april 30, 2021

Så skal havesæsonen skydes i gang

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Så skal havesæsonen skydes i gang

Er du helt klar? Der skal indkøbes frø og alt muligt til din have, hvis du skal nå at få en smukt blomstrende udsigt til sommer.

Det kan være en ide at rådføre dig med internettet i forhold til, hvilke sorter der passer bedst til din jord. Haver er bare skønne, og det kan de være uanset, hvor du bor. Det er med at finde ind til kreativiteten og få skabt nogle smukke gangstier.

Din have kan blive et sandt paradis at bruge sommeraftenen i, og det er med at få skabt nogle hyggelige siddearrangementer. Måske skal der være fakler og bålfade. Du må i gang med at brainstorme, hvad der skal ske med din have.

En hyggelig have

Der er mange måder at få haven til at blive hyggelig. Det kan også være, at du gerne vil have en have, der er vild med vilje. Hvor der sker mange vilde ting, og ukrudtet få plads som smukke blomster. Men ellers må du hellere køb geranium nu.

Det kan du for eksempel gøre med gratis sms lån, hvilket lyder tillokkende. Men der er altså også meget at hente i dit køkkenaffald. Vidste du, at du kan genplante dine grøntsagsrester. Porrestumpe kan blive til nye porrer, og kålstokke til nye kål. Det er nemt at finde gratis planter til haven. Du kan også gemme frøene fra år til år, så du ikke behøves at købe nogle. På den måde kan du spare mange penge.

En have er et udmærket sted at dyrke grøntsager, og det skal nok vise sig som en god investering at dyrke dem selv.

Godt for miljøet

Det er også rigtig godt for miljøet, at du kan finde dine grøntsager så lokalt. Og så er der altså ikke noget bedre end en helt frisk agurk og lignende fra køkkenhaven.

Det er bare lidt ekstra godt. Vi har også godt af at arbejde i haven, det er en god måde at bruge kroppen på, uden at den bliver slidt. Vores kroppe bliver smurt af at blive brugt rigtigt, og det er sjældent kontorstolen yder det optimale i den henseende.