KFLU.dk

Surbundsjord pristjek

Er du på udkig efter surbundsjord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter surbundsjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hortensia til roser til planter

Mængder: 1000 liter 1 m3 500 liter 400 liter 300 liter 50 liter 3000 liter 80 liter 2000 liter 200 liter

Levering: afhentning i bigbag løst leveret trailer vognlæs i sække i løs vægt i poser hent selv

Brands: Park Champost GreenBio Pindstrup Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Når du står og skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggemarkeder.
For de fleste er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af surbundsjord.
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot surbundsjord.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Der er forskel på salgspriserne på billige surbundsjord fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra alverdens nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af surbundsjord online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og derigennem har kunderne adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at spare fragtgebyret, samt samtidig have varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Ergo vil du opleve mere god hjælp fra ansatte som er eksperter i netop surbundsjord.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
De fleste niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler surbundsjord online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
surbundsjord harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

surbundsjord silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omkring 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

surbundsjord jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

surbundsjord bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit svære byggeprojekt.
2Godt forarbejde viser sig som nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du skal liste en klar køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af planen.
3Det er oplagt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Omfattende projekter gør krav på flere personer. Endvidere vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
4Man må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er vigtigt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du påbegynder arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medregne omkostningerne hertil i økonomien.
5Der kommer jævnligt pludselige problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og herved vil det være værdifuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
6Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til renoveringer. Det gives ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
7Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube kan hjælpe med overvældende meget brugbar information, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
8Du skal på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko som sikring mod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, især når du ikke køber assistance fra en fagmand.
9Du bør regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at indhente tilbud fra forskellige virksomheder.
10Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne forfatte en hurtig huskeliste som indeholder de materialer du har brug for, og så granske punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
11Typisk vil det være vigtigt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende nedfælde omkostningen ved dem slavisk.
12Forud for at du optager byggeriet er det ekstremt essentielt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til surbundsjord

 • Surbundsjord?
 • Surbundsjord hvordan?
 • Hvordan laver man surbundsjord?
 • Hvad er surbundsjord?
 • Surbundsjord hvad er det?
 • Hvilken leveringsudgave er bedst?

  Masser af internet outlets tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmetoder til surbundsjord. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo i høj grad ukompliceret, samt tit endda den mindst kostelige leveringsmulighed.

  Du bør på samme måde påtænke at vælge afsending hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er somme tider en tak mindre billig, men endda virkelig fremkommelig for surbundsjord online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du er i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragtperioden på surbundsjord er jo særdeles aktuel forudsat vi står og skal bruge ordren inden for få dage, så af den grund er det ret fornuftigt at vi finder leveringstiden ved surbundsjord. Størstedelen af outlets på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange af deres varer online, som imidlertid forudsætter at bestillingen gennemføres forinden et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne skippet afsted forud for at de lageransatte tager hjem.

  Nogle enkelte internet butikker præsterer levering uden betaling på surbundsjord online, men oftest er det forudsat at du indkøber for en bestemt pris. Desuden burde du vælge den billigste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted.

  Flere webbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig surbundsjord derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og 10-4. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på surbundsjord i følgende områder:

  Holstebro, Vordingborg, Brøndby, Ikast, Risskov, Thisted, Frederiksværk, Middelfart, Rødovre, Ringsted, Ølstykke, Skive, Søborg, Haslev, Nærum, Brønshøj, Skanderborg, Stenløse, Hobro, Nørresundby, Kalundborg, Værløse, Frederiksberg, Birkerød, Solrød Strand, Lyngby, Tårnby, Hjørring, Charlottenlund, Åbyhøj, Lillerød, Aarhus, Ishøj, Frederikshavn, Vejle, København, Roskilde, Virum, Grenaa, Aalborg, Nakskov, Fredericia, Helsingør, Ballerup, Odense, Nykøbing Falster, Frederikssund, Korsør, Brønderslev, Herning, Hillerød, Lystrup, Kolding, Svendborg, Struer, Brabrand, Varde, Hedensted, Odder, Greve, Viborg, Kokkedal, Farum, Haderslev, Hedehusene, Herlev, Silkeborg, Køge, Albertslund, Rudersdal, Vanløse, Rønne, Højbjerg, Gentofte, Sønderborg, Taastrup, Slagelse, Hvidovre, Holbæk, Dragør, Glostrup, Horsens, Tilst, Vallensbæk, Allerød, Aabenraa, Næstved, Randers, Jyllinge, Hørsholm, Nyborg, Valby, Gladsaxe, og Esbjerg, .

  Afhentning af surbundsjord er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland).

  Ved indkig i tendenserne er det markant, at internet shoppere tit søger efter blandt andet surbundsjord priser og køb surbundsjord. Derudover oplever vi mange gange mennesker efterspørge for eksempel billig surbundsjord, surbundsjord tilbud samt surbundsjord online, plus de store byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Stark.

  Gode tilbud på surbundsjord

  Det er i dag ultra ligetil for alle og enhver at lave prissammenligning på billige surbundsjord online hos diverse e-butikker, og til gengæld har langt de fleste internet forhandlere fundet det uundgåeligt at nedsætte prisniveauet på surbundsjord betragteligt, og ydermere yde fragt uden gebyr.

  Men det kan til hver en tid vise sig lukrativt at besigtige nogle få internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på surbundsjord online forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma.

  Man skal blot være klar over, at når en e-handler afsætter billige surbundsjord online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som hamrende billig, bør det ofte være et karakteristika der viser en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i en anordning, der forsvarer dig som kunde imod fup forretninger på nettet.

  Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere betalingen af surbundsjord over en længere periode. Det fås typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma og Stark.

  Når man ser på tallene fremstår det klart, at folk mange gange søger for eksempel surbundsjord priser og surbundsjord online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere efterspørge eksempelvis billig surbundsjord, køb surbundsjord og surbundsjord tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg surbundsjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hortensia til roser til planter

  Mængder: 80 liter 50 liter 1 m3 400 liter 3000 liter 2000 liter 500 liter 300 liter 1000 liter 200 liter

  Levering: i løs vægt løst leveret trailer i bigbag hent selv i sække afhentning vognlæs i poser

  Brands: Pindstrup GreenBio Champost Danmuld Park

  Tjek tidligere kunders ratings

  Trustpilot bringer dig ganske stabile chancer for at verificere ganske mange nuværende brugeres meninger og af den grund slår vi et slag for, at du eftersøger e-forhandlerens vurderinger forinden du handler billige surbundsjord online.

  Facebook indebærer på samme måde en række stabile genveje til at få kendskab til e-firmaets pålidelighed. I øvrigt ses endda shops på nettet som tilbyder folk at udforme en kritik af købsoplevelsen, som tilmed må drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Forud for at folk handler billige surbundsjord online i en internet virksomhed kunne man altid studere e-shoppens regler, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende, særligt med de kendte byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

  En anden valgmulighed kan være at granske om internet forhandleren er støttet af e-mærket, siden det burde være et tegn på at internet butikken opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen hyppigt besøges af sagkyndige der er meget bekendte med lovene på området.

  Derudover giver det dig anledning til at blive assisteret, for så vidt du forvoldes problemer i processen med din bestilling af surbundsjord. Yderligere er det fornuftigt at køber er klar over de mest aktuelle bestemmelser gældende for bestillingen af surbundsjord online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen bruger.

  I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man stadig beholder sin kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af surbundsjord, hvad end man handler fra 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

  Lene gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Christian R gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  Susanne gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Mads Hansen gav 4 stjerner

  Som altid

  9 tips til din online shopping
  1Trustpilot tilbyder temmelig passende muligheder for at blive klogere på en række tidligere brugeres erfaringer og af den grund slår vi et slag for, at du gennemsøger webbutikkens bedømmelser forud for at du handler billige surbundsjord online. Facebook genererer lige så vel fuldkommen passende chancer for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
  2Inden folk handler billige surbundsjord på en e-butik kan de egentlig gøre sig bekendt med indholdet af butikkens betingelser, men det er tit ikke særlig interessant. Tilsvarende foreslår vi at køber er vidende om de mest basale reglementer der har betydning for handlen med billige surbundsjord online, f.eks. hvilken bytteret online forretningen tilbyder.
  3Den mest betalelige leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog kræver at du bor nær internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmetode er naturligvis særligt betydningsfuld når du har behov for surbundsjord om få sekunder. Alternativt så frembyder en række internet forhandlere billig levering, men i mange tilfælde kun hvis du aftager for en præcis sum.
  4De fleste online varehuse giver i dag alverdens billige leveringsudgaver til surbundsjord. En af de mest anvendte er efterhånden udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når du har tid. Denne er jo ekstremt let, og mange gange endvidere den billigste leveringsform.
  5Leveringstiden kan vise sig at være ret udslagsgivende forudsat du mangler pakken om kort tid, så herved er det nemlig fornuftigt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på surbundsjord. De fleste firmaer på nettet præsterer billig 1 dags levering på utallige varenumre, men det regnes ud fra at handlen laves inden et konkret tidspunkt.
  6Det er i dag særdeles let for købere at finde tilbud online på billige surbundsjord i blandt flere e-handler, og til tak præsterer en hel del internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gavnligt at udforske indtil flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du bestiller, så man er skråsikker på at indhente den bedste pris.
  7Visse netbutikker yder fragt uden gebyr på surbundsjord, men typisk kun når du shopper for et fastslået beløb. I øvrigt kan du tage den mest betalelige fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Muligheden bliver i regelen samtidig super praktisk. Den mest billige slags levering er utvivlsomt selv at hente pakken.
  8Vi tilråder at se nærmere på om e-handlen er godkendt af e-mærket, som bør være et signal om at online shoppen respekterer dansk lovgivning, foruden at e-butikken ofte kigges til af eksperter som er inde i reglerne på området. Inden nogen bestiller billige surbundsjord i en forretning på nettet behøver man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsbetingelser.
  9Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket bistår os overfor bedrageriske online forretninger. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du agter at honorere beløbet over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk