november 19, 2021

Hvad skal du købe i julegave til din bedre halvdel ?

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Hvad skal du købe i julegave til din bedre halvdel ?

Åh denne kære julemåned, for nogen er den fantastisk, for andre et mareridt. 

Der er mange der ikke helt ved hvor de skal starte når de skal købe gaver. Det kan også være svært år efter år at finde på nye spændende ting. Det ender tit med at blive “det fik hun også sidste år, det blev hun glad for, det får hun igen”. Det er dog heller ikke nemt når manden ønsker sig en ny speedbåd, harley eller alufælge til bilen. Hvor faldgruben ved hende er at købe noget frækt lingeri i den forkerte størrelse og så have spørgsmålet “kender du ikke engang min størrelse”. Så kan det godt blive op ad bakke det hele. 

Hvad elsker mænd at få i gaver?

Mænd har næsten altid en eller anden hobby. Det kan være samler frimærker, det kan være de dyrker sport. Nogen er også gør-det-selv folk. Uanset hvad så findes der altid tilbehør, gadgets og dippedutter til det de går op i. Den slags tænker de sjældent over, for de køber det bare når de skal bruge det. Men de glæder sig altid over gaver af denne slags. Mænd er også tit vilde med en bestemt slags spiritus. Så elsker han whiskey, så er det altid en god gave at give. Det kan også være et par specielle glas til at drikke den af. 

Hvad elsker kvinder at få i gaver?

Kvinder er gode til at skrive ønskelister. Nogen har dem endda online, klar med link til hvor du skal købe. Er hun dog ikke af den slags, så skal du tænke lidt selv. Noget der altid er godt er ynglings parfumen. Du kan se hvad der står på badeværelset og som er ved at være tom. Dertil kommer at de elsker selvforkælelse. Spa og kosmetolog ture er altid gode at give som gavekort. Vil du gerne have hende i det frække lingeri, så husk det med størrelsen, den skal gerne være spot on. 

Glem ikke forholdet i juletiden.

Den hyggelige december måned drejer sig til stor del om kærlighed. Dermed kan man godt lige give forholdet et ekstra boost, og gøre en masse for sex og samliv i den måned. En af de ting mange har prøvet de seneste år er den erotiske julekalender. Her får i 24 små overraskelser med sexlegetøj og lingeri der forsøder hverdagen i den kolde tid. Hvis i aftaler at det hver dag skal omsættes, kan december hurtig blive årets bedste måned for jeres forhold.