februar 1, 2022

25 haveråd til en blomstrende forårshave

By admin
RwAX5JYLNEcda86RVKB4BuiaT+uXiQStAAAAABJRU5ErkJggg== - 25 haveråd til en blomstrende forårshave

Jeg elsker havearbejde! Det er så fredeligt at være ude i haven, omgivet af planter og blomster. Havearbejde er en fantastisk måde at få lidt motion på, og det er også en god måde at få noget frisk luft på. Jeg elsker lugten af jorden, og jeg elsker at se planter vokse. Havearbejde er en fantastisk måde at slappe af på, og det er også en fantastisk måde at lære om planter og blomster. Jeg anbefaler havearbejde til alle, der ønsker at slappe af og nyde lidt frisk luft. Beth, vær ikke sådan. Som hvad? Jeg spurgte. Så skeptisk, sagde hun. Du er altid så skeptisk. Du tror aldrig på noget. Jeg var faktisk skeptisk. Og jeg var vred over, at Mary og hendes mor måske forsøgte at sprede deres trossystem til den unge kvinde, der delte vores lejlighed.

Den bedste duftende blomstrende busk: Viburnum bodnantense

Viburnum bodnantense er en smuk plante, der er kendt for sine sødt duftende blomster. Disse blomster har en dejlig pink eller hvid farve, og de blomstrer om foråret. Denne plante er en hårdfør flerårig plante, og den vokser bedst i zone fire til otte. Viburnum bodnantense er en fantastisk tilføjelse til ethvert landskab, og den vil helt sikkert bringe skønhed til enhver have. Du kan dyrke disse planter fra frø, men husk, at de er langsomme til at spire. Frø skal plantes om efteråret, og de vil spire om foråret. Hvis du bor i zoner, hvor jorden forbliver kold, kan du dække frøene med muld, indtil vejret varmer. Viburnum bodnantense er et træ, der vokser meget langsomt, så vær tålmodig, når du dyrker denne plante. Planten foretrækker let sur jord, og i de fleste tilfælde vokser den bedst i fugtig jord.

Hvornår skal man plante en kejserbusk

Kejserbusken bør plantes i det tidlige forår, så den har god tid til at etablere et stærkt rodsystem inden sommerens varme. Brug en skarp skovl eller spade til at grave et hul mindst dobbelt så bredt og så dybt som roden bold. Du kan blande en lille mængde kompost med jorden, men overdriv det ikke; for meget kompost kan forstyrre dræningen. Plant busken i hullet og fyld igen, fastgør jorden forsigtigt omkring rødderne, men pak den ikke for hårdt ned. Vand grundigt. Beskær stilkene tilbage til omkring 2 inches over jorden efter plantning. Dette vil tilskynde til ny vækst og blomstring (og give dig mulighed for at inspicere og passe alle insekter, der lurer). Hold planten godt vandet, især i det første år eller to. Påfør et tykt lag barkflis for at hjælpe med at holde på fugten.

Link til artiklen

Se mere om kejserbusk her