KFLU.dk

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: danske store hvide mosaik sorte små

Mængder: 15 kg 500 liter 1000 kg 500 kg 25 kg 800 kg 1 ton 15 kg 20 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 1 m3

Levering: løst leveret i sække i løs vægt trailer i poser vognlæs i bigbag afhentning hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot strandsten.
Der er variationer i salgspriserne på billige strandsten hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man kende virksomhedens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring strandsten.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige leverandører, så du kan vælge fra et stort sortiment af strandsten online.
De store byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og herigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at undgå fragten, samt endda få varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en billigere pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du køber strandsten online på deres webshop.
Mange online nichebutikker har en enorm viden om deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du forvente en høj grad af kyndig service fra nogle som er eksperter i netop strandsten.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

strandsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vurderes om du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Hvis du fremskaffer professionel hjælp vil det ofte være en god idé at få tilbud fra flere foretagender.
2Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det være ubeskriveligt essentielt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Der findes vældig mange instruktioner og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med temmelig meget anvendelig oplysning, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
4Det er essentielt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være økonomisk at beskrive samtlige poster, hvorefter man bør indsamle omkostningen ved dem enkeltvis.
5Glem ikke at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at ombygningen påvirker miljøet.
6Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig ift. krævende byggeprojekter. Omfattende ting behøver flere folk. Derudover må det være mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du påbegynder arbejdet. Du kunne sammensætte en punktforms note indeholdende alt der bliver brug for, og så eftergå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Du bør aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom arbejdssko som skåner dig mod eventuelle skader. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
9Godt forarbejde vil være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at nedskrive en effektiv agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din køreplan.
10Man vil på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være klogt at du har det disponibelt når du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de her omkostninger i dit budget.
11Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund må du tit tage notits af femdøgnsprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på det svære byggeprojekt.
12Der kommer stort set altid pludselige udfordringer når det handler om omfangsrige projekter, og derfor er det afgørende at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå i mål.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål til strandsten

 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  En masse shops på nettet yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsmåder til strandsten. Det mest almindelige er i dag afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo i høj grad nem, samt i mange tilfælde endvidere den mest billige leveringstype.

  Du kunne ydermere forsøge at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er sædvanligvis et hak mere bekostelig, men ligeledes vældig nem for strandsten online. Den mest letkøbte type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på strandsten kan vise sig at være ret så aktuel såfremt vi behøver pakken inden for kort tid, og med det formål er det selvfølgelig relevant at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved strandsten. En stor portion butikker på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men vær opmærksom på at det er forudsat at du når at bestille forud for et angivent tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produktet sendt afsted før pakkepersonalet har fyraften.

  Nogle enkelte internet virksomheder præsterer fragtfri levering på strandsten online, men ofte er det betinget af at man handler for en bestemt sum. Derudover kunne man overveje den mest letkøbte form for fragt, der typisk er at få bragt pakken til en pakkeshop.

  De store webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig strandsten online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4. Byggemarkederne giver blandt andet klik-og-hent på strandsten i følgende byer:

  Brøndby, København, Silkeborg, Vordingborg, Korsør, Middelfart, Risskov, Aalborg, Lillerød, Tårnby, Hobro, Skive, Helsingør, Højbjerg, Frederikssund, Horsens, Allerød, Sønderborg, Esbjerg, Lystrup, Hjørring, Viborg, Haderslev, Herlev, Struer, Stenløse, Albertslund, Søborg, Gentofte, Vanløse, Charlottenlund, Greve, Næstved, Hedensted, Nærum, Køge, Åbyhøj, Nyborg, Brabrand, Nykøbing Falster, Ringsted, Herning, Taastrup, Thisted, Virum, Holbæk, Fredericia, Kokkedal, Varde, Gladsaxe, Vejle, Aarhus, Ølstykke, Kolding, Solrød Strand, Frederiksværk, Roskilde, Grenaa, Frederikshavn, Værløse, Skanderborg, Ikast, Dragør, Brønderslev, Holstebro, Haslev, Nørresundby, Odense, Lyngby, Ishøj, Hvidovre, Glostrup, Hillerød, Tilst, Rudersdal, Valby, Hedehusene, Hørsholm, Kalundborg, Rødovre, Jyllinge, Farum, Odder, Birkerød, Rønne, Brønshøj, Aabenraa, Vallensbæk, Svendborg, Slagelse, Randers, Nakskov, Ballerup, og Frederiksberg, .

  Klik-og-hent ift. strandsten er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at folk tit søger efter eksempelvis strandsten online og strandsten priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere kigge efter fx strandsten tilbud, billig strandsten samt køb strandsten, plus de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

  Find den bedste pris på strandsten

  Det er vældig nemt for alle og enhver at prissammenligne på billige strandsten online på flere webshops, og af den grund har de fleste butikker på nettet været presset til at at nedsætte priserne på strandsten voldsomt, og endda frembyde levering uden gebyr.

  Men det kan immervæk blive udbytterigt at sammenligne nogle internet butikker efter rabatter og tilbud på strandsten online forinden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  Du bør ikke desto mindre være årvågen med, at ifald en butik på nettet annoncerer billige strandsten online for en pris der kan virke hamrende billig, bør det for det meste være et bevis på en fup internet webshop. Kortbetalinger er på den anden side omsluttet af en lovbestemmelse, som passer på dig som køber overfor uoprigtige online varehuse.

  Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at betale regningen på strandsten i flere bidder. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Når vi ser på statistikkerne er det klart, at online shoppere som regel søger eksempelvis strandsten online og køb strandsten. Foruden dette ser vi ofte online shoppere kigge efter eksempelvis strandsten priser, billig strandsten samt strandsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Som altid hurtig og smidig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: store sorte mosaik danske små hvide

  Mængder: 1 ton 1 kubikmeter 800 kg 15 kg 10 kg 25 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 20 kg 500 liter 1 m3 500 kg

  Levering: i løs vægt i poser trailer hent selv vognlæs løst leveret afhentning i sække i bigbag

  Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot frembyder tilpas gunstige muligheder for at vurdere en lang række aktuelle forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det klogt, at du gennemsøger online firmaets kritik forud for at du bestiller billige strandsten online.

  Facebook tilbyder dig for øvrigt relativt pålidelige muligheder for at få et kig ind i online firmaets pålidelighed. Tilmed er der en del internet shops hvor det er muligt at udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige burde drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk køber billige strandsten online hos en e-forretning bør de principielt overveje webbutikkens handelsbetingelser, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, specielt ved de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

  Et alternativ kunne måske være at granske om online shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en tryghed om at webbutikken accepterer de gældende danske regler, samt at online forhandleren undertiden føres tilsyn med af fagmænd der forstår de gældende love.

  Desuden får du anledning til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din bestilling af strandsten. Udover dette er det godt at kunden er obs på de mest relevante vedtægter der er gældende for købet af strandsten online, som fx hvilken returrettighed internet virksomheden garanterer.

  Her er det virkelig essesentielt, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, således man altid vil kunne påvise bestillingen af strandsten, uanset om man har handlet fra Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen eller 10-4.

  Birthe A gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Rasmus gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Martin F gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Jan H gav 5 stjerner

  Hurtig

  9 tips til køb på nettet
  1Inden nogen bestiller billige strandsten i en online forretning behøver de i og for sig tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, det er dog bare ikke super spændende. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er vaks omkring de mest vedkommende vedtægter der har betydning for handlen med billige strandsten online, til eksempel hvilken ombytningspolitik netbutikken garanterer.
  2Antal dages levering er ultra væsentlig i tilfælde af at du absolut skal bruge ordren inden for kort tid, og herved er det relativt relevant at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved strandsten. Masser af internet virksomheder byder på billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, men som ikke desto mindre beroer på at ordren lægges forud for et fastsat tidspunkt.
  3Den billigste leveringsmanér er dog at hente pakken selv, men dette er betinget af at du er i kort afstand af webshoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er naturligvis rigtig bestemmende når du står og skal bruge strandsten inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse forretninger på nettet fragtfri levering, men i mange tilfælde afkræver det at man shopper for en præcis sum.
  4Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været en garanti for at online forretningen imødekommer de danske regler, tillige med at e-butikken rutinemæssigt besøges af eksperter der forstår de gældende regulativer. Inden folk køber billige strandsten på en forretning på nettet behøver man helt sikkert tyde webbutikkens betingelser.
  5Adskillige internet selskaber tildeler nu om stunder alverdens billige leveringsformer til strandsten. Det mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Leveringsformen er jo i høj grad nem, og desuden endda den mest prisbevidste leveringsform.
  6Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket redder os overfor fup shops på nettet. Alternativt kan du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere betalingen af flere omgange.
  7Det er efterhånden ultra smart for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige strandsten i blandt diverse netshops, og af den grund tilbyder masser af online varehuse levering uden beregning. Trods dette kan det alligevel blive tiden værd at se nærmere på nogle enkelte online butikker efter rabat og tilbud forud for at du handler, således at du er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris.
  8En hel del internet butikker frembyder portofri fragt på strandsten, men i reglen gælder det kun hvis man shopper for en konkret pris. Desuden skulle du foretrække den mindst kostelige fragttype, som ofte vil være at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver almindeligvis ydermere vældig smart. Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  9Trustpilot frembringer nogenlunde stabile løsninger til at tyde adskillige tidligere forbrugeres domme og derfor går vi ind for, at du udforsker online shoppens kritik inden du køber billige strandsten online. Facebook leverer lignende rigtig fine metoder til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk