april 6, 2021

Skønheds tips til at gøre dit hår smukkere og sundere

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Skønheds tips til at gøre dit hår smukkere og sundere

Hvordan vores hår ser ud, gør en kæmpe forskel for hele vores udseende. Tykt, skinnede og sundt hår, vil altid få dig til at se bedre ud. Vi kender alle ”en dårlig hår dag”, som bare gør at hele dagen er ødelagt. Derfor man må tage sig af sit hår, så hver dag, er en god hår dag. Få skønheds tips til at gøre dit hår smukkere og sundere her,

Skønheds tip 1: Vælg din shampoo og balsam fornuftigt

Rigtig mange tænker ikke så meget over, hvilken shampoo og balsam de vælger. Nogle har bare købt de samme i flere år, og har ikke ændret det siden. Men det er på tide du bruger lidt længere tid på at finde ud, hvilken shampoo og balsam du skal have.

Det du vasker dit hår med, har uden tvivl en stor betydning. Hvis man vælger en shampoo, der faktisk ikke passer til dit hår, eller som bare generelt ikke er særlig god, så er det klart man kan se og mærke det på håret.

Vil du gerne vælge den rigtige vask for dig, skal du først overveje, hvilken type hår du har. Har du farvet det? Bliver det hurtigt fedtet? Er det tørt? Er dine spidser spaltet? Er det krøllet eller glat? Alt sådan noget. Det er klart at hvis man har krøller, er det bedst at finde shampoo og balsam til krøllet hår. Internettet kan være en ægte inspirationskilde til hår og skønhed.

For at finde den bedste shampoo og balsam til dig, kan du kigge på en liste af bedst i test shampoo og balsam. Der findes mange lister af bedst i test. Kig gerne på de nyeste lister.

Skønheds tip 2: Vær blid mod håret

Hår er meget skrøbeligt, og ved en hård omgang børstning falder meget hår altså med ud. Specielt med de hårbørster vi kender. Hvis du gerne vil undgå, at alt for meget hår falder ud, kan du gøre det på flere måder. Først er det en god ide at finde en mild hårbørste. En der ikke river i hår eller hovedbund. For eksempel en hårbørste med vildsvin hår.

Når du børster dit hår, skal du heller ikke bare gå amok. Det føltes hverken rart eller er bedst. Du skal starte i bunden af håret, og langsomt bevæge dig opad. På den måde undgår du at rive en masse hår ud, hvis man bare børster amok.

Det at være blid mod håret, handler ikke kun om at børste det ordentligt. Det handler også om en anden ting. Undgå at glatte og krølle det med varme alt for meget. Det ødelægger håret, fordi håret altså ikke kan tåle sådan en varme, og specielt ikke hver dag. Dit hår er flot naturligt, så hold det gerne sådan det meste af tiden. Der findes også metoder, hvor du kan krølle eller glatte dit hår, uden varme. Dette er langt bedre for dit hår, og hvis du gerne vil have krøller, kan du gøre det på denne måde.