje til at få indblik i internet webshoppens troværdighed. Desuden ser vi en række online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at formulere en bedømmelse af deres køb, hvilket desuden bør tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige spagnum online hos en e-handler behøver man faktisk studere webbutikkens forretningsaftale, men det er tit et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Et alternativ er at granske hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, fordi det bør være et kendetegn for at webbutikken anerkender de officielle regler, foruden at hjemmesiden lejlighedsvis vurderes af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Desuden får du chance for at få hjælp, hvis du oplever problemstillinger i processen med din bestilling af spagnum. Foruden dette foreslår vi at køber er vaks omkring de mest centrale reglementer der er gældende for bestillingen af spagnum online, som fx den returneringsret online firmaet benytter.

  I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man altid beholder ens e-mail kvittering, således man når som helst kan bevise købet af spagnum, ligegyldig om man har handlet ved 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Jan Andersen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Helle P gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Morten Jørgensen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Lene I gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot yder relativt pålidelige løsninger til at gennemstøve en lang række andre kunders domme og derfor kan det være til hjælp, at du gennemgår e-butikkens ratings inden du shopper billige spagnum online. Facebook frembringer desuden en række relevante metoder til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
  2Det er jo yderst nemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige spagnum hos flere internet handler, og ergo frembyder massevis af e-forretninger levering uden gebyr. Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at tjekke nogle enkelte e-firmaer efter tilbud før du placerer ordren, så du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.
  3Den mindst kostelige slags levering er dog selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens adresse. Den mulighed for levering er meget vital såfremt man skal bruge spagnum straks. Alternativt så yder nogle enkelte internet selskaber portofri levering, men typisk er det betinget af at du indkøber for en fastsat sum.
  4Temmelig mange internet varehuse tilbyder nu om dage flere billige muligheder for fragt til spagnum. En af de mest anvendte er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo særdeles ligetil, samt tit endvidere den prisbilligste leveringsmetode.
  5Indtil flere internet varehuse lover fragtfri levering på spagnum, men undertiden er det forbeholdt når der shoppes for en konkret sum. Som alternativ bør man foretrække den mest betalelige leveringsmåde, der oftest vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver i mange tilfælde ydermere virkelig ligetil. Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
  6Før nogen bestiller billige spagnum hos en shop på nettet behøver man sådan set gennemgå virksomhedens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig spændende. Herudover er det prisværdigt at kunden er obs på de væsentligste vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige spagnum online, fx hvilken bytteret e-forretningen tilsikrer.
  7Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en regel, der beskytter kunden imod snydagtige internet firmaer. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at dække pengene over en længere periode.
  8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende hvis du skal bruge produktet om få sekunder, så derfor er det uden tvivl essentielt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato for spagnum. Adskillige internet virksomheder garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det er underforstået at ordren lægges forud for et besluttet klokkeslæt.
  9Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, siden det skulle være en tryghed om at internet forhandleren efterkommer den officielle danske lovgivning, og at e-handlen ofte overvåges af fagfolk der kender vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige spagnum hos en butik på nettet bør man på en vis måde gennemgå e-butikkens forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk