161ce771dd019dd37081e90258adf4cb 1612432083 1 1002x600 - Life coach er et must
februar 10, 2021

Life coach er et must

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Life coach er et must

Life coach er et must 

Start dit nye liv med en personlig life coach, der vil forandre dit liv til det bedre. Vi fokuserer i at gøre dig til den bedste version af dig selv for at opnå de drømme du ønsker at opnå både personlige såvel som erhvervsmæssige drømme.  

en coachuddannelse hjælper dig med at se ind af og identificere de styrker, som du besidder eller det potentiale du har for at blive den bedste udgave af dig selv.  

Bering Søgaard giver dig redskaberne for at du kan tage hånd om de udfordringer som du måtte have og forbedre dem til netop det du har behov for, her kan du via en Life coach omstrukturere måden du tænker og ser verden på og give dig en fornyet indsigt i hvordan du ser verdenen omkring dig og de muligheder, som livet giver dig. 

Vores personlige udvikling tager udgangspunkt i Bob Proctor’s tankegang og hans filosofi om hvordan man kan opnå sit potentiale og hvordan du personligt kan arbejde med dig selv inden for Life coaching. Bob Proctor giver dig med andre ord de værktøjer, som du skal bruge for at kunne arbejde med at udvikle dig som menneske og som individ.  
 
En af måderne Bering Søgaard tager fat om dig på er ved at anvende teorien loven om tiltrækning. teorien tager udgangspunkt i hvordan dine tanker bliver til hvordan du føler og hvordan du interagere ud fra hvad dine tanker og følelser fortæller dig. Ved at omstrukturere den måde du tænker på kommer det til at påvirke dine følelser og dermed også dine handlinger . Her er vores mål at trække dine handlinger i en bedre retning, så du opnår de bedste resultater. 

Ved os gør vi op med den traditionelle måde selvrealisere sig selv. Nogle går henvender sig til psykolog for at styrke deres mentale træning eller at finde deres passion. Her giver Bering Sågaard dig med lederuddannelse dig redskaberne til at du kan finde frem til disse resultater og dermed får dig til at skille dig ud, da der er ikke er to personer, der er identiske og tænker på samme måde.  

Oplever du stress, at du har for meget i hænderne på samme tid? Er det ikke unormalt. Med et stressforløb kan du gøre op med de forstyrrende og stressende elementer i din hverdag og komme dem til livs og dermed fjerne alt den kaos, der i dit liv for at kunne fokusere på at finde din passion. Find din passion ved at fjerne alle de elementer, der holder dig tilbage for at opnå dine mål. 

Det vigtigste i en coachuddannelse er at vide hvad dit mål er, hvad det er du ønsker at opnå med dit forløb. Derfor giver Bering Søgaard dig muligheden for at finde din passion i samarbejde med Bering Søgaard, hvor Bering Søgaard arbejder med at få dig til at se de interesser og de forventninger du har med personlige coaching.  
 Med en personlige udvikling hjælper vi dig med at få den livsstil, forretning eller den indkomst som du vil have. Bering Søgaard gør op med de traditionelle teorier om at slid betaler sig. Vi hjælper dig med at arbejde simpelt, så du undgår at blive stresset på arbejdet eller fare vild i dit arbejdsliv og glemme hvad du ønsker med livet.