KFLU.dk

Støbemix pristjek

Er du på udkig efter støbemix? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 839 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbemix inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
839 kr.Sække med 1.000 kgKøb
855 kr.Sække med 1.000 kgKøb
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.019 kr.Sække med 500 literKøb
1.019 kr.Sække med 500 literKøb
1.024 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.068 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.148 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.342 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.362 kr.Poser med 20 kgKøb
1.766 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
1.975 kr.Sække med 500 literKøb
1.984 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til fundablokke til gulv til trappe til beton til gulvvarme til kantsten til betongulv til flagstang til støttemur til fundament til fliser til stolper

Størrelser: 0-32 mm 0-16 mm 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 15 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 20 kg 10 kg 800 kg 1 ton

Levering: i poser i bigbag trailer i sække afhentning vognlæs i løs vægt løst leveret hent selv

Brands: Raw Safestone Lip Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige støbemix fra webshop til webshop. Enkelte satser på de bedste priser, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggecentre udbyder et stort produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot støbemix.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af støbemix.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder varer fra talrige leverandører, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af støbemix online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har folk adgang til at bestille online og fragte materialerne personligt. Derfor har du valget om at spare fragten, og endda få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså får du formentlig en høj grad af nyttig assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis støbemix.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler støbemix online fra deres webshop.
De fleste niche webshops styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

støbemix jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag mere end 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

støbemix bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

støbemix silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

støbemix harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig ekstremt værdifuldt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
2Potentielt kan det blive essentielt at have de relevante bygningsmaterialer parat før du går i krig med dit arbejde. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel note hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og dernæst efterse listen, så du er overbevist om at alt er som det skal være.
3Ved projekter udenfor har vejret en afgørende rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med vejrudsigten i de dage der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel begynder at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
4Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgift, og efterfølgende undersøge prisen på dem alle sammen.
5Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube yder assistance med vældig meget nyttig oplysning, især forudsat at man leder på engelsk.
6Det er oplagt at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er omfattende byggeopgaver. Større ting kræver flere personer. Samtidig må det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Du skal nødig gå ned på grej. Tit vil det være strategisk at du har grejet disponibelt når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indregne de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
8Du skal på ingen måde forsømme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
9Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at nedskrive en klar dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du sammensætter planen.
10Der kommer uden tvivl uventede problemer når det gælder avancerede projekter, og altså kan det være meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11Du har mulighed for at forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeriet er klimavenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har betydning for naturen.
12Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du må have hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Ifald du skal have professionel assistance kan det godt betale sig at få priser fra forskellige virksomheder.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål vedrørende støbemix

 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Hvad indeholder støbemix?
 • Støbemix hvor meget?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Hvad koster støbemix?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvilken metode til levering er bedst?

  De fleste online webshops foreslår efterhånden et stort udvalg af billige leveringsløsninger til støbemix. Den mest moderne er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne den dag der passer dig. Metoden er jo usædvanlig problemfri, samt i mange tilfælde tilmed den billigste løsning til levering.

  Du kan derudover beslutte dig for at få produkterne leveret til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er mange gange en anelse mere bekostelig, men ydermere rigtig praktisk for støbemix online. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på støbemix kan i nogle tilfælde være yderst central om du mangler dine nye varer lige om lidt, og i det øjemed er det helt vigtigt at du efterser den forventede leveringstid ved støbemix. De fleste netbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næste hverdag på en masse varer online, men som imidlertid er betinget af at ordren laves forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren ekspederet forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte e-forhandlere garanterer fragt uden betaling på støbemix online, men for det meste er det kun gældende hvis du handler for en bestemt pris. Ellers bør man overveje den billigste leveringsmanér, der tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted.

  De store byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig støbemix online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på støbemix i følgende områder:

  Højbjerg, Hobro, Varde, Kokkedal, Svendborg, Middelfart, Vallensbæk, Hvidovre, Slagelse, Taastrup, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Gentofte, Randers, Haderslev, Rødovre, Vanløse, Frederikshavn, Grenaa, Charlottenlund, Herlev, Søborg, Brøndby, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Brabrand, Kalundborg, Hillerød, Køge, Nakskov, Tårnby, Odense, Viborg, Lillerød, Værløse, Dragør, Ikast, Nørresundby, Ringsted, Gladsaxe, Brønshøj, Helsingør, Ishøj, Nærum, Greve, Birkerød, Kolding, Virum, Farum, Horsens, Korsør, Skanderborg, Odder, Tilst, Roskilde, Frederiksværk, Aalborg, Stenløse, Glostrup, Nyborg, Frederikssund, Allerød, Fredericia, Risskov, Albertslund, København, Hørsholm, Næstved, Thisted, Hedehusene, Rudersdal, Herning, Ølstykke, Åbyhøj, Brønderslev, Frederiksberg, Ballerup, Valby, Haslev, Rønne, Aabenraa, Esbjerg, Vordingborg, Lyngby, Holbæk, Aarhus, Struer, Hjørring, Jyllinge, Lystrup, Holstebro, Vejle, og Hedensted, .

  Afhentning ift. støbemix er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter blandt andet støbemix online og billig støbemix. Vi ser derudover som regel folk efterspørge for eksempel støbemix tilbud, støbemix priser samt køb støbemix, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Bedste tilbud på støbemix

  Det er ualmindeligt simpelt for forbrugerne at finde de bedste priser på billige støbemix online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og ergo har adskillige forretninger på nettet fundet det nødvendigt at reducere prisen på støbemix enormt, og derudover sikre fri fragt.

  Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at besigtige et par internet forretninger efter tilbud og rabatter på støbemix online før du handler, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Du skal blot være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forretning sælger billige støbemix online til en tilbudspris der kan ses som besynderligt billig, så er det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig e-handler. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af en foranstaltning, der bistår køberen imod falske internet varehuse.

  Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afbetale regningen på støbemix over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

  Når vi ser på tendenserne står det markant, at netshoppere tit kigger efter eksempelvis køb støbemix og billig støbemix. Foruden dette ser vi som regel mennesker søge efter blandt andet støbemix tilbud, støbemix online samt støbemix priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbemix er 648 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fundament til betongulv til sokkel til gulv til støttemur til trappe til gulvvarme til fliser til fundablokke til kantsten til beton til flagstang til stolper

  Størrelser: 0-4 mm 0-32 mm 0-8 mm 0-16 mm

  Mængder: 15 kg 25 kg 20 kg 10 kg 500 kg 500 liter 1 ton 1 m3 15 kg 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg

  Levering: vognlæs hent selv i løs vægt i sække i bigbag afhentning trailer løst leveret i poser

  Brands: Raw Safestone Lip Weber

  Kig på nuværende kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder altid gavnlige genveje til at inspicere en stor portion aktuelle brugeres omtaler og herved er det smart, at du vurderer webshoppens vurderinger inden du køber billige støbemix online.

  Facebook resulterer i desuden ultra fordelagtige metoder til at få en idé om online butikkens troværdighed. Derudover ser vi faktisk internet firmaer hvor folk kan nedfælde en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed må bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Inden nogen handler billige støbemix online på en internet handler kunne de reelt tyde webshoppens handelsvilkår, dog er det bare et omfattende arbejde, særligt hos de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  Et nemt alternativ kan være at efterse hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, som er en forsikring om at internet firmaet opfylder dansk lovgivning, tillige med at forretningen regelmæssigt tilses af fagmænd som er meget fortrolige retningslinjerne.

  Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, såfremt du møder vanskeligheder som følge af din ordre på støbemix. Tilmed er det at foretrække at køber er på vagt for de grundlæggende retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af støbemix online, eksempelvis den byttepolitik netbutikken tilsikrer.

  I relation til det er det tilmed afgørende, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af støbemix, uagtet om man har købt hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Mette S gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Inge Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Christian I gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Inge H gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  9 gode råd til online shopping
  1Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket assisterer folk imod svindlende online outlets. Som et alternativ bør du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække omkostningerne over flere uger.
  2Det er jo efterhånden yderst ukompliceret for købere at prissammenligne online på billige støbemix fra flere internet forhandlere i Danmark, og til gengæld garanterer langt de fleste netshops billig levering. Til gengæld kan det trods alt være profitabelt at studere nogle få internet selskaber efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
  3Inden nogen køber billige støbemix hos en internet forhandler kunne de utvivlsomt bese webshoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende. Derudover er det smart at man er hensynstagende til de mest vedkommende regler der indvirker på shopping af billige støbemix online, som eksempelvis den ombytningsret hjemmesiden tilsikrer.
  4Vi tilråder generelt at tjekke hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, da det kan være en erklæring om at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren af og til kontrolleres af fagmænd der er meget bekendte med reglerne. Forinden nogen køber billige støbemix i en internet handler behøver man utvivlsomt kigge på virksomhedens handelsaftale.
  5Antal dages levering er naturligvis meget central når du behøver varen øjeblikkeligt, så i det øjemed er det naturligvis essentielt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for støbemix. En række netbutikker reklamerer med billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, der dog påkræver at ordren laves før et fast tidspunkt.
  6Flere online butikker sikrer fri fragt på støbemix, men i mange tilfælde under forudsætning af at man køber for et konkret beløb. Derudover bør man udvælge den mest letkøbte leveringsmodel, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er almindeligvis omvendt vældig let gængelig. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  7Trustpilot tilbyder de facto sikre chancer for at analysere ret mange nuværende konsumenters reflektioner og derfor tilråder vi, at du kigger på internet webshoppens kritik forud for at du handler billige støbemix online. Facebook frembyder lige så vel evigt fornemme genveje til at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
  8Adskillige online varehuse yder nu en hel del forskellige billige leveringsmåder til støbemix. Den mest moderne er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Muligheden er altså meget smertefri, og endda derudover den billigste leveringsmodel.
  9Den billigste leveringsmanér vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som jo nødvendiggør at du befinder dig nær internet shoppens lager. Den mulighed for levering er naturligvis vældig afgørende hvis man absolut skal bruge støbemix omgående. Alternativt så præsterer indtil flere online selskaber fragtfri levering, men for det meste under forudsætning af at du køber for et konkret beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk