KFLU.dk

Strandsandsmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandsandsmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandsandsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vandskuring til fuger til puds

Mængder: 20 kg 25 kg 25 kg 10 kg 500 kg 15 kg 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter 1 m3 500 liter 1 ton 800 kg

Levering: i bigbag i løs vægt i poser afhentning vognlæs trailer hent selv i sække løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige strandsandsmørtel hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens øvrige har faglig rådgivning. Du bør vide hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare strandsandsmørtel.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de store byggekæder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du bestille ved et online byggecenter, som giver sparring omkring strandsandsmørtel.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af strandsandsmørtel online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har mange mulighed for at handle online og fragte varerne selv. Hermed har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der tit drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler strandsandsmørtel online på deres side.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online får du et ekstra godt tilbud.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig vil du opleve mere anvendelig service fra nogle med specialistviden i lige præcis strandsandsmørtel.
De største byggecentre i Danmark
strandsandsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

strandsandsmørtel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

strandsandsmørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du går i gang med byggeriet kan det være ultra værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Man bør på ingen måde gå ned på grej. Ofte vil det være en fordel at du har grejet parat akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3Du skal ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som sikrer dig imod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Det kan vise sig vigtigt at have de relevante byggematerialer klar i god tid før du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel som samler hver eneste ting du skal bruge, og dernæst eftergå punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
5Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Såfremt du køber professionel assistance er der penge at spare ved at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
6Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
7Ved opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Derfor må du regelmæssigt tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for arbejdets start, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det komplicerede projekt.
8Typisk vil det være fundamentalt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være forstandigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter undersøge ens omkostning ved dem slavisk.
9Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende problematikker når det kommer til omfattende opgaver, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
10Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især i tilfælde af væsentlige projekter. Nogle projekter skal gerne udføres af flere folk. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
11Der kan findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube er kilde til betydelige mængder udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
12Forberedelse vil være nøglen til succes med arbejdet. Du bør overveje at have en klar handlingsplan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilken dag, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver agendaen.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

De fleste online shops udlover nu om dage et stort udvalg af billige leveringsløsninger til strandsandsmørtel. En af favoritterne er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig ret så uproblematisk, samt typisk ligeledes den prisbilligste leveringsmanér.

Du bør derudover prøve at vælge levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig godt nok en tak mere pebret, men lige så vel ret simpel ift. strandsandsmørtel online. Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på strandsandsmørtel kan i nogle tilfælde være rigtig bestemmende såfremt vi behøver dine nye produkter om et øjeblik, og herved er det virkelig passende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved strandsandsmørtel. En række webshops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter online, som trods alt kræver at ordren lægges tidligere end et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer distribueret forinden de logistikansatte har fyraften.

En række online outlets sikrer gebyrfri levering på strandsandsmørtel online, men tit påkræves det at man aftager for et fastslået beløb. I øvrigt skulle du foretrække den mest billige fragtform, der i de fleste tilfælde vil være at få leveret din pakke til en pakkeshop.

Mange byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig strandsandsmørtel derhjemme og afhenter i butikken. Fx Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. De tilbyder eksempelvis afhentning af strandsandsmørtel i følgende byer:

Thisted, Risskov, Lystrup, Hvidovre, Nyborg, Aabenraa, Dragør, Kokkedal, Allerød, Brønshøj, Farum, Vejle, Birkerød, Tårnby, Middelfart, Roskilde, Hedensted, Glostrup, Tilst, Ringsted, Frederiksberg, Gentofte, Greve, Skive, Kolding, Ølstykke, Stenløse, Rødovre, Holbæk, Åbyhøj, Grenaa, Virum, Ikast, Silkeborg, Esbjerg, København, Viborg, Helsingør, Hjørring, Ballerup, Fredericia, Højbjerg, Vordingborg, Søborg, Frederikshavn, Korsør, Haderslev, Ishøj, Varde, Albertslund, Herning, Lillerød, Randers, Sønderborg, Nørresundby, Odense, Herlev, Kalundborg, Skanderborg, Svendborg, Hørsholm, Brøndby, Solrød Strand, Struer, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Rønne, Slagelse, Horsens, Hobro, Vanløse, Rudersdal, Værløse, Lyngby, Nakskov, Aalborg, Jyllinge, Valby, Charlottenlund, Vallensbæk, Holstebro, Brønderslev, Gladsaxe, Frederikssund, Hedehusene, Næstved, Odder, Køge, Hillerød, Brabrand, Nærum, Taastrup, Haslev, og Aarhus, .

Click-and-collect af strandsandsmørtel er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland).

Ses der på statistikkerne er det klart, at mennesker ofte leder efter eksempelvis strandsandsmørtel priser og køb strandsandsmørtel. Derudover oplever vi tit folk søge efter eksempelvis strandsandsmørtel online, billig strandsandsmørtel samt strandsandsmørtel tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Priser på strandsandsmørtel

Det er i dag ret simpelt for alle at finde de bedste priser på billige strandsandsmørtel online på flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har utallige online varehuse ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på strandsandsmørtel en hel del, og ovenikøbet garantere billig fragt.

Derfor kan det immervæk være nyttigt at kigge forbi nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på strandsandsmørtel online før du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en internet shop sælger billige strandsandsmørtel online til en tilbudspris som anses for uendeligt billig, burde det ofte være en varsel om en falsk e-forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfavnet af en foranstaltning, hvilket bistår en overfor bedrageriske e-handler.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du gerne vil klare pengene til strandsandsmørtel over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Når vi ser på data er det markant, at folk jævnligt leder efter bl.a. køb strandsandsmørtel og strandsandsmørtel online. Man ser derudover tit netshoppere søge bl.a. strandsandsmørtel tilbud, billig strandsandsmørtel og strandsandsmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandsandsmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fuger til puds til vandskuring

Mængder: 500 liter 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 ton 800 kg 1 m3 500 kg 15 kg 25 kg 15 kg 1000 kg 20 kg

Levering: i løs vægt i poser trailer hent selv løst leveret i bigbag i sække afhentning vognlæs

Tjek tidligere kunders evalueringer

Trustpilot indebærer helt hensigtsmæssige genveje til at finde ud af en hel del øvrige forbrugeres oplevelser og derfor anbefales det, at du gennemgår e-firmaets anmeldelser forud for at du handler billige strandsandsmørtel online.

Facebook medfører ligeledes aldeles fordelagtige metoder til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed. Foruden det ses faktisk internet foretagender hvor det er muligt at afgive en bedømmelse af deres køb, som ydermere må udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige strandsandsmørtel online hos en internet forhandler behøver man reelt gennemse netbutikkens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke super interessant, især på de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at se hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det burde være et signal om at e-firmaet overholder de danske love, tillige med at e-handlen en gang i mellem tilses af specialister som behersker lovene på området.

Derudover tilbydes du chance for opbakning, når du oplever besvær som følge af dit køb af strandsandsmørtel. Ligeså foreslår vi at køber er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der har betydning for bestillingen af strandsandsmørtel online, som for eksempel hvilken returpolitik e-forretningen garanterer.

Derfor er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer sin kvittering, så man i fremtiden kan påvise sit køb af strandsandsmørtel, uafhængig af om man bestiller hos Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Louise G gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Camilla gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Morten Larsen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Helle P gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til din online shopping
1Leveringsdygtigheden kan vise sig at være super udslagsgivende såfremt vi har brug for din ordre om få sekunder, og af den grund er det øjensynligt relevant at man finder det estimerede leveringstidspunkt ved strandsandsmørtel. En hel del internet butikker udlover billig 1 hverdags levering på en række varenumre, men som trods alt er underforstået at ordren lægges før et besluttet tidspunkt.
2Før nogen shopper billige strandsandsmørtel på en e-handler burde de helt sikkert bese e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende. Endvidere er det klogt at du er på vagt for de mest vitale regler der har betydning for købet af billige strandsandsmørtel online, fx den returneringsret e-handlen anvender.
3Visse e-forhandlere byder på portofri fragt på strandsandsmørtel, men undertiden er det betinget af at du handler for en bestemt pris. Derudover kan man snuppe den billigste leveringsmodel, som oftest er at få bragt dine varer til et afhentningssted. Løsningen er til tider endvidere ualmindeligt smertefri. Den mest letkøbte leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv.
4En lang række forretninger på nettet frembyder i øjeblikket flere billige leveringsmidler til strandsandsmørtel. Et hit er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer dig. Leveringstypen er jo temmelig gnidningsløs, og ofte desuden den billigste leveringsform.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regulativ, som forsvarer køber imod fup internet forretninger. Som alternativ kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere beløbet over en længere periode.
6Trustpilot bringer dig nogle habile løsninger til at gennemrode mange nuværende køberes vurderinger og derved tilrådes det, at du tager et kig på internet butikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige strandsandsmørtel online. Facebook fremskaffer endvidere faktisk troværdige muligheder for at få indblik i netshoppens pålidelighed.
7Vi anbefaler generelt at undersøge om e-handlen er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været en sikkerhed for at e-shoppen følger den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden undertiden kontrolleres af eksperter der er inde i de gældende vilkår. Forinden folk handler billige strandsandsmørtel på en shop kan man i og for sig løbe igennem deres forretningsaftale.
8Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du lever nær e-handlens tilholdssted. Den form for levering kan være særligt aktuel i tilfælde af at man skal bruge strandsandsmørtel fluks. Alternativt så yder nogle få netshops fragt uden beregning, men undertiden kun hvis du bestiller for en bestemt pris.
9Det har vist sig at være vældig ligetil for os alle at tjekke tilbud online på billige strandsandsmørtel på flere online butikker, og på grund af dette præsterer de fleste shops på nettet fragt uden gebyr. Trods dette kan det stadigvæk blive lønsomt at efterse forskellige internet forhandlere efter rabat og tilbud før du bestiller, således at du er skråsikker på at antage den bedste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk