KFLU.dk

Topdressing pristjek

Er du på udkig efter topdressing? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter topdressing inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til roser til græsplænen til haven til bede til bøgehæk

Mængder: 2000 liter 80 liter 500 liter 50 liter 3000 liter 400 liter 1 m3 200 liter 300 liter 1000 liter

Levering: i løs vægt trailer i sække i bigbag løst leveret vognlæs afhentning i poser hent selv

Brands: Pindstrup Champost Park Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en netbutik, hvor du får hjælp til valg af topdressing.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare topdressing.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige topdressing hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have gode priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du kende byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggekæder finder du mange steder i landet, og dermed har du adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan man slippe for leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne straks.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra diverse nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af topdressing online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler topdressing online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker står selv for produktion af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund vil du modtage en høj grad af brugbar sparring fra ansatte der er eksperter i netop topdressing.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

topdressing silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

topdressing jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

topdressing harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

topdressing bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer parat forinden du går i gang med din byggeproces. Du kunne udarbejde en punktforms oversigt hvorpå der noteres det der bliver brug for, og derefter efterse hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
2Du må aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så husk påklædning bl.a. arbejdssko der hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Ved udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Således kan du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
4Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggeopgaver. Store byggeprojekter behøver mere end en person. Endvidere bør det være bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
5Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten beroer altså på at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
6Du kan finde alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med vældig meget almennyttig oplysning, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
7Man skal nødig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden idet du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
8Husk at tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe eksperthjælp til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld virksomheder.
9Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør sammensætte en effektiv agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
10Der præsenterer sig altid uventede hovedpiner når det gælder krævende byggeprojekter, og herved viser det sig afgørende at man har afsat en del plads i planen, så man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
11I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det blive vildt centralt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
12Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er rationelt at nedskrive samtlige omkostninger, og dernæst undersøge beløbet for dem enkeltvis.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål vedr. topdressing

 • Topdressing hvornår?
 • Hvad er topdressing til græsplæne?
 • Hvordan laver man topdressing?
 • Hvor køber jeg topdressing?
 • Hvor meget topdressing skal jeg bruge?
 • Topdressing græsplæne hvor meget?
 • Topdressing hvordan?
 • Topdressing græsplæne hvordan?
 • Hvad koster topdressing?
 • Hvor køber man topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvornår?
 • Hvor købes topdressing?
 • Hvad er topdressing?
 • Hvad består topdressing af?
 • Hvilken fragtform skal du vælge?

  Flere e-butikker yder nu til dags alverdens billige fragtmuligheder til topdressing. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Denne er jo ultra bekvem, samt tit endvidere den billigste fragtmetode.

  Du kan også afveje for og imod at få produkterne leveret til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Metoden er typisk en tak mere pebret, men derudover super nem for topdressing online. Den mest letkøbte mulighed for levering er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du er med kort afstand til internet firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på topdressing kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig om man mangler dine nye produkter straks, så af den grund er det forholdsvis væsentligt at vi efterser den estimerede leveringsdato på topdressing. En række e-firmaer i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men det afhænger af at bestillingen gennemføres inden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen sendt afsted forinden de pakkeansatte drager hjemad.

  Nogle få internet virksomheder sikrer gratis fragt på topdressing online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for et præcist beløb. Alternativt skulle du gribe den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

  Mange webbutikker udlover click-and-collect hvor du bestiller billig topdressing på nettet men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på topdressing i disse områder:

  Aabenraa, Nykøbing Falster, Værløse, Roskilde, Nørresundby, Gladsaxe, Højbjerg, Aalborg, Ballerup, Struer, Holbæk, Åbyhøj, Lillerød, Skanderborg, Hjørring, Aarhus, Frederikssund, Rudersdal, Stenløse, Grenaa, Køge, Horsens, Risskov, Frederiksberg, Haslev, Haderslev, Brønderslev, Ikast, Allerød, Ringsted, Albertslund, Korsør, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Greve, Taastrup, Hillerød, Kalundborg, Næstved, Holstebro, Vallensbæk, Gentofte, Randers, Hedensted, Rønne, Lystrup, Svendborg, Nakskov, Vordingborg, Ishøj, Slagelse, Charlottenlund, Silkeborg, Hobro, København, Nærum, Nyborg, Helsingør, Odder, Vanløse, Herlev, Frederiksværk, Viborg, Skive, Odense, Hørsholm, Frederikshavn, Kokkedal, Hedehusene, Birkerød, Ølstykke, Virum, Thisted, Vejle, Jyllinge, Tilst, Varde, Farum, Søborg, Esbjerg, Herning, Dragør, Kolding, Fredericia, Glostrup, Valby, Solrød Strand, Lyngby, Middelfart, Tårnby, Brøndby, Sønderborg, og Brabrand, .

  Afhentning af topdressing er muligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis topdressing priser og topdressing online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis billig topdressing, køb topdressing og topdressing tilbud, plus de store byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  Rabat på topdressing

  Det er jo yderst ligetil for os alle at finde tilbud på billige topdressing online fra diverse internet webshops, og af den grund har masser af butikker på nettet ikke kunne lade være med at nedbringe priserne på topdressing eftertrykkeligt, og endda love portofri fragt.

  Til gengæld kan det immervæk være tiden værd at eftergå forskellige internet webshops efter billige priser på topdressing online før du shopper, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

  Man bør bare være omhyggelig med, at såfremt en internet butik udbyder billige topdressing online til en salgspris som virker ufattelig attraktiv, så kunne det mange gange være et kendetegn på en snydagtig shop. Køb med kort er dog omsluttet af Indsigelsesordningen, som skærmer dig som køber imod uoprigtige internet outlets.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at afbetale pengene til topdressing af flere omgange. Dette fås som regel hos online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere mange gange søger blandt andet topdressing online og topdressing tilbud. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel billig topdressing, topdressing priser samt køb topdressing.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg topdressing er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til bøgehæk til roser til græsplænen til haven

  Mængder: 400 liter 200 liter 50 liter 2000 liter 1000 liter 3000 liter 500 liter 300 liter 1 m3 80 liter

  Levering: i poser løst leveret i bigbag i løs vægt vognlæs trailer i sække hent selv afhentning

  Brands: GreenBio Pindstrup Danmuld Champost Park

  Læs tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot byder på stort set passende løsninger til at sondere en hel del øvrige konsumenters bedømmelser og af den grund er det godt, at du læser netbutikkens vurderinger inden du lægger din bestilling på billige topdressing online.

  Facebook frembyder lignende fuldt ud habile genveje til at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en række e-forretninger som tilbyder kunderne at publicere en evaluering af deres køb, som ligeledes kan tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Inden folk bestiller billige topdressing online i en internet shop kunne man utvivlsomt overveje shoppens betingelser, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

  En nem løsning kunne derfor være at tjekke om e-shoppen er e-mærket medlem, hvilket bør være en sikring om at e-shoppen følger de danske retningslinjer, og at webshoppen regelmæssigt vurderes af eksperter som kender til retningslinjerne.

  Desuden får du genvej til støtte, ifald du får besvær med din ordre på topdressing. Tilmed tilråder vi at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der har betydning for købet af topdressing online, som eksempelvis den returpolitik forretningen bruger.

  Her er det virkelig vigtigt, at man permanent sikrer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af topdressing, uagtet om man bestiller fra 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Helle A gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Karen gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Pia gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Jesper Pedersen gav 4 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi anbefaler at bemærke hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, siden det burde være et signal om at internet forretningen imødekommer de danske retningslinjer, og at den hyppigt revurderes af specialister som har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at folk køber billige topdressing i en e-forretning bør man for at være sikker tyde virksomhedens betingelser.
  2Det er efterhånden ualmindeligt smertefrit for os alle at finde tilbud online på billige topdressing på flere internet webshops, og altså lover massevis af internet foretagender levering uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig nyttigt at analysere indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du handler, således at man er sikker på at modtage den laveste pris.
  3Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af Indsigelsesordningen, som redder køber overfor uærlige e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at betale betalingen over en længere periode.
  4Trustpilot genererer egentlig solide løsninger til at gennemsøge en række øvrige brugeres vurderinger og derfor går vi ind for, at du eftersøger internet selskabets kritik forud for at du shopper billige topdressing online. Facebook frembyder endvidere stort set sikre løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed.
  5Antal dages levering er jo ret vigtig når du har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og derfor er det rigtig centralt at vi efterser den estimerede leveringstid på topdressing. En række online virksomheder stiller udsigt til billig 1 dags fragt på de fleste produkter, som alligevel står og falder med at transaktionen realiseres forud for et angivent klokkeslæt.
  6En lang række internet shops udlover i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmetoder til topdressing. En der er meget populær er nu om dage afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente ordren når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså virkelig overkommelig, samt desuden desuden den mest betalelige leveringsversion.
  7Indtil flere netshops frembyder portofri fragt på topdressing, men i mange tilfælde er det påkrævet at du shopper for en konkret sum. Alternativt skal man snuppe den mest betalelige fragtform, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop. Fragttypen er jævnligt ligeledes vældig smertefri. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
  8Inden nogen køber billige topdressing i en e-butik kunne man altid gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsaftale, men det er typisk et tidskrævende projekt. Ydermere er det fornuftigt at køberen er på vagt for de elementære vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige topdressing online, til eksempel den returpolitik internet forhandleren benytter.
  9Den mest prisbevidste slags levering er unægtelig selv at hente pakken, hvilket beroer på at du bor lige ved internet firmaets tilholdssted. Den fragttype er selvfølgelig ekstremt bestemmende i tilfælde af at vi behøver topdressing lige om lidt. Alternativt så garanterer enkelte internet foretagender gratis levering, men ofte er det forbeholdt når der shoppes for et præcist beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk