KFLU.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 500 liter 15 kg 20 kg 500 kg 25 kg 1 ton 800 kg 1 kubikmeter 1 m3 10 kg 25 kg 1000 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt hent selv i sække afhentning i bigbag i poser løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring støbesand.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige støbesand hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har gode tilbud, og andre satser på kompetent sparring. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, og andre har fokus på en specifik type af vare. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare støbesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige leverandører, og så kan du købe fra et stort sortiment af støbesand online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og af den grund har de fleste valget om at bestille online og fragte materialerne personligt. Derved har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Derfor vil du få ekstra kyndig service fra personale som er specialister i netop støbesand.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du når du bestiller støbesand online fra deres webshop.
Mange nichebutikker er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbesand silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du må for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på hændelige skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig professionel hjælp.
2Du finder vældig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget brugbar oplysning, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
3Længe før du påbegynder byggeriet kan det vise sig usandsynligt centralt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4For projekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund skal du ofte tage et kig på prognosen for vejret i dagene før starten på projektet, så du undgår at det med et brag begynder at regne bedst som du står midt i det krævende projekt.
5Planlægning bliver kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør have en klar tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din plan.
6Det kan vise sig fundamentalt at have de fornødne bygningsmaterialer parat i god tid før du går til værks med arbejdet. Du bør forfatte en overskuelig huskeliste indeholdende de materialer du skal bruge, og som det næste eftergå listen, så du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Du må for alt i verden ikke mangle udstyr. Ofte kan det være fordelagtigt at du har det til rådighed inden du starter arbejdet. Det er desuden godt at tillægge disse omkostninger i byggeriets budget.
8Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problematikker når det gælder avancerede byggeprojekter, og af den grund vurderes det væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
9Måske burde det overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør fremskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at lede efter forslag fra diverse entreprenører.
10Det anbefales at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Større ting gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere bør det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
11Typisk vil det vise sig fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på økonomien. Det vil være fornuftigt at tage noter til hver eneste udgift, og dernæst finde frem til ens omkostning ved dem en ad gangen.
12Du har mulighed for at indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål hvad angår støbesand

 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  Adskillige internet shops tildeler i dag en lang række forskellige billige metoder til levering til støbesand. En der er meget almindelig er i dag afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo ultra smart, og mange gange derudover den mindst kostelige metode til levering.

  Du kan ydermere afveje for og imod at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Denne er for det meste en tand dyrere, men derudover ret så praktisk for støbesand online. Den mest prisbevidste leveringsversion er unægtelig at du selv henter pakken, som jo kræver at du opholder dig nærved internet firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på støbesand er jo ultra udslagsgivende såfremt man har behov for varerne nu og her, så af den grund er det ret relevant at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid for støbesand. En del byggeforretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men det er afhængig af at bestillingen gennemføres inden et fastslået tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer fikset forinden medarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere online forhandlere byder på gratis levering på støbesand online, men for det meste er det kun gældende hvis man køber for et konkret beløb. I øvrigt skulle man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

  De største netbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig støbesand online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af støbesand i følgende byer:

  Charlottenlund, Nærum, Valby, Kokkedal, Haderslev, Vallensbæk, Søborg, Vordingborg, Fredericia, Odense, Stenløse, Ikast, Ishøj, Hillerød, Haslev, Åbyhøj, Brønderslev, Dragør, Aabenraa, Brønshøj, Aalborg, Frederiksværk, Lyngby, Helsingør, Roskilde, Gentofte, Silkeborg, Køge, København, Albertslund, Glostrup, Tårnby, Lillerød, Grenaa, Slagelse, Værløse, Hvidovre, Skanderborg, Hedehusene, Korsør, Rødovre, Allerød, Hedensted, Holbæk, Kolding, Hobro, Viborg, Rønne, Ballerup, Birkerød, Risskov, Herning, Hørsholm, Brøndby, Struer, Jyllinge, Tilst, Vejle, Gladsaxe, Thisted, Brabrand, Odder, Frederikssund, Højbjerg, Randers, Lystrup, Rudersdal, Nørresundby, Esbjerg, Vanløse, Taastrup, Horsens, Holstebro, Nykøbing Falster, Ringsted, Nyborg, Aarhus, Farum, Solrød Strand, Virum, Nakskov, Næstved, Svendborg, Kalundborg, Herlev, Ølstykke, Hjørring, Varde, Skive, Middelfart, Frederiksberg, Greve, Frederikshavn, og Sønderborg, .

  Click-and-collect ift. støbesand er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland).

  Når man kigger i data står det tydeligt, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel støbesand online og billig støbesand. Derudover oplever man typisk netshoppere lede efter blandt andet støbesand tilbud, køb støbesand og støbesand priser, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

  Find den bedste pris på støbesand

  Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for købere at sammenligne priser på billige støbesand online hos forskellige firmaer på nettet, og altså har flertallet af internet shops fundet det nødvendigt at tvinge priserne på støbesand enormt, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det immervæk være lukrativt at analysere en række outlets på nettet efter rabatter og tilbud på støbesand online før du handler, så du er usvigeligt sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

  Man bør trods alt ikke undervurdere, at når en e-shop udbyder billige støbesand online på tilbud til en pris der kan virke besynderligt overkommelig, bør det tit være et bevis på en falsk internet handler. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en bestemmelse, hvilket beskytter folk imod fup outlets på nettet.

  Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage beløbet til støbesand over en længere periode. Det foreslåes normalt ved nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Når vi ser på tendenserne står det markant, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis billig støbesand og støbesand priser. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge bl.a. støbesand tilbud, støbesand online samt køb støbesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  God til prisen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 500 kg 15 kg 10 kg 500 liter 25 kg 25 kg 1 ton

  Levering: i løs vægt afhentning i bigbag vognlæs i poser i sække løst leveret hent selv trailer

  Undersøg tidligere kunders anbefalinger

  Trustpilot yder absolut belejlige genveje til at gennemsøge mange tidligere kunders tanker og på grund af dette tilråder vi, at du udforsker online shoppens anmeldelser forinden du shopper billige støbesand online.

  Facebook giver dig tilsvarende temmelig habile chancer for at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed. Derudover er der faktisk internet butikker hvor det er muligt at forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige støbesand online på en internet forhandler behøver de principielt se på dens regler, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, særligt på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

  En nemmere løsning kan derfor være at bemærke om e-butikken er e-mærke godkendt, da det ofte er en angivelse af at e-forretningen efterlever dansk lovgivning, foruden at internet forretningen lejlighedsvis overværes af fagmænd som forstår bestemmelserne på området.

  Dette er en god genvej til assistance, ifald du udsættes for udfordringer i processen med din shopping med støbesand. Ligeledes er det fornuftigt at man er på vagt for de mest centrale vedtægter i forbindelse med købet af støbesand online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-butikken bruger.

  I den relation er det tillige vigtigt, at man altid beholder sin kvittering, således man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af støbesand, uafhængig af om man har købt ved Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Silvan.

  Hanne gav 5 stjerner

  Som altid

  Lene gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Rasmus Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Michael gav 4 stjerner

  God til prisen

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Trustpilot fører til rigtig tiltalende muligheder for at se nøjere på en stor portion tidligere forbrugeres erfaringer og derved er det prisværdigt, at du kigger på internet firmaets vurderinger forinden du bestiller billige støbesand online. Facebook genererer tilsvarende ganske passende genveje til at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed.
  2Leveringstiden er naturligvis temmelig udslagsgivende såfremt du behøver pakken nu og her, så herved er det ret væsentligt at man besigtiger den anslåede leveringstid på støbesand. Temmelig mange online firmaer garanterer billig dag-til-dag fragt på flere varer, hvilket dog regnes ud fra at ordren aflægges inden et bestemt tidspunkt.
  3Det har vist sig at være super gnidningsløst for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige støbesand på diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv lover massevis af e-butikker billig fragt. Det kan alligevel blive gunstigt at kigge forbi indtil flere internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, så man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
  4Vi går generelt ind for at kontrollere om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en påvisning af at e-firmaet respekterer dansk lovgivning, og at online shoppen tit ses til af specialister som har megen viden om de gældende love. Før nogen køber billige støbesand i en e-shop kan man faktisk læse e-shoppens handelsvilkår.
  5Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en orden, hvilket bistår køber imod bedrageriske online outlets. Alternativt kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at betale omkostningerne ude i fremtiden.
  6En hel del online forretninger lover fragt uden omkostninger på støbesand, men tit kun ifald der erhverves for en fastsat sum. Ellers kan man overveje den mest billige leveringsløsning, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Den viser sig godt nok også yderst ligetil. Den mest prisbevidste slags levering er dog at hente ordren selv.
  7Forinden nogen shopper billige støbesand i en internet butik kan de utvivlsomt læse netbutikkens handelsaftale, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Dertil tilråder vi at køber er sat ind i de mest betydningsfulde regler der kan influere på bestillingen af billige støbesand online, for eksempel hvilken ombytningsret webbutikken bruger.
  8En hel del e-firmaer tilbyder i dag diverse forskellige billige fragtmuligheder til støbesand. En af de mest almindelige er i dag udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt problemfri, samt ofte endvidere den billigste leveringsmetode.
  9Den billigste metode til levering er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog betinges af at du opholder dig tæt på netshoppens hjemsted. Den leveringsmetode er særligt essentiel i tilfælde af at man skal bruge støbesand omgående. Alternativt så sikrer nogle forhandlere på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun hvis der shoppes for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk