KFLU.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stauder til hækken som brændsel omkring træer til bøgehæk til surbundsbed til fyr til dyr til ligusterhæk til hestefold til bede til hønsegård til ridebane til planter som bunddække mod ukrudt til rhododendron til ridehus imod dræbersnegle på skråning til varmeværker til dyr til gasgrill til bede til fjernvarme til fugle til rygning til fyring til indendørs på frugttræer til legeplads som brændsel til udendørs til indkørsel til haven som faldunderlag til grill som gødning til roser til stokerfyr under hæk

Varianter: fint knust natur lys frisk mørk revet groft

Mængder: 3000 liter 50 liter 80 liter 2000 liter 70 liter 1000 liter 60 liter 2500 liter

Levering: i poser løst leveret hent selv afhentning vognlæs i sække i bigbag i løs vægt trailer

Brands: Pindstrup Plantetorvet Lidl Junckers Park GreenBio Holmebo Douglas Champost Prima Manstrup Bilka Jysk Billigblomst Verdo Plantorama

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af træflis.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de kendte byggecentre.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot træflis.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige træflis fra byggemarked til byggemarked. En del giver billige priser, og nogle satser på faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder sælger produkter fra mange producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af træflis online.
De store byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og i kraft af det har mange chancen for at handle online og køre byggematerialerne personligt. Af den grund kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få en lavere pris.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du opleve mere nyttig rådgivning fra folk som er eksperter i netop træflis.
Majoriteten af online nichebutikker er små virksomheder, der oftest er danske, måske endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler træflis online på deres side.
Danmarks største byggecentre
træflis jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

træflis silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

træflis bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver aktuelt at du har samtlige materialer til rådighed før du begynder din byggeproces. Du kunne lave en punktforms indkøbsliste som indeholder de materialer der bliver brug for, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
2Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde købe assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Forudsat at du henter eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
3Der viser sig jævnligt utidige problemer i forbindelse med krævende byggeprojekter, og herved vurderes det betydningsfuldt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
4Forinden du opstarter byggeriet kan det være vildt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Det er oplagt at få hjælp til byggeprojektet, navnlig når det er vigtige byggerier. Krævende ting gør krav på flere personer. Endvidere må det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
6Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at have en struktureret handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være konkret når du laver din arbejdsplan.
7Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver dermed at projektet forbedrer klimaet.
8Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Særligt YouTube faciliterer meget nyttig information, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
9For projekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Således bør du ofte tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at piske ned når du lige arbejder hårdt på det komplekse byggeprojekt.
10Du skal nødig se bort fra dit velbefindende, så glem ej påklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i arbejdet, navnlig såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
11Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det vil blive rationelt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle ens købspris for dem enkeltvis.
12Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være fundamentalt at have grejet ved hånden inden du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at medtage udgifterne hertil i byggeriets budget.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om træflis

 • Træflis hvor meget?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Træflis hvornår?
 • Hvor meget træflis?
 • Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

  Masser af e-butikker foreslår nu diverse billige leveringsmuligheder til træflis. En der er meget almindelig er nu om dage levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså ret så praktisk, samt typisk tilmed den mest letkøbte mulighed for fragt.

  Du kan tillige beslutte dig for at få pakken sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men ligeledes temmelig overkommelig for træflis online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig nær internet forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på træflis kan vise sig at være rigtig afgørende hvis vi har brug for dine nye varer straks, og med det formål er det uden tvivl relevant at du studerer det estimerede leveringstidspunkt for træflis. En lang række internet butikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, som er forudsat at du bestiller tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne afsendt før de lageransatte holder fyraften.

  En hel del e-shops i Danmark lover portofri fragt på træflis online, men tit er det kun gældende hvis du shopper for en bestemt pris. Alternativt skulle du beslutte sig for den billigste leveringstype, hvilket gerne vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  En række netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig træflis online men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene foreslår fx afhentning af træflis i følgende områder:

  Ballerup, Holbæk, Holstebro, Herlev, Glostrup, Aarhus, Frederiksberg, Viborg, Tårnby, Struer, Brønshøj, Vordingborg, Rønne, Nørresundby, Haderslev, Roskilde, Frederiksværk, Hvidovre, Virum, Aalborg, Brabrand, Helsingør, Gladsaxe, Solrød Strand, Silkeborg, Aabenraa, Jyllinge, Hedehusene, Hillerød, Rudersdal, Fredericia, Brønderslev, Randers, Lillerød, Esbjerg, Tilst, Valby, Nykøbing Falster, Frederikshavn, København, Skanderborg, Næstved, Hobro, Rødovre, Dragør, Allerød, Hedensted, Brøndby, Kolding, Albertslund, Ringsted, Varde, Haslev, Horsens, Sønderborg, Vejle, Køge, Greve, Hørsholm, Slagelse, Risskov, Kalundborg, Lystrup, Middelfart, Kokkedal, Hjørring, Gentofte, Svendborg, Vanløse, Charlottenlund, Korsør, Frederikssund, Grenaa, Ikast, Taastrup, Værløse, Odense, Nærum, Thisted, Nakskov, Odder, Ishøj, Nyborg, Lyngby, Ølstykke, Herning, Farum, Skive, Åbyhøj, Stenløse, Vallensbæk, Birkerød, Højbjerg, og Søborg, .

  Afhentning af træflis er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Amager).

  Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. træflis online og billig træflis. Derudover ser vi mange gange mennesker søge efter eksempelvis træflis priser, træflis tilbud samt køb træflis, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

  Bedste tilbud på træflis

  Det har vist sig at være særdeles ligetil for alle og enhver at tjekke tilbud på billige træflis online fra diverse online outlets, og på grund af dette har mange netbutikker set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på træflis helt i bund, og ovenikøbet yde fragt uden betaling.

  Men det kan stadigvæk vise sig gavnligt at sammenligne diverse internet firmaer efter tilbud og rabatter på træflis online inden du handler, så du er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Man skal blot være opmærksom på, at hvis en online virksomhed udbyder billige træflis online til salg for en pris som kan virke ubegribelig billig, er det mange gange være en varsel om en fup e-handler. Bestillinger med kort er heldigvis en del af en vedtægt, som assisterer folk overfor svindlende online firmaer.

  Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere omkostningerne til træflis i flere bidder. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Når der ses på statistikkerne står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. træflis online og billig træflis. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge blandt andet køb træflis, træflis tilbud samt træflis priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  De er hurtigt til at send vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til ridebane til hønsegård som gødning omkring træer som faldunderlag som brændsel til bøgehæk til gasgrill til hestefold til dyr til rygning til indendørs imod dræbersnegle til fyring til bede mod ukrudt til haven til fugle til varmeværker til stauder på skråning til surbundsbed til ligusterhæk til stokerfyr til udendørs som brændsel til legeplads til bede til hækken under hæk til dyr til fjernvarme til ridehus til grill til fyr til roser som bunddække til planter til rhododendron på frugttræer

  Varianter: fint groft mørk frisk lys natur revet knust

  Mængder: 50 liter 1000 liter 70 liter 60 liter 80 liter 2000 liter 2500 liter 3000 liter

  Levering: vognlæs løst leveret i bigbag i poser trailer hent selv i løs vægt afhentning i sække

  Brands: GreenBio Verdo Billigblomst Plantorama Champost Pindstrup Manstrup Junckers Jysk Prima Plantetorvet Bilka Douglas Lidl Holmebo Park

  Kig på eksisterende kunders meninger

  Trustpilot resulterer i absolut ærlige genveje til at besigtige flere eksisterende konsumenters opfattelser og derfor er det godt, at du undersøger e-butikkens ratings forud for at du køber billige træflis online.

  Facebook byder på også ultra pæne løsninger til at få kendskab til online forretningens pålidelighed. Derudover ses faktisk forretninger på nettet hvor du kan udforme en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige træflis online i en e-handler kan de helt sikkert betragte forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det normalt ikke specielt ophidsende, specielt hos de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

  En nemmere løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, hvilket længe har været et fingerpeg om at e-butikken anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at netshoppen hyppigt gennemses af fagmænd der behersker reglerne på området.

  Det giver dig genvej til bistand, når du oplever dilemmaer som følge af dit køb af træflis. Yderligere anbefales det at du er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af træflis online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen garanterer.

  I den sammenhæng er det også vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne købet af træflis, hvad end man har købt hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

  Charlotte Knudsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Tina H gav 4 stjerner

  Alt ok

  Else E gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Susanne C gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst central hvis vi har behov for dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det selvsagt relevant at man undersøger den anslåede leveringstid på træflis. Temmelig mange internet forhandlere stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en række produkter, men husk at det er underforstået at ordren laves tidligere end et givent tidspunkt.
  2Enkelte online butikker lover billig levering på træflis, men for det meste kræver det at man bestiller for et fastslået beløb. I øvrigt skal man gribe den mest betalelige form for fragt, hvilket tit vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis lige så vel særligt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsversion er dog at hente pakken selv.
  3Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en orden, som værner dig imod uærlige internet selskaber. Som en anden løsning bør du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale omkostningerne senere.
  4De fleste butikker på nettet yder efterhånden et hav af forskellige billige muligheder for levering til træflis. En af de mest anvendte er lige nu pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer dig. Den er altså virkelig let, samt i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.
  5Trustpilot frembyder en lang række passende løsninger til at tolke mange andre brugeres tanker og af den grund kan det anbefales, at du verificerer internet forhandlerens vurderinger før du handler billige træflis online. Facebook forærer dig for øvrigt rigtig strålende metoder til at få indsigt i webshoppens popularitet.
  6Forinden nogen handler billige træflis på en butik behøver man ideelt set tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser, men det er typisk ikke særlig spændende. Ligeledes er det en hjælp at køberen er på vagt for de primære betingelser der har indvirkning på shopping af billige træflis online, f.eks. den returpolitik forretningen bruger.
  7Det er jo ualmindeligt problemfrit for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige træflis hos diverse internet virksomheder, og til tak yder massevis af online outlets gratis fragt. Det kan dog stadigvæk vise sig rentabelt at efterprøve et par online forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du køber, således at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
  8Den mest betalelige mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken, men dette beroer på at du befinder dig nær online webshoppens bopæl. Den leveringsmanér kan være usædvanlig aktuel hvis man mangler træflis straks. Alternativt så garanterer flere netshops fragt uden gebyr, men tit kræver det at du aftager for en konkret pris.
  9Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en antydning af at webbutikken understøtter dansk lovgivning, samt at netbutikken regelmæssigt kontrolleres af specialister som kender til lovgivningen. Inden nogen shopper billige træflis hos en e-shop behøver de i princippet kigge på butikkens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk