april 22, 2023

Rejsen hvor jeg lige ville have min skærm skiftet

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Rejsen hvor jeg lige ville have min skærm skiftet

Det var en mandag morgen. Jeg glædet mig så meget. I dag var nemlig den store dag. Jeg skulle nemlig ud og rejse med min familie. Selvom der var flere timer til, så glædet jeg mig bare så meget. Vi skulle først rejse om aften. Jeg husker det som at vi skulle være ved lufthavnen klokken 8. så derfor skulle jeg også først i skole i dag. Mine forældre sagde at jeg gerne måtte blive hjemme fra skole hvis jeg havde lyst, men det gad jeg ikke. Jeg ville nemlig gerne hen og sige farvel til mine venner. Dem ville jeg helt klart komme til at savne. Så ville jeg også sammen med min ven efter skole tage et smut forbi fixphone.dk, hvor vi begge gerne ville have vores skærm skiftet. Vi har nemlig begge fået den smadret. Det var faktisk den samme uge vi begge fik den smadret. Det var virkelig uheldigt. Hun fik den smadret ti håndbold træning hvor hun tabte den ud af sin lomme. Det var også virkelig dumt at have sin iPhone i lommen imens man er til træning. Jeg fik min smadret imens jeg var ude at lufte min hund. Jeg var ikke opmærksom et kort øjeblik, og der faldt jeg så, og min telefon ryger ud af min hånd. Jeg kan stadig bruger den, men nogle steder på skærmen driller lidt når jeg trykker der. Derfor vil jeg gerne have at den er helt klar til når jeg skal rejse. Jeg skal nemlig få tager en rigtig masse flotte billeder. Jeg kommer jo nok også til at bruge den meget om natten, og de dage jeg keder mig. Men jeg håbet virkelig på at det blev en virkelig god rejse, og at jeg ikke ville bruge min mobil for meget. Jeg glædet mig virkelig meget.