KFLU.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 25 kg 500 kg 1 m3 1 ton 20 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 15 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt løst leveret hent selv i poser i bigbag afhentning i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et stort udvalg, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare støbegrus.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige støbegrus hos de forskellige online byggecentre. En del satser på billige priser, og øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du vælge et andet.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de kendte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af støbegrus.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af støbegrus online.
De kendte byggecentre findes i hele landet, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne selv. Takket være dette har man chancen for at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle støbegrus online hos dem.
Flertallet af nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du få ekstra god rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis støbegrus.
Forskellige webshops i små nicher er producenter af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder
støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et budget for projektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være forstandigt at notere hver enkelt udgiftspost, og herefter kortlægge ens omkostning ved dem slavisk.
2Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag skal du ofte se vejrudsigten i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at regne bedst som du er midt i det avancerede projekt.
3Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det får man i tilfælde af at renoveringen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet forbedrer naturen.
4Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og ergo kan det være meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
5Du skal unden ingen omstændigheder negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring imod hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
6Du bør under ingen omstændigheder fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have udstyret tilgængeligt inden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tillægge de her udgifter i din økonomiske plan.
7Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig ultra fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed ved vigtige byggerier. Store opgaver gør krav på flere personer. Dertil vil det være hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
9Forberedelse er nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din arbejdsplan.
10Du kan finde utallige artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube faciliterer ekstremt meget brugbar viden, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
11Måske du burde regne på om projektet kan klares alene, eller du skal købe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagmand anbefales det at få tilbud fra flere leverandører.
12Det kan blive at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer klar til brug forud for at du begynder eksekveringen. Du bør udarbejde en enkel note som samler hver eneste ting der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er hamrende betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for støbegrus

 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

  En række butikker på nettet tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsudgaver til støbegrus. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig smart, samt i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsmodel.

  Du kan tillige overveje at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Løsningen er for det meste lidt mere pebret, men ydermere i høj grad overkommelig med støbegrus online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo kræver at du bor i kort afstand af e-forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på støbegrus kan vise sig at være ret betydningsfuld om vi behøver varerne inden for kort tid, og herved er det tydeligvis meningsfuldt at vi ser tidshorisonten for levering ved støbegrus. En del online varehuse – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men vær opmærksom på at det betinges af at bestillingen køres igennem forinden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne klargjort inden medarbejderne drager hjemad.

  Enkelte e-butikker lover fragt uden gebyr på støbegrus online, men oftest påkræves det at du shopper for et konkret beløb. Derudover skal man foretrække den billigste leveringsudgave, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  En stor portion kæder giver afhentning hvor man køber billig støbegrus online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. De udlover fx click-and-collect på støbegrus i følgende områder:

  Stenløse, Haslev, Horsens, Hedensted, Hvidovre, Herlev, Gentofte, Charlottenlund, Jyllinge, Næstved, Højbjerg, Skanderborg, Taastrup, Nærum, Lystrup, Struer, Ringsted, Gladsaxe, Kolding, Haderslev, Aarhus, Vejle, Hillerød, Nyborg, Birkerød, Roskilde, Viborg, Brabrand, Ølstykke, Risskov, Lillerød, Aalborg, Sønderborg, Brønshøj, Greve, Rønne, Valby, Køge, Nørresundby, Hjørring, Holbæk, Kokkedal, Silkeborg, Vanløse, Søborg, Skive, Esbjerg, Ishøj, Tilst, Aabenraa, Helsingør, Brøndby, Hørsholm, Grenaa, Tårnby, Slagelse, Odder, Virum, Hobro, København, Vallensbæk, Frederikshavn, Svendborg, Thisted, Brønderslev, Herning, Nakskov, Korsør, Nykøbing Falster, Glostrup, Solrød Strand, Odense, Frederikssund, Middelfart, Ballerup, Randers, Ikast, Rødovre, Holstebro, Varde, Lyngby, Rudersdal, Åbyhøj, Frederiksberg, Fredericia, Albertslund, Dragør, Frederiksværk, Hedehusene, Allerød, Vordingborg, Værløse, Kalundborg, og Farum, .

  Klik-og-hent for støbegrus er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland).

  Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at folk som regel søger fx støbegrus online og billig støbegrus. Man ser derudover jævnligt folk søge eksempelvis støbegrus priser, støbegrus tilbud samt køb støbegrus, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Bygma.

  Rabat på støbegrus

  Det er jo efterhånden meget gnidningsløst for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige støbegrus online fra flere e-firmaer, og for det har en hel del internet virksomheder ikke kunne slippe for at nedskære prisen på støbegrus kolossalt, og ovenikøbet præstere levering uden omkostninger.

  Trods dette kan det alligevel vise sig indbringende at inspicere nogle e-butikker efter billige priser på støbegrus online inden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at antage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Man må ikke desto mindre være klar over, at ifald en netbutik afhænder billige støbegrus online til salg for en tilbudspris som er hamrende lav, så kunne det mange gange være et tegn på en uægte internet virksomhed. Bestillinger med kort er dog inkluderet i en forordning, hvilket beskytter kunden overfor uægte internet shops.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en løsning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre prisen på støbegrus over en periode. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

  Ved kig i tallene står det klart, at folk mange gange leder efter for eksempel køb støbegrus og støbegrus tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere kigge efter blandt andet støbegrus priser, billig støbegrus og støbegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 ton 1000 kg 1 m3 800 kg 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg 25 kg

  Levering: løst leveret i løs vægt afhentning i bigbag vognlæs trailer hent selv i sække i poser

  Læs andre menneskers oplevelser

  Trustpilot frembringer absolut nyttige muligheder for at verificere diverse forhenværende kunders observationer og på grund af dette kan det anbefales, at du eftersøger online butikkens ratings forud for at du placerer din ordre på billige støbegrus online.

  Facebook forærer dig lignende uden sammenligning fine metoder til at få kendskab til e-firmaets popularitet. Derudover er der endda outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at udforme en omtale af ordreforløbet, hvilket tillige burde benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk køber billige støbegrus online hos en internet virksomhed bør de uden tvivl løbe igennem forhandlerens handelsaftale, dog er det normalt ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et signal om at e-forhandleren forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen hyppigt overvåges af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regulativer.

  Dette er desuden din mulighed for hjælpende service, når du skulle få problemstillinger som følge af dit køb af støbegrus. Udover dette er det prisværdigt at man er vaks omkring de mest relevante bestemmelser der har indflydelse på købet af støbegrus online, fx hvilken returret online forhandleren tilsikrer.

  På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man altid bevarer ens kvittering, så man til enhver tid kan påvise bestillingen af støbegrus, uanset om man har bestilt hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan eller Stark.

  Poul L gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Rasmus C gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Thomas Johansen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Anna gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Leveringshastigheden er ret så vital ifald man absolut skal bruge dine nye produkter med det samme, så i det øjemed er det ganske relevant at du tjekker den forventede leveringstid ved støbegrus. En masse forretninger på nettet udlover billig dag-til-dag levering på mange produkter, men det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres forinden et bestemt tidspunkt.
  2Trustpilot yder temmelig hensigtsmæssige genveje til at gøre dig bekendt med flere eksisterende brugeres betragtninger og herved anbefales det, at du efterforsker e-firmaets anmeldelser inden du shopper billige støbegrus online. Facebook fører til desuden nogle stabile muligheder for at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
  3Forinden folk køber billige støbegrus hos en butik behøver de helt sikkert gennemløbe virksomhedens handelsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Tillige er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale bestemmelser der influerer på handlen med billige støbegrus online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed butikken har.
  4Det er jo vældig nemt for enhver at sammenholde priser online på billige støbegrus på diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv yder en hel del firmaer på nettet fragt uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig lønnende at tjekke nogle få online firmaer efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
  5Nogle få online webshops byder på levering uden beregning på støbegrus, men oftest gælder det kun hvis du aftager for en konkret sum. Ellers må man vælge den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Muligheden viser sig gerne ydermere særligt let. Den billigste fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
  6Den prisbilligste leveringsmulighed vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du befinder dig lige ved internet virksomhedens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig temmelig afgørende i tilfælde af at man har behov for støbegrus lige om lidt. Alternativt så sikrer en række online varehuse gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for et konkret beløb.
  7Mange e-firmaer frembyder til alt held et hav af forskellige billige fragtformer til støbegrus. En sikker vinder er i dag levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har tid. Leveringsmetoden er jo yderst ligetil, samt endda også den prisbilligste fragtløsning.
  8Generelt foreslår vi at efterse om e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket burde være en antydning af at internet selskabet opretholder gældende dansk lovgivning, samt at e-forhandleren lejlighedsvis besigtiges af specialister der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forinden folk handler billige støbegrus hos en shop på nettet kan de de facto gennemlæse webshoppens handelsbetingelser.
  9Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en bestemmelse, hvilket dækker dig overfor fup online forretninger. Som alternativ burde du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere regningen over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk