august 20, 2021

Det er bare sjovere at drikke vand af en drikkedunk

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Det er bare sjovere at drikke vand af en drikkedunk

Det er vigtigt med vand hver dag, også for børn. Det holder vores krop i gang, og har faktisk ingen negative virkninger på mennesker. Børn har en tendens til at synes vand er kedeligt, og det er derfor det kan blive svært at få dem til at drikke det i længden. Med en smart drikkedunk fra www.littlehappy.dk/drikkedunk bliver det sjovere at drikke det, og det er faktisk også nemmere at holde styr på hvor meget man drikker, og om man drikker nok.

En genanvendelig drikkedunk er en fordel

En drikkedunke er god for både børn og voksne. Den kan tages med rundt, man kan lukke den, man spilder ikke og den går sjældent i stykker. En genanvendelig drikkedunk vil også spare dig for at købe plastikflasker med vand hver gang i er ude. Den lille vil med garanti elske at have sin egen drikkedunk. Der findes så mange at vælge imellem, at det ikke bliver et problem at finde en der passer til lige præcis dit barn. Dit barn kan slæbe drikkedunken rundt i hele huset selv, og den kan stå ved siden af når den lille leger. På den måde vil dit barn også blive mindet om at drikke af den.

Sundt valg for dit barn: Med en genanvendelig drikkedunk skal der ikke andet til end en vask, så er den klar til at blive brugt som ny igen. Med en plastikflaske glemmer man ofte at vaske den, og når den skal vaskes, så skal det gøres i hånden. Det gør det mere besværligt for forældrene, men i den grad også usundt for dit barn.

Dit barn drikker nok vand: Med en drikkedunk bliver dit barn mindet om at drikke vand op til flere gange i løbet af dagen, hvor de måske ellers ikke havde gjort det. Den kan tages med rundt i hele huset, uden forældrene behøver bekymre sig om der spildes.

Spar penge: en genanvendelig drikkedunk kan bruges mange år, hvis bare man husker at rengøre og passe på den. Derimod skal en plastik flaske udskiftes oftere, og det bliver i længden også en del dyrere.

Gør det til en vane

Det med at huske at drikke vand er ikke altid lige nemt. Der smager ikke af noget, og hvis man ikke er tørstig, så kan det også være ligegyldigt. Men det er det ikke. Hvis hele familien har en drikkedunk derhjemme vil det blive nemmere at huske vandet.

Drikkedunke i køleskabet kan også gøre det nemmere at huske vandet på vej ud af døren. Det gælder både børn og voksne i børnehave, skole og på arbejde. Den lille vil helt sikkert også synes at drikkedunken gør vand meget sjovere at indtage flere gange om dagen.