juli 10, 2021

Skal du købe et lille eller stort kaninbur

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Skal du købe et lille eller stort kaninbur

Jeg vil starte med, at slå fast med syvtommer søm. Så man ikke er i tvivl, om kaniner skal have et lille eller stort kaninbur.

Kaninernes kaninbure skal være STORE! Og vigtigheden i at kaniner har store kaninbure, kan du også læse mere om Her.

Kaniner skal have masser af plads

I forhold til plads at bevæge sig på. Der kan man sige, der ligner kaninerne faktisk mennesker. De kan leve på meget lidt plads. Men lige som vi mennesker, så har vi det bare bedst, når vi har masser af plads og bevæge os på. Og sådan er det også med kaninerne.

Skal kaniner være inde eller ude

Der er ingen regler eller love der siger, man ikke må have kaniner indenfor. Men netop fordi kaniner skal have masser af plads, at bevæge sig på. Så er et bur på børneværelset bare ikke nok.

Nej de skal have en kæmpe stort udendørs kaninbur med tilhørende løbegård. Så de har masser af plads at lege på, og så kan de selv løbe ind, i deres kaninhus når de får lyst. Og det er sådan dyr skal have det, når de lever i fangeskab. De skal føle sig frie, selv om de faktisk lever i fangenskab. Og det er jo præcis det samme man gør, med store truede dyr på savannen.

Ja der har man nogle kæmpe områder, og så får dyrene lov til at løbe frit, og følge deres dyriske instinkter. Ja sådan bliver det selvfølgelig ikke helt med kaninen, man har ude i sin baghave. Men derfor skal de alligevel ikke snydes for, at have masser af plads.

Så ja, du skal købe et STORT kaninbur til udendørs brug. Og så en stor løbegård, og så ellers lege med den eller dem dagligt. Ja træne dem med kaninhop og løb, så de får masser af motion. For det har kaniner netop godt af. Og så sørge for, at de får god og sund kaninfoder. Så er jeg sikker på, du får nogle glade kaniner J