6b48c11a99cb691a80b6e4b7c0f0d530 1612176009 1 1140x600 - Friske farver gør dig gladere for din bolig
februar 2, 2021

Friske farver gør dig gladere for din bolig

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Friske farver gør dig gladere for din bolig

Forkæl dig selv og frisk boligen op

Det har været et hårdt sidste år for rigtig mange mennesker, for nogle fordi der har været en økonomisk usikkerhed og for næsten alle fordi man har set langt færre mennesker end man plejer. Det har nok gjort det tydeligt for mange af os, hvor vigtigt det sociale liv egentlig er. Det er desværre altid sådan, at vi først ser hvad vi har når vi mister det. Her har vi mistet den frie bevægelighed ud i det sociale liv, men heldigvis kun for en tid. Vi kan begynde at se frem mod et normalt liv igen, hvor vi kan invitere venner og familie over, uden at tænke på hvem vi har set for nyligt, og så videre. Det bliver som solen der bryder igennem skydækket. Og som forberedelse til denne festlige tid, så er det helt perfekt at forkæle dig og din bolig, så den kan byde velkommen til gæsterne med manér.

En bolig er især sine vægge

Mange af os glemmer det, men det er faktisk væggene der leverer den allervigtigste ingrediens til den symfoni af farver og former, som vores indretning består af. Væggene er den smukke baggrund, hvid for det meste, som giver ro til resten. Vi tager denne hvide farve for givet, og ser den ikke, lidt ligesom alle de andre gode ting i vores liv. Men den hvide farve er faktisk noget helt særligt og en luksus på sin vis. Det at vi kan have en bolig, der er så regulær og velholdt, at man kan omgive sig med kridhvide vægge, det er et fantastisk privilegium. Vi tager det ikke bare for givet, vi undervurderer også i hvor høj grad væggenes hvide farve faktisk ændrer sig over tid. Fordi vi ikke rigtig betragter væggene, og i stedet fokuserer på møbler og småtingene vi lægger rundt omkring, så lader vi væggene være. Vi forventer nok ubevidst, at de klarer sig selv, og forbliver som de altid har været. Men i praksis mister de med årene deres hvide, klare tone. De bliver mere grålige og falmede, og endda gulnede i hjørnerne typisk. Dette er en forandring som vi måske ikke lægger meget mærke til, men underbevidst kan vi ikke undgå at opleve det.

Få malet de vægge påny

Når du skal invitere gæster på besøg her i det kommende festfyrværkeri af sociale begivenheder så kan det virkelig anbefales først at få malet væggene hvide igen. Det vil gøre en verden til forskel, og betyde, at hjemmet virkelig opleves gæstfrit og lækkert. Som et sted man har oprigtigt lyst til at være i. Det er den åbning af hjemmet, som spejles i de mange invitationer til middage og venneaftener der står i kø. Det eneste rigtige er at finde en lokal, professionel maler, da det er sådan man får flotte resultater. Der er nogle gør-det-selv folk fra Odense der selv maler, men resultatet er for det meste ikke særligt imponerende. Bedst er det at finde en rigtig maler, så man kan få et hjem der virkelig brillerer.