januar 21, 2022

Træt af at investere i aktier? Læs mere her

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - Træt af at investere i aktier? Læs mere her

Hvis du er en investor og investeret i mange år, så kan det være lidt kedeligt med aktier. Af denne grund kunne du overveje at købe bitcoin til din portefølje her. Her mener vi ikke, at du skal udskifte alle dine aktier med kryptovaluta, men du kunne allokere en del af din portefølje til dem, og så er du officielt blevet krypto-investor. Mange investorer siger selv, at man skal sprede sine investeringer ud på forskellige slags aktiver og i forskellige markeder. Dette kan krypto måske hjælpe dig med.

Har du slet ikke fulgt med, så bør vi lige nævne, at risikoen ved at investere i krypto nok er meget højere, end hvad du er vant til. Dette bør du læse op på, før du gør det. Finanstilsynet har også udgivet en pressemeddelelse, hvor de advarer om risikoen. Mange accepterer dog risikoen og investerer. Dette har vist sig at være en god forretning for mange, og tiden vil vise, om dette kan fortsætte.

Der sker alt for mange ting på disse markeder, der gør, at risikoen er høj. For det første, så er der mange robotter og ukendte aktører, der kan skabe store udsving på meget kort tid. Nogle vælger dog at ride med på disse bølger og tjener penge på udsving. Dette kaldes for swing trading, men mange siger dog også, at dette ikke er fordelagtigt i Danmark, som tingene ser ud lige nu.

Uanset hvad du vælger at gøre, så er det altid en god idé at vide noget om kryptovalutaer. Uanset kursen så er de jo kommet for at blive. Markedet kommer nok til at vokse meget på lang sigt. På kort sigt kan man ikke sige så meget, men hvis du sammenligner 2021 med 2017, så er det en helt anden skala, som vi aldrig har set før.

Hvis du ikke har besluttet dig endnu, så kan du bogmærke denne artikel og komme tilbage til den på et senere tidspunkt. Skulle der komme opdateringer, så forsøger vi selvfølgelig at opdatere denne artikel, men grundet antallet af artikler på denne side, så kan det dog være problematisk.