9d2c2a105bc59df6ec5bc45f165bdd9b 1614253212 1 1140x600 - Ballonen som da vi var ung 
februar 26, 2021

Ballonen som da vi var ung 

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Ballonen som da vi var ung 

Ballonen som da vi var ung 

Som barn elskede jeg balloons, når familien skulle ud og spise på forskellige restauranter. Det var specifikt, når jeg skulle på Bones, hvor ballonen ikke kun var udendørs legetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen. På denne restaurant kunne man få gode spareribs, og som noget af det bedste kunne man få tilladelse til at beholde ballonen, som man modtog når jeg ankom til spisestedet. Når man sad i sin stol kunne man kigge på loftet som var dækket af balloons over det hele, hvilket gjorde stemningen så meget bedre. ballonen er noget af det bedste fra vores ungdom, og balloons magic optræder ofte i løbet af mit liv, og ballonen er stadig en del af nogle af mine fejringer.  

Balloons kan for mig være mange forskellige ting. Du har blandt andet vandballoner som udendørs legetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med kusinerne og andre bekendte var en fast tradition. Her organiserede jeg så mange ballonen jeg på nogen måde kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne skabe de sjoveste sommertider med vores fætre. Som en del af vores begivenhed, opdagede vi ud af, at vi kunne købe redskaber so kan hjælpe kunderne med hurtigt at lave en del balloons samtidligt, så man bare kan starte på den sjove del af processen. ballonen er stadig underholdende udendørs legetøj selv eftersom man nu er blevet ældre. Faktisk er vandlegetøj generelt stadig ufattelig underholdende, især når der her i foråret skal holdes sociale arrangementer, hvor du kan sammensætte vores sommerlige vejr, ballonen og vin, og derigennem gør dine sociale arrangementer det mere underholdende.  

Balloons til de fleste arrangementer 

Ballonen har ikke brug for nødvendigvis at være relateret til udendørs legetøj. Balloons er gode til festlige tider, såsom til fødselsdage. Jeg vil traditionelt at skaffe vi normalt masser af en del forskellige magic ballons, hvis det er undertegnet, som har ansvar som host for de sociale arrangementer. Vores kammerater er til tider utrolig tilfreds med den begivenhed, som jeg lykkes med at skabe med ballonen. Det kræver naturligvis en del arbejde, hvis vi personligt skal oppuste alle disse balloons alene. Men vi har hørt, at I sagtens kan købe disse seje balloons, hvor du faktisk kan oppuste mange på en gang, så du sparer en masse tid i processen!  

Jeg tror, at vores store glæde for balloons stammer fra jeres unge dage, hvor vores forældre ofte gjorde meget brug af ballonen, som en måde af fejre os. Magic Balloons blev brugt til at pynte hele huset, så alle mine gæster virkelig fik åbnet deres øjne, når de ankom til arrangementet. Tilfældigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også for det meste været en del af vores lege til min begivenhed. Der blev derfor altid anskaffet Magic Balloons ind til den helt store vandkamp, hvor vores vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt vores besøgende, som begejstret deltog i vandkampen om sommeren. Jeg købte  ballonen gennem en butik, hvor de kunne bestille ekstrem mange ballonen til arrangementet. Så virkelig mange balloons at vi endda havde til flere uger, hvor bekendte fra hele området kunne komme og deltage i en masiv kamp.