KFLU.dk

Strandmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

Varianter: 7.7 % 0,09

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 800 kg 10 kg 20 kg 1 ton 25 kg 15 kg 500 liter 15 kg 25 kg

Levering: trailer løst leveret i poser afhentning i sække hent selv i bigbag i løs vægt vognlæs

Brands: Skalflex Scan Raw Weber Lip Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af strandmørtel.
Der vil være forskel på priserne på billige strandmørtel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode priser, hvorimod nogle giver kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder sælger et stort varesortiment, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot strandmørtel.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil spare fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder sælger produkter fra flere specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af strandmørtel online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har folk valget om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber strandmørtel online hos dem.
De fleste små butikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du få ekstra brugbar service fra mennesker med ekspertviden i netop strandmørtel.
De største byggekæder i Danmark
strandmørtel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

strandmørtel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

strandmørtel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

strandmørtel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af projektet. Når du får assistance fra en professionel kan det godt betale sig at notere prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
2Det anbefales at få assistance til projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
3For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Af den årsag må du med jævne mellemrum kigge på vejrvarslen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at regne i samme sekund som du er gået i gang med dit omfattende projekt.
4Potentielt kan det blive vigtigt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind forud for at du går i krig med eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt som indeholder alt du skal bruge, og dernæst gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
5Man skal nødig mangle værktøj. Tit kan det være strategisk at du har udstyret til disposition når du starter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at medregne udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Der kommer uden tvivl uventede bump på vejen når det handler om omfangsrige opgaver, og herved vil det være vigtigt at der afsættes god tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
7Du må aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fx arbejdshjelm som hjælp mod mulige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Du har adgang til mange forskellige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube tilbyder dig meget udbytterig information, særligt såfremt du søger på engelsk.
9Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du skal forfatte en gennemarbejdet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder din arbejdsplan.
10Før du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at beskrive alle udgifter, hvorefter man kan finde frem til eventuelle tilbud på dem slavisk.
12I nogle tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man når projektet er godt for miljøet. Støtten betinges altså af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål med hensyn til strandmørtel

 • Hvad bruges strandmørtel til?
 • Strandmørtel?
 • Hvad er strandmørtel?
 • Hvor meget cement i strandmørtel?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  Temmelig mange online selskaber giver i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til strandmørtel. En af de populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså virkelig hensigtsmæssig, samt ofte tilmed den mest prisbevidste type af levering.

  Du bør ydermere forsøge at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver i regelen en smule mere omkostningsfuld, men derudover i høj grad ukompliceret ved køb af strandmørtel online. Den mest betalelige form for levering er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket dog nødvendiggør at du befinder dig nær online webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på strandmørtel kan vise sig at være særligt betydningsfuld hvis vi mangler din pakke om få sekunder, så af den grund er det fuldt ud afgørende at vi finder den forventede leveringsdato for strandmørtel. En lang række byggeforretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter online, men det kræver at bestillingen placeres inden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt betjent forud for at medarbejderne får fri.

  Nogle få e-butikker præsterer fragt uden beregning på strandmørtel online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en bestemt sum. Desuden kan man udse dig den prisbilligste leveringsmåde, hvilket oftest er at få kørt bestillingen til et afhentningssted.

  Adskillige netshops udlover afhentning hvor man køber billig strandmørtel hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne udlover fx afhentning af strandmørtel i følgende byer:

  Nykøbing Falster, Vallensbæk, Varde, Risskov, Gentofte, Ølstykke, Kalundborg, Birkerød, Brabrand, Holbæk, Svendborg, Holstebro, Rudersdal, Hedensted, Nyborg, Ringsted, Albertslund, Thisted, Lystrup, Horsens, Ishøj, Middelfart, Åbyhøj, Søborg, Vordingborg, Slagelse, Odder, Fredericia, Rønne, Værløse, Farum, Ballerup, Aalborg, Haderslev, Gladsaxe, Brønshøj, Herlev, Hobro, Hørsholm, Ikast, Sønderborg, Viborg, Roskilde, Dragør, Esbjerg, Frederiksværk, Frederiksberg, Højbjerg, Frederikshavn, Korsør, Greve, Tilst, Skanderborg, Rødovre, Næstved, Grenaa, Hillerød, Hedehusene, Aarhus, Kolding, Skive, København, Køge, Stenløse, Glostrup, Hjørring, Brøndby, Nørresundby, Struer, Hvidovre, Herning, Helsingør, Lillerød, Solrød Strand, Silkeborg, Brønderslev, Virum, Nærum, Tårnby, Haslev, Vejle, Taastrup, Allerød, Frederikssund, Lyngby, Nakskov, Charlottenlund, Aabenraa, Valby, Randers, Odense, Vanløse, Jyllinge, og Kokkedal, .

  Klik-og-hent af strandmørtel er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

  Når vi ser på tallene bliver det klart, at folk mange gange leder efter blandt andet køb strandmørtel og billig strandmørtel. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter blandt andet strandmørtel priser, strandmørtel online samt strandmørtel tilbud, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

  Priser på strandmørtel

  Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige strandmørtel online på tværs af internet webshops, og på grund af dette har en hel del internet firmaer været presset til at at sænke priserne på strandmørtel eftertrykkeligt, og derudover love levering uden omkostninger.

  Det kan til hver en tid være rentabelt at studere et par e-handler efter rabatter og tilbud på strandmørtel online inden du shopper, så man er skråsikker på at indhente den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  Du skal ikke desto mindre være så påpasselig, at hvis en internet handler annoncerer billige strandmørtel online til en pris som virker helt fantastisk god, så er det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk internet forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald en del af Indsigelsesordningen, der hjælper kunden imod uægte e-butikker.

  Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du overveje en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at afbetale omkostningerne til strandmørtel over flere uger. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Når der ses på tendenserne bliver det markant, at mennesker typisk kigger efter bl.a. strandmørtel online og strandmørtel priser. Foruden dette ser man som regel folk søge for eksempel billig strandmørtel, køb strandmørtel samt strandmørtel tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

  Varianter: 0,09 7.7 %

  Mængder: 500 liter 25 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 1 ton 500 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 800 kg 10 kg

  Levering: løst leveret vognlæs i poser afhentning i sække i løs vægt hent selv trailer i bigbag

  Brands: Lip Raw Weber Scan Igelsø Skalflex

  Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot giver dig ganske tiltalende muligheder for at tyde ret mange øvrige brugeres kritik og derved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på webbutikkens ratings inden du bestiller billige strandmørtel online.

  Facebook indebærer tillige en lang række gode genveje til at få indsigt i online virksomhedens kundefokus. Herinde ses en række outlets på nettet som tilbyder kunderne at give en kritik af deres køb, som også bør bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

  Inden folk shopper billige strandmørtel online i en webshop kan de til hver en tid kigge på e-shoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke videre spændende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Alternativet kunne derfor være at granske om webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være et signal om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden regelmæssigt besigtiges af jurister der forstår vedtægterne på området.

  Desuden får du anledning til support, hvis du skulle få problemstillinger i processen med dit køb af strandmørtel. Udover dette foreslår vi at køberen er klar over de fundamentale regler der kan have betydning for bestillingen af strandmørtel online, for eksempel hvilken returneringsret internet forhandleren kører med.

  I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man permanent beholder sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne bekræfte bestillingen af strandmørtel, hvad end man bestiller ved Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Davidsen.

  Anna gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Birthe Rasmussen gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Anna J gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Morten C gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 tips til når du køber online
  1Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en ordning, der passer på folk imod snydagtige online forretninger. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at betale pengene over et længere tidsrum.
  2Leveringstidspunktet er vældig væsentlig ifald man absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og i det øjemed er det utvivlsomt klogt at man checker det estimerede leveringstidspunkt ved strandmørtel. En hel del internet virksomheder annoncerer billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, men det er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt.
  3Det har vist sig at være ret fremkommeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige strandmørtel fra diverse shops på nettet, og af den grund præsterer mange internet outlets fragt uden beregning. Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at prøve nogle internet webshops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, så man er usvigeligt sikker på at få den billigste pris.
  4Masser af internet foretagender tildeler i dag en hel del forskellige billige former for levering til strandmørtel. En af de mest anvendte er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ekstremt bekvem, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste leveringsmetode.
  5Trustpilot frembyder aldeles passende muligheder for at kigge på adskillige nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på internet selskabets vurderinger inden du køber billige strandmørtel online. Facebook præsterer for øvrigt aldeles ønskværdige metoder til at få et kig ind i internet forretningens pålidelighed.
  6En hel del internet virksomheder frembyder gratis fragt på strandmørtel, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du bestiller for et fastslået beløb. Derudover bør man overveje den billigste leveringsform, der i de fleste tilfælde vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig undertiden derudover ret så gnidningsløs. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  7Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du er lige ved internet forhandlerens lager. Den fragtløsning er jo usædvanlig bestemmende i tilfælde af at man mangler strandmørtel inden for kort tid. Alternativt så sikrer visse internet webshops billig levering, men i mange tilfælde er det påkrævet at man indkøber for en fastsat sum.
  8Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, hvilket generelt er et fingerpeg om at online forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forretningen af og til gennemses af fagfolk som har ekspertise inden for retningslinjerne. Inden folk køber billige strandmørtel i en online webshop bør de altid gennemløbe e-butikkens betingelser.
  9Før nogen shopper billige strandmørtel i en internet shop behøver de på en vis måde bese deres handelsvilkår, dog er det ofte ikke særlig interessant. Desuden kan det være til hjælp at køber er på vagt for de mest vitale vedtægter der gælder for bestillingen af billige strandmørtel online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netshoppen tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk